Zpět do boje! Attila Végh a Rytmus ohlásili své zápasy

Srdce fanoušků bojových sportů v pátek večer zaplesala. Slovenské ikony Attila Végh a rapper Rytmus totiž odtajnily nejbližší plány!

sipka VŠE O TURNAJI FIGHT NIGHT CHALLENGE S ATTILOU A RYTMUSEM SE DOZVÍŠ ZDE

MMA, Oktagon, Karlos Vémola, Atilla Végh - Zdroj ČTK, Krumphanzl Michal Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

Attila Végh se jde pobít do ringu! Boxerské rukavice navlékne znovu i rapper Rytmus

Dvě mouchy jednou ranou. Bojovník Attila Végh se po dvouleté odmlce znovu vrací do zápasového kolotoče. Tentokrát však malé MMA rukavice a klec vymění za boxerský ring. A to minimálně dvakrát! 27. prosince 2021 se v rámci nově vzniklé organizace Fight Night Challenge mezi 16 provazy představí poprvé. Na začátku roku poté vyzve svého dávného soupeře z organizace Bellator Emmanuela Newtona.

Po 3 letech se na druhý svátek vánoční v ringu ukáže i umělec Patrik Vrbovský alias Rytmus. V roce 2018 sice nestačil na dalšího muzikanta Marpa, láska k boxu u něj ale přetrvala.

Právě myšlenka zastřešit umělce ze světa showbyznysu a MMA bojovníky pod jednu organizaci je hlavním stavebním kamenem nově vznikající organizace Fight Night Challenge. Už nyní je naplánováno několik akcí a dočkat bychom se dokonce měli zápasů dalších populárních rapperů Majka Spirita, nebo Separa. Pravidla budou přitom vždy ušitá na míru jednotlivým akcím.

XFN Marpo vs Rytmus - Zdroj ČTK, Říhová Michaela Foto: ČTK/Říhová Michaela

Komplikace pro odvetu zápasu století. Co na to Terminátor?

Co se však tímto krokem odsouvá na neurčito je potenciální odveta Karlose Vémoly a Attily Végha. Sám slovenský fighter totiž přiznal, že adekvátní nabídka ze strany organizace Oktagon dosud nepřišla.

Podobné plány týkající se boxu ale střádá momentálně i Karlos Vémola, a tak téma odvetného zápasu není tak žhavé, jako před několika měsíci. Stejně jako v případě Rytmuse, ani u Karlose Vémoly prozatím neznáme jméno soupeře. V nejbližších měsících bude ale na česko-slovenské scéně pořádně rušno, a to je samozřejmě jen a jen dobře.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu