UFC 282: Procházka vs. Teixeira 2 datum, kurzy a livestream

sipkasipka Vše o zápase PROCHÁZKA VS. PEREIRA najdete ZDE

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jiří Procházka má před sebou první obhajobu titulu polotěžké váhy UFC. Podruhé za sebou ho prověří brazilský veterán Glover Teixeira. Detailní rozbor, sázkový tip i návod na sledování přímého přenosu, najdete v tomto článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Jiří Procházka si vážně poranil rameno a do titulového obhajoby nenastoupí. Podrobnosti se dočtete tady.

ANALÝZA A TIPFIGHT CARD
LIVESTREAMPRVNÍ ZÁPAS

Jiří Procházka bude obhajovat titul s Gloverem Teixeirou Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 282: 9,9/10

  • Datum a místo konání: 10. prosince 2022, Las Vegas, USA
  • Nabídka sázek: V kurzové nabídce sázkových kanceláří najdete mnoho různých příležitostí

UFC 282 Las Vegas: Jiří Procházka vs. Glover Teixeira 2 aktuální informace, termín

Šampion Jiří Procházka se chystá na svou první obhajobu titulového pásu UFC. Soupeř zůstává stejný. Zkušený mazák Glover Teixeira si chce 10. prosince na UFC 282 v Las Vegas vzít zpět, co mu český samuraj v červnu letošního roku sebral. Hlavní zápas přijde na řadu v neděli 11. 12. ráno okolo 6:00 našeho času. Jaký průběh bude mít zápas tentokrát? Sledujte odvetu Procházka vs. Teixeira ŽIVĚ ZDARMA ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Fanoušci MMA v Česku jsou opět na nohou. Národní hrdina Jiří BJP Procházka jde do svého čtvrtého zápasu ve slavné UFC. Tentokrát jako šampion, jenž si svým neuvěřitelným výkonem v červnovém titulovém zápase podmanil svět. V odvetě chce odstranit chyby a jasně dominovat. Vyjde mu to?

UFC 282
📆 Kdy: V neděli 11. 12. od 00:05 SEČ
🎟️ Kde: T-Mobile Arena, Las Vegas, USA
Hlavní zápas: Procházka vs. Teixeira 2 (6:00 SEČ)
🖊️ Karta: Zobrazit
⏩ Livestream: Fortuna TV

UFC 282 online: Procházka - Teixeira sázky, analýza, tip

Jiří Procházka na UFC 282 v Las Vegas podruhé vyzve Brazilce Glovera Teixeiru. V červnu ho v nádherném souboji plném zvratů přemohl a nakonec uškrtil 28 vteřin před koncem pátého kola. Tenhle duel vstoupil do dějin, jako jeden z nejlepších titulových zápasů v historii UFC. Tentokrát má ale český bijec v rámci svého výkonu jiné plány.

Poučen z vlastních chyb chce BJP držet kontrolu nad průběhem zápasu, což se mu v prvním měření sil úplně nedařilo. Sebevědomí hraje do karet právě Procházkovi. Glovera Teixeiru totiž ukončil jeho nejsilnější zbraní – škrcením technikou Rear Naked Choke. Sám mu přitom z pokusů o submise opakovaně unikl, což nakonec zkušeného matadora psychicky zlomilo.

Podobný scénář by byl v odvetě překvapením. Procházka bude více spoléhat na svoji rychlost a velice nečitelný postoj. Změny guardů, neobvyklá řeč těla i provokativní gesta směrem k soupeři. To vše s cílem prosadit si svůj KO úder, kterým je BJP pověstný. Z celkových 29 výher ukončil tímto způsobem své soupeře hned ve 25 případech.

Procházka zdaleka není nebezpečný pouze v postoji. Také jeho obrana na zemi patří k tomu nejlepšímu, co současný svět MMA nabízí. Obrovsky silnou stránkou Jiřího Procházky je mentální síla a odolnost, což krásně ilustroval právě první vzájemný duel s Teixeirou. Zápasy v UFC ho navíc extrémně posunuly, co se týče taktické vyspělosti. Dá se tedy čekat, že spolu s trenéry Karaivanovem a Hovězákem nastaví ideální strategii, která povede k vítězství a úspěšné obhajobě.

BILANCE
Jiří Procházka (CZE) Glover Teixeira (BRA)
30 let 43 let
29-3-1 33-8
193 cm, 93 kg 188 cm, 93 kg
Light heavyweight champion #1 Light heavyweight

Sledujte Jiřího Procházku živě s bonusem za registraci ZDE

Glover Teixeira o odvetu s Jiřím Procházkou enormně stál, a i když to zprvu nevydalo, nakonec ji dostane. A nutno říci, že zaslouženě. Brazilský bojovník si prošel v životě doslova peklem po osobní i sportovní stránce. Na jeho příběh a zápasy se podívejte tady. Teixeira je v Brazílii ikonou MMA, ke které vzhlíží miliony lidí. V USA provozuje svůj gym, kde připravuje taková esa, jako je šampion střední váhy UFC Alex Pereira, nebo další z Brazilců, Wellington Turman.

Glover Teixeira je rekordmanem polotěžké váhy UFC v počtu vítězných submisí. Milovník nespoutané přírody ukořistil titulový pás ve 42 letech v utkání s Polákem Blachowiczem. Jeho výkonnost je v pokročilejším věku naprosto neuvěřitelná. Teixeira je zároveň nesmírně tvrdým postojářem, který dokáže rozdat i přijmout obrovské množství úderů. Jeho celoživotním vzorem je Mike Tyson. Tohoto chlapíka zkrátka nikdy nemůžete podcenit. Ihned vás totiž potrestá.

