Procházka se může stát znovu šampionem UFC. V cestě mu stojí brazilský lovec Alex Pereira

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Získá Jiří Procházka znovu titul v polotěžké váze organizace UFC? Tuto otázku si kladou všichni fanoušci bojových sportů i širší veřejnost. Podívejte se, kde sledovat očekávanou odvetu Pereira vs. Procházka živě.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Procházka prohrál s Pereirou TKO ve 2. kole – VIDEO A PODROBNOSTI ZDE

Alex Pereira vs Jiří Procházka 2 Foto: Tisková zpráva Telly TV

Sledujte zápas Pereira vs. Procházka online v live streamu na Tipsport TV

Očekávaný zápas Procházka vs. Pereira 2 aktuálně hýbe celým Českem. Není divu, BJP na dosah titul šampiona UFC, což si po zásluze říká o velkou pozornost. Pověstné bomby se v Las Vegas rozezní okolo 6:30 našeho času a vy můžete celý turnaj i hlavní zápas sledovat ŽIVĚ v livestreamu

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Budou to opět velké emoce i nával adrenalinu. Nic jiného od zápasu Jiřího Procházky nelze čekat, protože jestli něco českého bojovníka definuje, pak je to právě hodně neortodoxní způsob boje, díky kterému hodně rozdá, ale také snese.

Souboj Procházka vs. Pereira dnes napíše své druhé dějství a v samotném průběhu se dá čekat prakticky cokoliv od rychlého KO po 5kolovou řež. Turnaj UFC 303 startuje za velkou louží od půlnoci, vzhledem k časovému posunu přijde hlavní zápas karty na řadu v neděli ráno okolo 6:30.

Všechny zápasy můžete opět sledovat v přímém přenosu na Tipsport TV. Pro všechny nově zaregistrované uživatele je navíc připraven pěkný bonus 500 Kč jen za registraci.

Sledujte UFC 303 s Procházkou na Tipsport TV

Procházka v TV živý přenos (Nova Sport 6, Telly TV)

Odvetu Pereira vs. Procházka živě nabídne také stanice Nova Sport 6, respektive poskytovatel O2 TV a Telly TV nákupem balíčku Sport online, díky kterému navíc mohou diváci 14 dní sledovat další světové sportovní soutěže. Balíček stojí 300 Kč.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a kde sledovat UFC Pereira vs. Procházka dnes livestream?

Hlavní zápas o titul polotěžké váhy UFC Alex Pereira vs. Jiří Procházka můžete sledovat online v livestreamu a také v televizi. Pro více informací si rozklikněte článek.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Michal Martínek

„Doufám, že to Jirka urve,“ říká Michal Martínek. Kdy čeká bojovníka KSW další bitva?

Michal Martínek je elitním zápasníkem, bojujícím v polské KSW.💪 Jak se těší na nadcházející turnaj UFC 303 a kdy se chystá znovu do boje on...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...