POTVRZENO: Attila Végh se na fotbalovém stadionu utká v odvetě s Karlosem Vémolou

Odveta mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem je oficiálně zpečetěna. Oktagon uspořádá turnaj na fotbalovém stadionu v Edenu. Podrobnosti zde.

Karlos Vémola se opět utká s Attilou Véghem Foto: OKTAGON MMA

Bomba pro léto 2024: Oktagon oznámil datum a místo pro odvetu Vémola vs. Végh

Tohle bude obrovská událost pro česko-slovenskou scénu. Organizace Oktagon MMA v pátek na tiskové konferenci oznámila, že ikonickou Štvanici příští rok vystřídá fotbalový stadion Fortuna Arena (Eden). Event se zde uskuteční 8. června 2024.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Na potvrzení data odvety čekal fanoušek MMA opravdu dlouho. "Vy mi chystáte možná poslední zápas kariéry a přitom jste se mě ještě nezeptali. Ani nevím, jestli budu mít čas", zavtipkoval Karlos Vémola na tiskovce Oktagon Time bezprostředně po oznámení termínu a místa.

Karlos Vémola má před sebou očekávaný zápas s Pirátem Krištofičem, který se uskuteční v O2 Areně 29. prosince. Jestli do červnového termínu stihne ještě nějaký zápas, není jasné. Stejně tak si musíme počkat na definitivní Terminátoro rozhodnutí, zda odveta s Attilou napíše tečku za jeho úžasnou kariérou.

Attila Végh od Zápasu století (2019) neabsolvoval MMA zápas, zatímco Vémola stihl 10 zápasů a 9x odcházel jako vítěz. Slovenská legenda bojových sportů o odvetu hodně dlouho stála, Terminátor mu ale opakovaně posílal vzkaz, aby začal pořádně trénovat a vzájemný zápas měl smysl.

Attila Végh: Karlíto můj, já to beru tak, jako bych s tebou nikdy nešel. Zavřu se zase do své kumbálku a vyjdu v parádní formě.

Karlos Vémola: Já se připravuji na svůj poslední zápas velmi dlouho. Svoje první KO už mám za sebou. Piráta ještě nikdy nikdo neukončil na submisi, takže ho utáhnu v O2 Aréně. A tebe Attilko, v rámci velkého grandfinále mojí kariéry, ukončím na TKO.

Připomeňte si Zápas století, který vedení Oktagonu považuje za jeden z klíčových momentů ve své historii.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...