Procházka půjde do tohoto utkání paradoxně daleko uvolněnější, což povede k jeho zlepšenému výkonu. Zajímavou příležitostí je sázka na počet kol. Pokud se bude šampion držet svého plánu, půjde o daleko rychlejší a hladší průběh utkání.

TIP: Méně než 3,5 zahájených kol, v kurzu 1,78 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Utkání by se mohlo rozhodnout v prvních 3 kolech

UFC 282 karta – fight card: program, výsledky, zápasy (UFC Procházka live odveta s Teixeirou)

Poslední číslovaný UFC turnaj letošního roku nabídne fantastickou kartu. Event, mnohými označován jako turnaj roku, svede proti sobě mimo jiné Jana Blachowicze a Magomeda Ankalaeva. Právě z tohoto duelu vzejde nový titulový vyzyvatel polotěžké váhy. Pikantní na tom je, že právě s Ankalaevem Jiří absolvoval přípravu v Las Vegas.

Na kartě UFC 282 nechybí ani výstřední Paddy Pimblett, nebo zkušení Robbie Lawler, či Darren Till. Všechny výsledky najdete v této tabulce.

UFC 282 FIGHT CARD: PROGRAM, VÝSLEDKY
Hlavní karta
Light heavyweight title fight
Jiří Procházka vs. Glover Teixeira
Light heavyweight Jan Blachowicz vs. Magomed Ankalaev
Welterweight Santiago Ponzinibbio vs. Robbie Lawler
Lightweight Paddy Pimblett vs. Jared Gordon
Featherweight Bryce Mitchell vs. Ilia Topuria
Prelims
Middleweight
Edmen Shahbazyan vs. Dalcha Lungiambula
Featherweight Billy Quarantillo vs. Alexander Hernandez
Middleweight
Darren Till vs. Dricus Du Plessis
Featherweight Erik Silva vs. T. J. Brown
Heavyweight Jairzinho Rozenstruik vs. Chris Daukaus
Middleweight Chris Curtis vs. Joaquin Buckley
Flyweight Daniel Da Silva vs. Vinicius Salvador
Bantamweight Ronnie Lawrence vs. Cameron Saaiman
Bantamweight Jay Perrin vs. Raul Rosas Jr.
Light heavyweight Ovience St. Preux vs. Philipe Lins

Kde a kdy sledovat UFC 282 free stream: Procházka vs. Teixeira živě? Online livestream, přímý přenos v TV

Kompletní program turnaje UFC 282 živě odvysílá opět Fortuna TV. Livestreamy jednotlivých utkání najdete v sekci live. Nově zaregistrovaní sázkaři získají kromě přístupu k UFC livestreamu zdarma i pěkný vstupní bonus, za který je možné si rovnou vsadit. Stávající sázkaři musí pro livestream živě splnit podmínku kladného zůstatku na herním účtu a vsazený tiket v posledních 7 dnech.

UFC v TV nabídne tradičně placený kanál Premier Sport 2. V obou případech můžete sledovat Procházku online na mobilu kdekoliv s přístupem na internet. Alternativou je také nákup PPV UFC Fight Pass. Na epické promo video k ostře sledované odvetě se podívejte níže.

Zajímavosti první zápas Procházka vs. Teixeira o titul (video)

První vzájemný zápas, který se uskutečnil 11. června v Singapuru, nabídl mnoho zvratů. Detailní průběh zápasu, který pro české barvy znamenal historický úspěch, si můžete přečíst zde. Níže se podívejte na několik zajímavostí z úvodního střetnutí.

  • Teixeiru dělilo v prvním zápase od úspěšné obhajoby a vítězství na body 28 vteřin
  • Procházka se stal prvním bojovníkem, který dokázal Teixeiru utáhnout na submisi
  • Procházka si vítěznou submisi připsal po 8 letech
  • První zápas přinesl rekordní sledovanost v Česku i počet prodaných PPV ve světě
  • Na rozdíl od prvního vzájemného duelu, bude mít tentokrát Procházka podíl z prodeje PPV

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde bude zápas Jiří Procházka zdarma živě v livestreamu?

Jiří Procházka se při své první obhajobě utká znovu s Gloverem Teixeirou. Odveta proběhne 10. prosince 2022 v Las Vegas. Návod na sledování livestreamu najdete tady

2️⃣ Jak odvetu Teixeira vs. Procházka sledovat živě dnes online?

Očekávaný odvetný souboj bude opět sledovat celé Česko. Pro sledování přímého přenosu máte několik možností. Zápas lze sledovat online na internetu, a také v televizi. Podrobnosti se dozvíte uvnitř článku

3️⃣ Jiří Procházka zápas kde sledovat odvetu s Teixeirou na UFC 282?

Na utkání UFC 282: Procházka - Teixeira 2 se můžete podívat několika způsoby. K dispozici je přímý přenos v televizi i online livestream na mobilu a v PC. Bližší informace najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

TZ Jiří Procházka, Radek Úlehla

Film Jiří Procházka: Cesta bojovníka - premiéra, trailer a info

Unikátní pohled do duše Jiřího Procházky, přesně to nabídne nový dokumentární film Jiří Procházka - Cesta bojovníka. ⏩ Podívejte se na...