Diego Kotlár dostal čočku od Bendy. Novopečený sumo zápasník si znovu vzal do úst legendu

Diego Kotlár se nebojí nikoho, dokonce ani legendy MMA Karlose Vémoly, kterého znovu během B4THECLASH vyzýval do klece. To už nevydýchal Kotlárobijec Karlos Benda a zavolal do vysílání, aby dal Diegovi co proto.

Karlos Benda a Diego Kotlár Foto: Clash of the Stars

Další výzva Vémolovi? Ostuda!

Diego Kotlár svůj jediný zápas v Clash of the Stars sice prohrál, ale přesto neváhá do klece vyzývat legendu, jakou je Karlos Vémola. Ten jednou zavtipkoval, že by si podal celý autobus Kotlárů, kdyby za to dostal řádně zaplaceno, a tahle sranda ho teď stojí řadu nevyžádaných výzev. Vsaďte si na zápasy Clash of the Stars 7 a získejte registrační bonus.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Většinu veřejnosti Vémolův výrok pobavil, klan Kotlárů se ale nezasmál, a tak se začíná stávat už tradicí, že si Diego během jakéhokoli vysílání postěžuje a připojí další výzvu směrem k Terminátorovi.

To už nedokázal vydýchat Diegův pokořitel Karlos Benda, jemuž se trefně přezdívá Kotlárobijec a který zavolal do vysílání B4THECLASH, aby pěkně od plic řekl Diegovi, co si o jeho počínání myslí.

„To, že vyzývá mě a chce odvetu, je samo o sobě směšný, ale vem to čert, ale že je schopnej si vzít do huby Karlose Vémolu a chtít jít do zápasu s ním, to je fakt jako ostuda, potupa,“ nešetřil Diega Benda.

„Jestli sis všiml, tak to byla taková menší sranda, víš,“ kontroval nepřesvědčivě Diego. „Všichni víme, že Vémola udělal hodně pro Českou republiku a že je to sportovec všech sportovců,“ dodal.

„Diego, správně, já to vím, a proto bych si nikdy nedovolil říct, že neumí boxovat a že ho v boxu dám. Ty říkáš tohle, ale chvilku předtím jsi povídal, jak bys ho zmlátil v postoji,“ nenechal se Kotlárobijec opít rohíkem. „Jak si vůbec můžeš dovolit říct o Vémolovi, že má špatný postoj a že nic neumí?!“ pokračoval nevěřícně Benda.

Diego se ohradil, že to byl Terminátor, kdo se jako první opřel do Kotlárů, Benda na to měl ale rychlou odpověď. „Celá Česká republika se tomu zasmála a jenom ty a Jarda jste to nepochopili.“

sipka Čtěte také: Fortuna kurzy Clash of the Stars 7: Kdo je největší favorit karty a na koho se nejvíce sází?

Diego se už o záležitosti očividně bavit nechtěl, a tak se dvojice posunula k dalšímu palčivému tématu. Těch mají bývalí soupeři na rozebírání až až. Že by ale jejich neshody skončily odvetou v kleci, to prozatím nevypadá.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Mikulášek

Že bychom se skutečně dočkali? Najdou Baba Jaga a Cverminátor společnou řeč?

Spekulovalo se, že uvidíme duel Mikulášek vs. Cverna.💪 Pak ale z nápadu jaksi sešlo.💥 Zdá se však, že po B4THECLASH je tahle varianta opět...

B4THECLASH

Další pikantní B4THECLASH: Bojovný Baba Jaga, spoře oděná Lauberová a lap dance pro Žraloka

Co nevidět nás čeká další turnaj CotS. Mezi osmi očima se tentokrát potkali Baba Jaga, Žralok, Lady Dee a Nikola Lauberová. A bylo to...

Jaromír Soukup a Jakub Jíra

Příprava je v plném proudu. Jaromír Soukup jde v tréninku na krev a ladí kondici na Bejra

Aktéři hlavního zápasu turnaje Clash of the Stars se už pilně připravují na vzájemný souboj. Jaromír Soukup se do toho podle dostupných...