Kozma s Pirátem predikují vítěze Odvety století a způsob ukončení. Jak bude bitva roku probíhat?

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zbývá už jen několik hodin do turnaje v Edenu a očekávané Odvety století. Měli jsme možnost sledovat útržky přípravy obou bojovníků a teď můžeme jen odhadovat, jaký bude výsledek. David Kozma a Pirát se rozpovídali o tom, jak tenhle souboj vidí oni. Kdo vyhraje, jak a proč?

Attila Végh a Karlos Vémola Foto: Profimedia

Pirát: Třetího kola se to nedočká

Do Odvety století už mnoho času nezbývá a bojovníci se v posledních hodinách soustředí na váhu, za sebou mají ale dlouhou a drsnou přípravu, jejíž plody budou moci už zítra sklidit na stadionu v Edenu. Bude lépe připravený Karlos Vémola, nebo Attila Végh? Této otázce se na zoubek podívali elitní zápasníci David Kozma a Samuel Pirát Krištofič. Vsaďte si u Tipsportu a sledujte OKTAGON 58 zdarma.

Vémola végh Tipsport

„Já osobně mu (Attilovi) také víc věřím, ale není to až takový propastný rozdíl, kurzově to je vyrovnanější, takže najde se očividně spousta lidí, co věří Karlosovi,“ okomentoval v podcastu sázkové kanceláře Tipsport Samuel Pirát Krištofič.

„Attila má už přes čtyřicet zápasů, takže si myslím, že ta jeho pauza... samozřejmě, na jedné straně to může být něco, co mu něco vzalo z toho jeho umění, ale na druhé straně už není ani nejmladší a myslím si, že v jeho věku mu to i pomohlo, že si odpočal, zregeneroval a teď se nahodil do té tvrdé přípravy,“ zhodnotil Krištofič.

„Začal tak před půl rokem trénovat na ten zápas a stupňoval náročnost té přípravy, takže si myslím, že v tomto směru to bude v pohodě a že ta pauza nebude nijak poznat,“ dodal.

„Nemyslím si, že pokud to bude delší zápas, tak to bude zákonitě v prospěch Karlose,“ tipuje Pirát průběh Odvety století. „Může to samozřejmě skončit v prvním kole, protože Attila má velké rozpětí rukou, má velmi šikovný box, Karlos je v té obraně, co se týče strikingu, děravý. Nemyslím si, že by se ten zápas dostal do třetího, čtvrtého, pátého kola, první, druhé kolo max, si myslím,“ pronesl Pirát.

Kozma: Čím delší zápas, tím větší šance pro Karlose

Podobně to vidí i David Kozma, který ale původně favorizoval Terminátora. „Já si celou tu přípravu říkal, že vyhraje Karlos, ale teď když vidím Attilu, jak se připravuje a v jaké je formě, tak si myslím, že je favorit. Není to jednoznačný, že vyhraje Attila, ale trošku ho favorizuju,“ připustil Růžový panter.

„Attila má spoustu zápasů, je na konci kariéry, takže ví, do čeho jde, takže nemyslím si, že by to hrálo velkou roli, samozřejmě zápas není trénink – Attila trénoval pořád,“ vyjádřil se David k Véghově téměř pětileté zápasové odmlce.

„Skončit to může jakkoli, je to MMA, může to trefit klidně Karlos, jako to bylo s Langerem, takhle předpovídat zápasy je strašně těžký, ale myslím si, že Karlos je víc nafýzovanej než Attila, nebo aspoň to na mě tak působí, takže si myslím, že čím delší zápas, tím větší šance pro Karlose,“ dodal Kozma.

Čí tip se více blíží realitě, se dozvíme už zítra na stadionu v Edenu během velkolepého letního turnaje OKTAGON 58. Na hlavní zápas Vémola vs. Végh 2 by mělo dojít někdy kolem 22:45.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Česko-slovenská rivalita Vémola vs Végh dostane pokračování

Oktagon Eden: Odveta století Vémola vs. Végh 2: Vstupenky, datum, karta, program a kurzy

Odveta století Végh vs. Vémola 💎 je hlavním tahákem turnaje Oktagon 58 Eden. Jde o souboj, který zajímá každého fanouška MMA i širší...

Oktagon 58 - Kozma vs. Surdu - analyza a tip

Oktagon 58: Zápas David Kozma vs. Ion Surdu – datum, analýza, kurzy a tip

V jednom z nejočekávanějších zápasů Oktagonu 58 ⚡ se proti sobě postaví domácí zápasník “Růžový Panter” David Kozma a moldavský “Dracula”,...

Oktagon 58 - Vemola vs. Vegh, vazenie, datum a misto

Oktagon 58 Végh vs. Vémola: Kdy a kde sledovat vážení a závěrečné staredowny?

Všechny bojovníky turnaje Oktagon 58 🔥 čeká v pátek první důležitá mise. Jak se Vémola, Végh a ostatní účastníci galavečera poperou s...