OKTAGON 59: Bratislava – datum, kurzy, program, online livestream a výsledky

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Organizace Oktagon MMA se vrací na Slovensko s turnajem Oktagon 59, který se bude konat v sobotu 20. července pod otevřeným nebem. Karta je nabitá skvělými zápasy, které si nemůžete nechat ujít. Všechny potřebné informace k turnaji se dozvíte v tomto článku.

AKTUÁLNÍ INFO
PARADEISER vs. TORRES
KEITA vs. BOGDANOVIĆ
KARTA A VÝSLEDKY
LIVE STREAM

Ronald Paradeiser Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 59: 9/10

  • Datum a místo konání: 20. 7. 2024, od 17:00 h, Peugeot Aréna, Bratislava
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy si můžete vsadit u Tipsportu ZDE

Kdy a kde bude turnaj Oktagon 59 Summer Party? Termín a místo

Organizace Oktagon MMA se po 9 měsících vrací do hlavního města Slovenska. V sobotu 20. července 2024 si můžete užít skvělé zápasy pod otevřeným nebem v Peugeot Aréně. 59. turnaj nese podtitul Summer Party a kromě hromady zábavy slibuje hlavně kvalitní zápasy v podání domácích i zahraničních bojovníků. Vsaďte si a sledujte zápasy Oktagon 59 zdarma na Tipsportu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Oktagon Bratislava 2024 Peugeot Arena (NTC Arena): Paradeiser, Keita, Monster Kníže, Buchinger, Szabová a další

Ve čtvrtfinále miliónové pyramidy Tipsport GameChanger se do klece postaví v rámci hlavního duelu večera slovenský bijec Ronald Paradeiser a bývalý šampion KSW Daniel Torres. Ve druhém zápase pyramidy se utká srbský zápasník Predrag Bogdanović a šampion pérové váhy Oktagonu Losene Keita.

Na turnaji se objeví i další zvučná jména. V rezervním zápase Tipsport GameChanger uvidíme Ivana Buchingera s Lukaszem Rajewskim. Na turnaji nebudou chybět dvě slovenské zápasnice Lucia Szabová a Veronika Smolková, ale i čeští zápasníci Petr Kníže, Radek Roušal nebo Ondřej Raška, který se utká s Milanem Ďatelinkou.

OKTAGON 59 Bratislava
📆 Kdy: Sobota 20. července 2024 od 17:00 h
🔍 Kde: Peugeot Aréna, Bratislava, Slovensko
🖊️ Karta: Zobrazit
⏩ Livestream: Tipsport TV

Oktagon 59

Ronald Rony Paradeiser vs. Daniel Torres – čtvrtfinále Tipsport GameChanger: analýza, kurzy a tip

Rony Paradeiser je šampionem lehké váhy organizace Oktagon MMA a ve svém prvním zápase milionové pyramidy si vydobyl vítězství na split decision nad Attilou Korkmazem. Poté si v rámci pavouka vybral největšího favorita celé pyramidy, Španěla Daniela Torrese.

Paradeiser je momentálně ve světovém žebříčku na 84. příčce, jeho bilance zápasů je 19 výher a 8 proher a 11 ze svých soupeřů ukončil na KO nebo TKO. Ve své sbírce má vítězství nad Ryšavým, Brichtou, Farkašem, Širokým. V prosinci 2023 porazil matadora MMA Ivana Buchingera a získal titul šampiona lehké váhy.

BILANCE ✏️
RONALD PARADEISER DANIEL TORRES
19–8 15–5
11x KO/TKO,
3x submise,
5x body
7x KO/TKO,
1x submise,
7x body
1x KO/TKO,
5x submise,
2x body
1x KO/TKO,
0x submise
4x body
27 let, 188 cm 30 let, 178 cm

Daniel Torres je bývalým šampionem polské organizace KSW a mistr světa v K1, jeho bilance zápasů je 15 výher a 5 proher, na svém kontě má 8 ukončení před limitem a 7 ze svých soupeřů ukončil na KO. Rozený Brazilec je v současnosti na 91. příčce světového žebříčku a od začátku je velkým favoritem na vítěze celé pyramidy. V prvním kole Tipsport GameChanger prošel přes Vlada Lengála, kterého porazil na body.

