Aktuální kurzy odveta století Vémola vs. Végh 2: Vsaďte si u Tipsportu s bonusem za registraci

Je to zápas, který zajímá každého fanouška bojových sportů i širší veřejnost. U sázkové kanceláře Tipsport si můžete vsadit na odvetu Végh vs. Vémola s bonusem 500 Kč za registraci. Kdo je momentálně favorit podle bookmakerů?

Česko-slovenská rivalita Vémola vs Végh dostane pokračování Foto: Michal Beránek / CNC / Profimedia

Kurzy Vémola vs. Végh 2 na turnaji Oktagon 58 (fotbalový stadion EDEN)

Odvetný zápas mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou má oficiální termín a místo konání. Ostře sledovaná odveta se uskuteční 8. června 2024 na turnaji Oktagon 58 v pražském Edenu. V případě obou legend půjde o poslední zápas. Kdo se s kariérou rozloučí vítězně?

Na očekávanou odvetu století mezi Attilou Véghem a Karlosem Vémolou si můžete vsadit u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma za dokončení registrace a zároveň sledovat celý turnaj na Tipsport TV

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Attila Végh vs. Karlos Vémola kdo je favorit?

Zatímco v roce 2019 byl do role velkého favorita pasován Karlos Terminátor Vémola, ve světle nejnovějších událostí se pro letošní rok karta obrací. Vémolu na konci roku 2023 tvrdě ukončil už v prvním kole KO Samuel Krištofič, což výrazně zahýbalo sázkovými kurzy.

V tuto chvíli bookmakeři favorizují Attilu Végha a nic na tom nemění ani fakt, že slovenský šampion nestál v kleci právě od vítězného Zápasu století v roce 2019. Terminátor na rozdíl od svého největšího rivala sice zůstal aktivní, zároveň šla ale jeho výkonnost spíše dolů.

Před oběma je nyní velké penzum práce. Vémola se musí oklepat z překvapivé porážky od Piráta, která nepochybně zanechala šrámy hlavně na jeho duši. Attila zase bude shazovat přebytečné kilogramy a postupně se snažit dostávat do někdejší sportovní formy. Motivace je na obou stranách obrovská.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Sázkaři u Tipsportu aktuálně využívají hodnotnějšího kurzu na vítězství Karlose Vémoly, což se odráží na celkovém objemu vsazených peněz:

  • Vítězství Karlose Vémoly: 104 529 Kč
  • Vítězství Attily Végha: 67 602 Kč

Turnaj Oktagon 58 na fotbalovém stadionu Eden v Praze bude akcí, jaká tu ještě nebyla. Odvetě století, ale i dalším skvělým zápasům, bude přihlížet okolo 30 000 diváků přímo na místě a celkově se dá čekat masivní sledovanost.

Zápas Vémola vs. Végh 2 bude titulovým duelem v polotěžké váze na 5x5 min. Pás šampiona v této váhové kategorii drží právě Terminátor. Tady však půjde o mnohem víc, než je titul Oktagon MMA. Sláva, prestiž a odkaz. To vše bude po 4 a půl letech opět ve hře.

Jak se zaregistrovat rychle a snadno u Tipsportu:

  1. Nejprve KLIKNĚTE ZDE a založte si herní konto přes tlačítko "Registrovat"
  2. Vyplňte všechny potřebné údaje a dokončete online registraci
  3. Obratem dostanete 500 Kč, za které si můžete rovnou vsadit.

Se založením účtu u Tipsportu vám pomůže také tento podrobný návod. Výhodou je, že celý proces zvládnete snadno během několika minut jak na mobilu, tabletu i PC. Všechny turnaje Oktagon MMA můžete následně sledovat zdarma na Tipsport TV.

Zápas, který v roce 2019 navždy změnil a obrovskou měrou zpopularizoval MMA u nás, si můžete připomenout v tomto videu:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola, Samuel Krištofič a Pavol Neruda

Porážka by mohla Vémolovi pomoct v zápase s Attilou, míní promotér OKTAGONu

Karlos Vémola během posledního turnaje šokoval celou O2 arenu, když padl bezvládně k zemi.☠️ Dokáže Terminátor v budoucnu z porážky těžit?

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...