Oktagon 58: Zápas David Kozma vs. Ion Surdu – datum, analýza, kurzy a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V jednom z nejočekávanějších zápasů turnaje Oktagon 58 se proti sobě postaví domácí zápasník “Růžový Panter” David Kozma a moldavský “Dracula” Ion Surdu. V článku najdete analýzu zápasu a tip na sázení.

Oktagon 58 - Kozma vs. Surdu - analyza a tip Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 58 v Edenu –⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ místo, datum a informace

Fotbalový stadion Eden se v sobotu 8. června 2024 otřese v základech. Česko-slovenská MMA scéna větší turnaj nepamatuje. Program začne zahajovacím ceremoniálem v 18:00 h. V hlavním zápase uvidíte odvetu století dvou legend, Karlose Vémoly a Attila Végha. Vsaďte si na zápasy a sledujte přenos online na Tipsport TV

Tipsport - registrace a jak sledovat oktagon 58

Nabitá karta nabízí atraktivní zápasy, diváci se mohou těšit na 2 čtvrtfinálové duely pyramidy Tipsport Gamechanger v lehké váze, uvidíte zápas Duque vs. Machaev. Polák Legierski se postaví proti problémovému Angličanovi Wanlissovi. Návrat hlásí i oblíbený český zápasník Miloš Petrášek, který se popere s Wojciechowskim. Po devíti měsících uvidíte zápasit taky Davida Kozmu.

Oktagon 58
🕑KDY 8. června 2024 od 18:00 h
📍KDE Eden (Fortuna Arena), Praha
✏️KARTA fightcard a výsledky
▶️LIVESTREAM TV Tipsport

Oktagon 58: Kozma vs. Surdu – bilance, kurzy, analýza a tip

David Kozma se do klece vrací s jasným plánem, a to porazit moldavského zápasníka Iona Surdua a prosekat si tak cestu k titulovému zápasu welterové váhy. Oblíbený český zápasník má za sebou několikaměsíční pauzu, kterou si dal hlavně kvůli silným úderům, které během zápasů inkasoval do hlavy.

V posledním půlroce se aktivně připravoval na zápas s dvojnásobným rumunským šampionem, který taktéž hlásí útok na šampionský pás Oktagon MMA. Více o přípravě prozradil Kozma v rozhovoru.

“Růžový panter” je bývalým nejdéle vládnoucím šampionem welterové váhy. Titul získal poprvé na galavečeru Oktagon 10 a následně jej dokázal 5krát obhájit. O pás přišel v roce 2022 v zápase s Kaikem Britem.

Rodák z Karviné má bilanci zápasů 32 výher a 13 proher a v Oktagonu mu patří 4. příčka ve welterové divizi. Svůj poslední zápas měl Kozma v září minulého roku s Bojanem Veličkovićem, se kterým bojoval o postup do finále pyramidy Tipsport GameChangeru. Český zápasník tvrdě narazil a Veličkovíc ho ukončil v prvním kole na TKO.

BILANCE
David Kozma
Ion Surdu
32 výher 14 výher
Výhry KO/TKO: 8 Výhry KO/TKO: 14
Výhry na submisi: 13 Výhry na submisi: 10
Výhry na body: 11 Výhry na body: 1
13 prohra 6 proher
Prohry KO/TKO: 3 Prohry KO/TKO: 3
Prohry na submisi: 7 Prohry na submisi: 2
Prohry na body: 3 Prohry na body: 1
Kurzy Tipsport Kurzy Tipsport
1.80 1.92

kurzy aktuální k 6. 6. 2024 (12:00)

Ion Surdu je šampionem 2 rumunských organizací s bilancí 14 výher a 6 proher. Moldavský “Dracula” je na 6. příčce welterové divize organizace Oktagon MMA. Divákům Oktagonu se představil v první pyramidě Tipsport GameChanger, a má zde bilanci zápasů 2 výhry a 2 prohry. Svůj poslední zápas měl v prosinci minulého roku s italským zápasníkem Stefanem Paternem, který Moldavana ukončil ve druhém kole na armbar.

Surdu momentálně žije v Polsku, kde trénuje v Ankos MMA gymu společně se slovenským zápasníkem Ronym Paradeiserem. “Dracula” ukončil deset ze svých soupeřů v 1. kole, je výborný striker s rychlým nástupem.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Surdu je výborný postojář, co dokázal už v mnohých zápasech. Kozma to nebude mít rozhodně lehké, avšak se svými grapplerskými schopnostmi má před Surduem navrch. Pokud český zápasník dostane soupeře na zem, tak by ho mohl utáhnout na submisi. Kurzové sázky jsou docela vyrovnané.

TIP:  David Kozma zvítězí v kurzu 1.80 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Kde živě sledovat Oktagon 58: Přímý přenos (live stream) na TV Tipsport a PPV

Sázková kancelář Tipsport přináší pro své zákazníky livestream z Oktagonu 58 zdarma na Tipsport TV. Pokud jste už registrovaným uživatelem Tipsportu, tak stačí vsadit v posledních 7 dnech tiket alespoň za 30 Kč a můžete sledovat livestream zdarma.

Noví zákazníci získají po dokončení úspěšné registrace u Tipsportu bonus 500 Kč a možnost sledovat živé sportovní přenosy na 7 dní zdarma. K dispozici je taky možnost zakoupit si oficiální PPV (pay-per-view) přenos v předprodeji za 319 Kč (v den konání turnaje 400 Kč) a sledovat zápasy na Oktagon.TV.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Miloš Petrášek se raduje z vítězství na pražské Štvanici

Miloš Petrášek – profil a zápasy MMA bojovníka

Miloš „Meloun“ Petrášek ❤️ je jedním z nejoblíbenějších a zároveň nejlepších MMA zápasníků u nás. Po stopách jeho kariéry se vydáváme v...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Karlos Vémola

Rozhovor před bitvou s KARLOSEM VÉMOLOU nejen o Attilovi: Je skvěle rozjetej, ale já ho zastavím!

Zápas na Edenu má být jeho vrcholným finále a do přípravy dává více než maximum.💪 Jak se český Terminátor chystá závěrečnou bitvou své...