UFC 275: Teixeira vs. Procházka kurzy, datum, analýza a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Největší zápas v historii českého MMA se blíží. Jiří Procházka se 11. června utká s brazilským bojovníkem Gloverem Teixeirou o titul polotěžké váhy UFC. Všechny podrobnosti, detailní analýzu i jednoduchý návod na sledování turnaje živě, najdete v tomto článku.

ANALÝZA A TIPLIVESTREAM ŽIVĚFIGHT CARD

Jiří Procházka zabojuje o titul UFC s Gloverem Teixeirou Foto: Jiří Procházka

Hodnocení turnaje UFC 275: 9,9/10

  • Datum a místo konání: 11. června 2022, Singapur, Asie
  • Kurzová nabídka: Na hlavní zápas Teixeira - Procházka je vypsáno spoustu sázkových variant

UFC 275 Singapur: Glover Teixeira vs. Jiří Procházka zápas o titul UFC - informace

Zápasník Jiří Procházka má před sebou nejdůležitější bitvu kariéry. Jako první Čech v historii se postaví do titulového zápasu turnaje UFC a bude bojovat o šampionský pás nejprestižnější světové organizace. Jeho soupeřem bude v sobotu 11. června aktuální šampion Glover Teixeira. Vzhledem k časovému posunu proběhne hlavní zápas v neděli 12. června okolo 6:00 našeho času. Tuto obrovskou sportovní událost si nesmí nechat ujít žádný fanoušek MMA. Sledujte titulový zápas Procházka vs. Teixeira živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Teixeira vs. Procházka online report

Zápas začal z obou stran velmi opatrně, oba fighteři si měřili vzdálenost a Jiří dobře měnil guardy, tak aby byl co nejvíce nečitelný. Po minutě a 15 vteřinách dokázal Teixeira vzít Procházku na zem přes single leg, Jiří se tam ale skvěle ubránil a po necelé minutě dokázal vstát. Minutu a půl před koncem prvního kola se ale zápas znovu přenesl na zem, kde Teixeira dominoval a zkoušel opakovaně ukončit českého borce na ground and pound i submisi. Všechny tyto snahy ale dokázal Procházka fantasticky ubránit a sám rozjel deset vteřin před prvním gongem tvrdé lokty, které ale Brazilec se štěstím ustál.

Hned od prvních vteřin druhého kola se Procházka snažil být aktivnějším bojovníkem a několikrát dokázal tvrdě zasáhnout Teixeiru svým zvedákem. Ve druhé polovině kola se ale opět dostal do nepříjemné situace na zemi, kde Teixeira otevřel Procházku velkým cutem nad obočím.

Na začátku třetího kola dokázal Procházka skvěle ubránit pokus o takedown a pak si nechal Teixeiru dokonce opakovaně postavit rozhodčím. Brazilcovi v tu chvíli viditelně docházeli síly. Procházka minutu a půl před koncem kola rozjel na zemi ground and pound a v té chvíli byl blízko vítězství. Teixeira ovšem dokázal tuto kritickou situaci ustát.

Také ve čtvrtém kole vzal Teixeira Procházku poměrně brzy na zem, kde se snažil dopracovat k co nejlepší pozici. Teixeira se pokusil nadvakrát utáhnout Procházku na arm triangle, český bojovník ale z této velmi těžké situace dokázal neuvěřitelně utéct.

Procházka po několikrát vteřinách pátého kola inkasoval nesmírně tvrdý úder, po kterém český samuraj vypadal hodně otřesený. Teixeira se rozhodl k nasazení gilotiny, čehož Procházka využil ve svůj prospěch a získal dominantní pozici na zemi. Po chvíli se ale zápas vrátil zpět do postoje. Teixeirovi ale hodně docházeli síly a BJP si dokázal postupně připravovat skvělou pozici na zemi. A pak to přislo. Jiří Procházka v pátém kole překvapivě dokázal Teixeiru uškrtit Rear Naked Choke!


Vítězství. Teď. Tady. Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka se svoje životní motto pokusí přetavit v realitu a získat titul nejlepší světové organizace UFC. Zda budou padat pověstné BJP se dozvíme už brzy!

