Růžový panter prolil krev, ale velteru kraluje dál

Oktagon 24 nabídl parádní titulovou bitvu, na kterou se bude dlouho vzpomínat. V duelu Kozma – Apollo se papírové předpoklady naplnily jen z části. Zápas nahorů, dolů nakonec na body ovládl David Kozma, přestože byl ve 4. kole jeden úder od porážky.

Ondřej Novotný a David Kozma na tiskové konferenci Foto: Instagram/ondrejnovotny

Oktagon 24: David Kozma obhájil titul, Vémolovi se překvapivě postaví Polák Naruszczka

Řežba jako hrom. Takový byl titulový duel a hlavní zápas turnaje Oktagon 24. Úřadující šampion David Kozma v něm uhájil svůj šampionský pás velterové divize proti Brazilci Silvovi. Růžový panter překvapil v úvodních kolech, které díky skvělé kontrole získal oproti předpokladům na svoji stranu. Kritický moment z jeho pohledu přišel ve 4. kole, kdy ho Apollo dostal knockout úderem na zem a tam jej málem ukončil. David však utekl hrobníkovi z lopaty a z nejhoršího se dostal.

Nutno dodat, že brazilský bojovník Apollo Silva těžko hledal recept na současného šampiona, a hlavně se projevila nezkušenost se 4. a  5. kolem. Ondřej Novotný na tiskové konferenci ovšem upřesnil, že před posledním kolem byl stav dle bodových rozhodčí vyrovnaný. Pás velterové váhy ale nakonec zůstává u stejného majitele. Podle slov Davida Kozmy se navíc v případě, že nepřijde nabídka z UFC z Oktagonu nikam nechystá a naopak má na stole novou smlouvu.

Překvapením skončila „bitva o Vémolu“. Polský fighter Marcin Naruszczka totiž porazil na TKO Erica Spicelyho a na Štvanici se pokusí zaskočit i českého Terminátora v boji o titul střední váhy.

sipka NA KOMPLETNÍ VÝSLEDKY TURNAJE OKTAGON 24 SE PODÍVEJ ZDE

Oktagon 24 přinesl hned několik fantastických zápasů. Jedním z nejlepších byl duel Brože s Jungwirthem, který nabídl famozní přestřelku plnou tvrdých úderů. Výhra nakonec těsně připadla Inkvizitorovi Brožovi.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma a Ondřej Novotný

David Pink Panter Kozma - MMA zápasy, statistiky a životopis

David Kozma ✨ je bývalým šampiónem velterové váhy organizace Oktagon MMA. Za sebou má 5 úžasných obhajob titulového pásu. Díky své...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...