Torres prožil své dětství v těžkých podmínkách v Brazílii, jeho otec byl zavražděn před jeho očima a ve věku osmi let ho téměř zabila vlastní matka, které byl poté odebrán z péče. V současnosti bydlí a trénuje v Rakousku. O svém životě řekl: „Dětství a dospívání ze mě udělalo bojovníka v životě i ve kleci. Díky všemu, čím jsem si prošel, dokážu zvládat množství strachu a velkých emocí.” Postupující z dvojice zápasníků se utká v semifinálovém zápase se španělským fighterem Acoidanem Duquem.

TIP: Paradeiser vyhraje v kurzu 1,67 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

  • Papírovým favoritem fightu je Slovák Rony Paradeiser, který ukázal své schopnosti už v předchozích zápasech. Rony by svého soupeře mohl potrápit svými naskočenými koleny i tvrdými pěstmi. U Tipsportu si můžete vsadit nejen na výsledek, ale také na způsob ukončení (submise, KO, TKO…) a na kolo, ve kterém zápas skončí.

KURZY TIPSPORT: PARADEISER vs. TORRES
Ronald Paradeiser Daniel Torres
1,67 2,09

Losene Keita vs. Predrag Bogdanović – čtvrtfinále Tipsport GameChanger: analýza, kurzy a tip

Losene Keita patří mezi nejvýraznější a nejoblíbenější zápasníky organizace Oktagon MMA, skvělý postojář má bilanci zápasů 13 výher a jen jednu prohru. Bývalý šampion lehké váhy usedl na trůn pérové divize v prosinci minulého roku poté, co zvítězil nad Nikem Samsonidsem na TKO ve druhém kole.

Ve svém posledním květnovém zápase porazil Belgičan na body Agyho Sardariho a postoupil tak do čtvrtfinále pyramidy Tipsport GameChanger. “Black Panther” má na svém kontě skalpy skvělých slovenských zápasníků, jako jsou Ryšavý, Paradeiser nebo Buchinger.

Talentovaný srbský zápasník Bogdanović má bilanci zápasů 16 výher a 1 prohru. Ve svém prvním zápase milionové pyramidy Tipsport GameChanger porazil po parádní přestřelce na body německého zápasníka Hafeni Nafuku. Dokáže se Bogdanović prosadit i v zápase s Keitou?

TIP: Keita vyhraje v kurzu 1,21 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Belgický zápasník Losene Keita je papírovým favoritem tohoto fightu. Keita je zkušený bojovník, který dává svým soupeřům zabrat svou výbušností, osm z nich ukončil na KO nebo TKO.

KURZY TIPSPORT: KEITA vs. BOGDANOVIĆ
Losene Keita Predrag Bogdanović
1,21 3,86

Oktagon 59 karta – fight card (zápasy, program, Oktagon výsledky)

Karta bratislavské Summer Party je opravdu nabita a diváci se mohou těšit na skvělé zápasy. V jednom z nejatraktivnějších zápasů galavečera Oktagon 59 se představí bývalý dočasný šampion střední váhy Piotr Wawrzyniak, který v souboji o dočasný pás šampiona naložil Vlastovi Čepovi, pak ale padl v souboji s Patrikem Kinclem, který titul šampiona obhájil.

Polský zápasník se postaví proti Řekovi Andreasovi Michailidisovi, který byl finalistou Tipsport GameChanger ve welterové váze. Kompletní přehled zápasů najdete níže v tabulce.

