Jiří Procházka šampionem UFC v roce 2021? Vsaďte si

Jiří Procházka šampionem UFC? Mezi největší adepty na titul zařadil Procházku i prestižní zahraniční magazín. Na jeho úspěch si navíc můžete vsadit i u Fortuny.

Stane se Jiří Procházka UFC šampionem? Foto: Instagram/jirkaprochazka

Vsaďte si u Fortuny na titul Jiřího Procházky v UFC

Stane se Jiří Procházka šampionem UFC v roce 2021? Do pozice velkého favorita v polotěžké váze ho dokonce zařadadila známá zahraniční stránka MMA Junkie. Sázková kancelář Fortuna navíc vypsala zajímavý kurz. Klikněte zde a vsaďte si na titul Jiřího Procházky v UFC.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jiří Procházka má domluvený zápas s Dominickem Reyesem. Ten by měl proběhnout 27. února. Pro Česko to bude historický okamžik, protože Procházka se stane prvním domácím reprezentantem, který nastoupí v hlavním souboji turnaje. Případná výhra by navíc Procházku zcela jistě katapultovala do role vážného vyzyvatele současného šampiona Jana Blachowicze.

TIP Jiří Procházka se stane šampionem UFC v kurzu 12 sipka Vsadit u Fortuny

Jiří Procházka se stane šampionem

Fortuna vypsala kurz v hodnotě 12. To se už na první pohled jeví jako zajímavá sázky, protože českému samurajovi dost možná k titulu zbývají dva zápasy. Sám Jiří Procházka oznámil, že cílem jeho cesty je titul v UFC. Premiéru v nejprestižnější světové organizaci MMA navíc zvládnul na výbornou. Za menší vklad proto doporučujeme vsadit možnost, že se Procházka na konci roku 2021 bude radovat ze šampionského pásu.

sipka A zde se podívejte na informace o livestreamech z UFC na Fortuně

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.