„Dostane bití od amatéra,“ tvrdí vysmátý provokatér Veselý

V sobotu uvidíme v rámci pátého turnaje Clash of the Stars i amatéra a provokatéra Tadeáše Veselého, který má za úkol odolat tvrdým úderům profesionálního zápasníka Tadeáše Růžičky. Veselý s úsměvem opakuje, že Mawar „chcípne“. Kdo se bude smát naposled?

Tadeáše Veselého čeká zápas s Mawarem Foto: Youtube/ClashoftheStars

„Maware, chcípneš,“ prohlásil Veselý v Kdo s koho

Organizace Clash of the Stars nabízí fanouškům něco, co jiné, tradičnější organizace nemohou: spoustu bizarní podívané a duelů, nad kterými jen většina nevěřícně kroutí hlavou.

Už v rámci předchozích čtyř turnajů jsme viděli hodně, a ani tentokrát organizátoři Clashe nezklamali. Během pátého turnaje budeme svědky například boje slepce Dragunova, jehož soupeř bude mít zavázané oči, ale uvidíme i známé firmy organizace jako třeba Krále Berouna, Matouše Kalubu nebo Kluka s kamením. Vsaďte si na Clash of the Stars 5 s bonusem za registraci zde

Clash of the Stars 5 však nabídne i zápas, z něhož tak trochu vstávají chlupy hrůzou. Tentokrát se tu utká i jeden profesionál s naprostým amatérem. Kickboxer, který má na kontě dvě stě zápasů Tadeáš Mawar Růžička se chystá na nenáviděného provokatéra a amatérského bojovníka Tadeáše Veselého.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přestože organizátoři v případě zápasu Mawar vs. Veselý připravili speciální pravidla, která mají Veselému zvýšit šance, je evidentní, že jich ve skutečnosti moc nemá. Ovšem když se dá jeden na vojnu... A tak Veselý statečně předstírá, že to má na háku a vehementně tvrdí, že Mawara porazí: „Maware, chcípneš!“ prohlašuje například v předzápasovém medailonku Kdo s koho.

„Sportovec je dobrej, ale znám i lepší...“ neváhá říct Veselý na konto Růžičky. „... on fetuje, hulí, chlastá a dělá ze sebe dementa akorát,“ dodává. „Chápu, že je profesionální zápasník, je postojář, když ho vezmu na zem, tak co on tam zmůže,“ predikuje sebevědomě Veselý. „Když jsem vydržel rány od Luktumy, tak vydržim i rány od nějakýho trapáka Mawara ve dvacítkách,“ zakončuje rozhodně.

Mnohé napadlo, proč vlastně Mawar do na první pohled nesmyslného zápasu šel, důvodů měl však hned několik: „To, že tam půjdu zbít nejvíc nenáviděného člověka v České republice a udělá to ze mě svým způsobem tu kladnou roli a hrdinu národa, mi dělá radost,“ pronesl Tadeáš Růžička. Přiznal však, že velkou motivací bylo i finanční ohodnocení, které označil za „bomba nabídku“, kterou „by odmítl jen idiot“.

Jak přinejmenším neobvyklý duel dopadne, se dozvíme už v sobotu 10. června v O2 Universum. Jisté však je, že nudit se určitě nebudeme a zažijeme i pěkně perné chvíle, při nichž si možná raději zakryjeme oči.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Bojovník Tadeáš Mawar Růžička

Tadeáš Mawar Růžička – profil a zápasy stand-up bojovníka

Tadeáš Růžička je hvězda české postojové scény, král Oktagon Undergroundu a mistr světa v thajském boxu 🎖️. Podívejte se na kariéru velkého...

Zápas mezi Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem je na ostří nože

Clash of the Stars 5: Karlos Benda vs. Diego Kotlár kurzy, tip a livestream

Na turnaji Clash of the Stars: The champ is here dojde na mimořádně vyhrocený souboj ⚡ mezi Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem. Vše se...

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...