Oktagon 59: Program a výsledky
Hlavní karta

TIPSPORT
GAMECHAHNGER

Lightweight

Ronald Paradeiser (body) vs. Daniel Torres

TIPSPORT
GAMECHAHNGER

Lightweight

Losene Keita (TKO, 2. kolo) vs. Predrag Bogdanović

TIPSPORT
GAMECHAHNGER
RESERVE

Lightweight

Ivan Buchinger (submise, 2. kole) vs. Lukasz Rajewski
Catchweight 59,5 kg Lucia Szabová (body) vs. Aitana Álvarez
Middleweight Radovan Úškrt vs. Petr Kníže (submise, 2. kole)
Prelims
Middleweight
Piotr Wawrzyniak (body) vs. Andreas Michailidis
Catchweight 68 kg Radek Roušal vs. Marco Novák (body)
Bantamweight Jonas Magard (body) vs. Josh Hill
Middleweight
Ondřej Raška vs. Milan Ďatelinka (KO, 1. kolo)
Flyweight Veronika Smolková (TKO, 2. kolo) vs. Jovana Dukić

Fight card Oktagon 59 potkala na poslední chvíli nepříjemná ztráta. Kvůli zranění se totiž v Peugeot Aréně neukáže bijec Vlasto Čepo, jehož zápas s Kartalem se zrušil deset dní před turnajem. I tak se ovšem stále jedná o nejnabitější startovku, kterou kdy na Slovensku Oktagon představil.

Kde sledovat Oktagon 59 livestream? Sledujte živě online na Tipsport TV zdarma

Sázková kancelář Tipsport přináší pro své zákazníky možnost sledovat live stream na Tipsport TV zdarma. Zaregistrujte se u Tipsportu a získejte přístup ke sportovním přenosům na 7 dní zdarma. Pokud už máte účet založený, stačí, když v posledních 30 dnech před turnajem vsadíte tiket alespoň za 30 Kč. Sledujte zápasy Oktagon 59 zdarma na Tipsport TV.

Zápasy můžete sledovat také prostřednictvím oficiálního PPV (pay-per-view) přenosu, který vás v předprodeji vyjde na 319 Kč a zakoupit si ho můžete na oktagon.tv.

Vstupenky na Oktagon 59 v Bratislavě

Nenechte si ujít jedinečný zážitek a vyražte na letní turnaj pod otevřeným nebem. Lístky na bratislavský Oktagon 59 si můžete koupit v síti Ticketportal.sk, nejlevnější vstupenky jsou vyprodané. K dispozici jsou varianty od 79 eur do 399 eur.

Oficiální váha Oktagon 59 Bratislava – výsledky a youtube

Zde najdete přehled, jak bojovníci navážili na ranním vážení. Přímý přenos můžete sledovat v pátek od 9:00 na oficiálním YouTube organizace Oktagon MMA.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT – získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma, a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a kde se koná Oktagon 59?

V sobotu 20. července 2024 v Peugeot Aréně v Bratislavě. Program začne od 17:00 a více informací o zápasech najdete v článku ZDE.

2️⃣ Jaké jsou zápasy Oktagon 59?

V Bratislavě se představí kvalitní zápasníci domácí i zahraniční MMA scény. Podívejte se na celou fight card Oktagon 59.

3️⃣ Jaký má MMA turnaj Oktagon Bratislava program?

Oktagon v Bratislavě – to bude velká letní párty podobné té, na jakou byli fanoušci zvyklí při turnajích Oktagonu na Štvanici. Nechybět bude bohatý doprovodný program a skvělá show. Více informací se dočtete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mach Muradov a Ondřej Novotný

Muradov už zná detaily své první OKTAGON bitvy. Co by na případný titulový duel říkal šampion Kincl?

Mach Muradov je nově součástí stáje OKTAGONu a fanoušci se nemohou dočkat jeho první bitvy.💪 Její detaily už Mach Muradov zná.

Jiří Procházka (UFC 303)

Jiří Procházka analyzuje svoje chyby v odvetě s Pereirou. „Nechal jsem ho ten zápas vést,“ říká BJP

Jiří Procházka si bohužel z odvety s Alexem Pereirou odnesl druhou porážku.⚡ Co se nepovedlo a jak moc výsledek duelu ovlivnilo video z...

Petr Monster Kníže

Petr Monster Kníže - životopis a zápasy MMA bojovníka

Petr Monster Kníže ✨ je legendou české MMA scény a zároveň velkým průkopníkem tohoto sportu u nás.☝ V dubnu 2022 neúspěšně usiloval o titul...