TURNAJ UFC 275
📌Kdy: 11. června 2022
📌Hlavní zápas: Teixeira vs. Procházka
(zhruba v 6:00 v neděli 12. června, SEČ)
📌Kde: Singapore Indoor Stadium, Singapur, Asie
📌Karta: Zobrazit zápasy
📌Livestream: Fortuna TV, Tipsport TV, Premier Sport, PPV

Zápas Teixeira - Procházka dnes online aktuálně: analýza a sázkový tip (kdo vyhraje?)

Jiří Procházka je v současnosti jednou z největších hvězd organizace UFC. Stačily mu na to pouhé dva zápasy, ve kterých ale tvrdě knockoutoval Volkana Oezdemira a Dominika Reyese. Bývalý šampion japonského Rizinu absolvoval těžkou přípravu mimo jiné na kempu u Henryho Cejuda, a stejně jako před zápasem s Reyesem, dostal, kvůli posunutí termínu zápasu, více času vypilovat detaily.

Excelentní postojář Jiří Procházka je obávaný knokauter, který 25 z 28 soupeřů ukončil na KO/TKO. Stejně vyhlášená je ale i jeho odolnost vůči úderům, či prakticky nevyčerpatelný fyzický fond. Neztratí se ani v boji na zemi, což je speciálně před soubojem s mistrem submisí, Gloverem Teixeirou, hodně důležitá informace.

„BJP“ je komplexní a málo vídaným typem bojovníka, který má vždy v rukávu nějaký ten překvapivý moment. Kromě toho bude v zápase daleko rychlejší a techničtější. Tipujeme, že Procházka povýší svůj výkon v zápase na novou úroveň a stane se novým šampionem polotěžké divize UFC. Zápas je na programu v neděli 12. června mezi 6:00 - 7:00.

TIP: Jiří Procházka zvítězí, v kurzu 1,42 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny zde

Jiří Procházka jde do zápasu v roli velkého kurzového favorita

Glover Teixeira je bojovník s neskutečně silným životním příběhem, který si můžete přečíst tady. Ve 42 letech se stal druhým nejstarším držitelem titulu v UFC, když na konci října 2021 ve druhém kole uškrtil tehdejšího šampiona Janka Blachowicze.

Brazilský zápasník je rekordmanem v počtu vítězných submisí polotěžké váhy. Na svůj wrestling a BJJ schopnosti spoléhá v zápase nejvíce, obrovsky nebezpečný je ale i v postoji, kde zaznamenal úctyhodných 18 KO/TKO. Jedná se o nesmírně těžkého soupeře, což vypsané kurzy u sázkových kanceláří příliš neodráží a jednoznačně favorizují Procházku. K podceňování Glovera Teixeiry svádí i Brazilcův vysoký věk, ovšem nenechte se zmást – „Lví srdce“ je skutečným mistrem svého řemesla.

Duel Procházka vs. Texeira je soubojem dvou rozdílných zápasnických stylů, a tak půjde hlavně o to, kdo si v zápase jako první prosadí svoji strategii. Zajímavé bude sledovat i to, kdo lépe rozvrhne síly, neboť se duel klidně může protáhnout na více kol.

JIŘÍ PROCHÁZKA (CZE) GLOVER TEIXEIRA (BRA)
Výhry (28) Výhry (33)
✏️KO / TKO: 25 ✏️KO / TKO: 18
✏️Submise: 2 ✏️Submise: 10
✏️Body: 1 ✏️Body: 5
Prohry (3) Prohry (7)
✏️KO / TKO: 2 ✏️KO / TKO: 3
✏️Submise: 1 ✏️Submise: 0
✏️Body: - ✏️Body: 4

UFC 275: Teixeira vs Procházka sledovat online zdarma - live stream i přímý přenos v TV

Zápas Procházka vs. Teixeira sledujte živě v neděli 12. června okolo 6:00 u Fortuny ZDE. Na tomto místě si můžete také vsadit live během jednotlivých zápasů na kartě. Turnaj UFC 275 v TV poběží na tradičním místě, kterým je placený kanál Premier Sport. Možnou alternativou ke sledování je také zakoupení oficiálního PPV UFC Fight Pass. Naopak na volně dostupné livestreamy na internetu se nelze příliš spoléhat.

