VIDEO: Recept na vítězství dodal sám Procházka? Pereirův gameplan určilo Jiřího video z šatny

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

O víkendu jsme byli svědky druhé drtivé porážky, kterou Jirka Procházka utrpěl v odvetě s Alexem Pereirou. Ten po zápasu prozradil, že mu recept na výhru dal sám Jiří. Vítězná část gameplanu se zrodila v Procházkově šatně.

Procházka vs. Pereira 2 Foto: Profimedia

Nápad na vítěznou techniku přišel na poslední chvíli

Nadšení z odvety, která přišla dřív, než jsme čekali, dlouho nevydrželo. O víkendu jsme přihlíželi druhé porážce Jiřího Procházky, která přišla z rukou a nohou šampiona Alexe Pereiry. Proč to nevyšlo tentokrát? Jedním z faktorů byl nejspíš moment, kdy Poatan uviděl Procházkovo video z šatny. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

Alex Pereira ukončil Jiřího Procházku úvodem druhého kola, do kterého Jiří vstupoval už „načatý“. Poatan ukázal v zápase svůj ledový klid, pověstné calf kicky i levý hák, přiznal však, že nápad na vítěznou techniku přišel až na poslední chvíli.

Šampion po turnaji během tiskové konference připustil, že nápad se dostavil až po zhlédnutí Procházkova videa z šatny. Všiml si totiž chyby, které by mohl v kleci využít, a tak pár hodin před akcí vznikl v Pereirově hlavě plán.

„V šatně jsem se bavil s trenérem a ten mi ukázal video, jak se Jiří rozcvičuje, a já viděl, že se snaží o protiútok na calf kick – bránit a kontrovat,“ řekl Pereira. „Ale řekl jsem Pliniovi (Cruzovi), že to má špatně načasované. To načasování nebylo dobré. Viděl jsem, že se příliš soustředí na to, aby ten kop přijal, jenže držel ruce dole a byl odkrytý, takže jsem mu řekl, že vyzkouším high kick,“ dodal Poatan.

Jak Alex Pereira řekl, tak také udělal a znovu tak proti Jirkovi obhájil pás šampiona. Poatan se vyjádřil, že se cítí být teprve na začátku své MMA cesty a že se hodlá ještě hodně posouvat. Uvidíme tedy, kam to Poatan nakonec dotáhne.

Podívejte se na video, které Pereiru inspirovalo:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka po odvetě avizuje změny

„Musí přijít posun,“ avizuje Jiří Procházka po zápase. Tohle jsou jeho bezprostřední slova

Strach o Jiřího Procházku střídá úleva. Český samuraj je po zdravotní stránce v pořádku a ihned se na sociálních sítích ozval fanouškům.

Jiří Procházka s Pereirou v odvetě prohrál

Procházka padl s Pereirou i podruhé. Brazilec tvrdě ukončil českého bojovníka ve 2. kole

Česká republika v těchto chvílích vstřebává drtivou porážku Jiřího Procházky. Český titulový vyzyvatel neuspěl v odvetném zápase s...

Jiří Procházka jde do boje o titul UFC

Vyzvedněte si bonus 500 Kč za registraci u Sazkabet a vsaďte si na zápas Jiřího Procházky

Odveta Procházka vs. Pereira na UFC 303 se nezadržitelně blíží. Přemýšlíte, jakou sázkou si zpestřit tuto očekávanou bitvu? 💎 Zkuste trefit...