Vzhledem k tomu, že v Česku bude o tento zápas extrémní zájem, budeme vás o případných dalších způsobech sledování turnaje živě informovat na těchto řádcích.

Do konce května bylo také u příležitosti tohoto historického momentu možné zapojit se do soutěže u Fortuny, kde se hrálo o cestu do Singapuru na turnaj UFC 275! Podmínky soutěže byly velmi jednoduché a šťastní výherci již byli informováni. Tady půjde o skutečně nevšední zážitek, který můžete sledovat i vy živě zdarma na Fortuna TV!

Jiří Procházka v zápase o titul UFC živě na Fortuna TV

Promo video UFC 275 Singapur Procházka - Teixeira title fight (light heavyweight)

Na vynikající video pozvánku k turnaji UFC 275 se podívejte tady. Tento galavečer bude nejen z pohledu českých fanoušků hodně speciální. Jaké jsou 3 nejpravděpodobnější scénáře titulového zápasu se podívejte tady.

UFC 275 fight card (program, výsledky): Kdy bude Procházka zápas na UFC 275?

Tady se podívejte na kompletní složení fight card turnaje UFC 275. Zápas Jiří Procházka vs. Glover Teixeira přijde na řadu v neděli 12. června zhruba okolo 6:00 našeho času. O hlavní předzápas se postará titulový duel Shevchenko - Santos. Na kartě se jinak vzhledem k asijské destinaci představí celá řada asijských bojovníků.

UFC 275: Teixeira vs Procházka - program a výsledky
MAIN CARD
Light Heavyweight Glover Teixeira (c) vs. Jiří Procházka submise
Women's Flyweight Valentina Shevchenko (c) vs. Taila Santos body)
Women's Strawweight Zhang Weili vs. Joanna Jędrzejczyk KO
Welterweight Jake Matthews vs. André Fialho TKO
Welterweight Jack Della Maddalena def. Ramazan Emeev TKO
Preliminary card (ESPN / ESPN+)
Featherweight Joshua Culibao def. Seung Woo Choi Decision
Lightweight Hayisaer Maheshate def. Steve Garcia KO
Middleweight Brendan Allen def. Jacob Malkoun Decision
Bantamweight Kang Kyung-ho def. Danaa Batgerel Decision
Early preliminary card (ESPN+ / UFC Fight Pass)
Women's Strawweight Silvana Gómez Juárez def. Liang Na KO
Women's Featherweight Joselyne Edwards def. Ramona Pascual Decision

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Jak sledovat zápas Procházka zdarma živě?

Titulový zápas Jiřího Procházky s Gloverem Teixeirou na UFC 275 půjde v Česku sledovat několika způsoby online živě na internetu i v televizi. Podrobnosti přinášíme uvnitř článku zde

2️⃣ Jaké jsou kurzy Procházka vs. Teixeira o titul?

Český bojovník Jiří Procházka je z pohledu aktuálně vypsaných sázkových kurzů obrovským favoritem. Glover Teixeira je ovšem nesmírně těžkým soupeřem. Na zápasové statistiky, analýzu utkání a sázkový tip se podívejte tady

3️⃣ Jak UFC 275: Teixeira vs. Procházka zápas sledovat živě zdarma v televizi?

Procházkův zápas v televizi bude k vidění na stanici Premier Sport, za jejichž služby si ale musíte zaplatit. Zajímavější variantou je sledovat zápas na Fortuna TV, navíc s bonusem za snadnou online registraci. Podrobnosti v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Podrobnou analýzu a názor na bitvu Procházka - Teixeira nabídl také Israel Adesanya

Titul do Česka nebo brazilská obhajoba? Hvězdy UFC tipují

Ostře sledovaný turnaj UFC 275 v Singapuru rezonuje napříč celou scénou MMA. Kteří bojovníci věří Procházkovi, a kdo naopak věští vítězství...

Valentina Shevchenko - Zdroj Dawid S Swierczek, Shutterstock.com

UFC 275: Shevchenko vs. Santos - analýza, kurzy a tip

Na turnaji UFC 275 dojde na titulový souboj ženské muší váhy. Valentinu Shevchenko čeká v další obhajobě nebezpečná Taila Santos. Sázkový...