OKTAGON 26: Krištofič vs Naruszczka: datum a program

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Turnaj Oktagon 26 s hlavním zápasem Pirát vs. Naruszczka o titul proběhne na Štvanici 24. července. Původně se měl v titulovém duelu ukázat Karlos Vémola, ale kvůli zranění musel svou účast zrušit. Podívejte se na kompletní informace a návod ke sledování live streamu.

KURZY - PROGRAM - LIVESTREAM

Samuel Krištofič se na Štvanici utká o titul Foto: OKTAGON

Hodnocení Oktagon 26: 9,5/10

  • Datum konání: 24. července 2021
  • Nabídka sázek: Na MMA můžete sázet u všech českých sázkových kanceláří

OKTAGON 26 Štvanice: Pirát vs. Naruszczka informace a datum

Oktagon 26 je nejočekávanějším turnajem roku 2021. Galavečer Oktagon 26 totiž proběhne 24. července 2021 na Štvanici v Praze pod otevřeným nebem. Skvěle obsazené fight card vévodí hlavní zápas o prozatimní titul ve střední váze mezi Samuelem Krištofičem a polským Marcinem Naruszczkou. Vstupenky se vyprodaly během 48 hodin a vše nasvědčuje tomu, že budeme svědky vynikající atmosféry. Klikněte zde a sledujte živě všechny zápasy Oktagonu 26.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Turnaj Oktagon 26 bude mít skvěle obsazenou kartu, nicméně o největší hvězdu Karlose Vémolu fanoušci přišli kvůli zranění. Toho v titulovém zápase nahradí Samuel "Pirát" Krištofič. Po dlouhé době se navíc vrací i oblíbený Miloš Petrášek. Velkou bitvu slibuje i duel Matúše Juráčka s Tatem Primerou. Na galavečeru nebude chybět ani veteránka UFC Lucie Pudilová a ve svém druhém MMA zápase se ukáže i Daniel Škvor.

OKTAGON 26 Samuel Krištofič vs. Marcin Naruszczka kurzy, analýza zápasu

Po odstoupení Karlose Vémoly se v hlavním zápase o titul ve střední váze utká Samuel "Pirát" Krištofič a Marcin Naruszczka. Kurzy jsou aktuálně zcela vyrovnané a očekává se velká bitva. Krištofič v posledním zápase proti Matavaovi dokázal velice dobře zareagovat na nepříznivý vývoj souboje a dokráčet si pro další výhru.

TIP Vítěz Samuel Krištofič v kurzu 1,85 sipka Vsadit u Tipsportu a sledovat

Krištofič zvítězí

Další výhodou pro Piráta je i fakt, že se Naruszczka celou dobu připravoval na výrazně Karlose Vémolu, který má naprosto jiný styl. Krištofič by měl mít rovněž znatelnou výhodu i po fyzické stránce. Na tiket patří výhra slovenského bojovníka.

OKTAGON 26 fight card, program a výsledky, zápasy a karta na Štvanici

Aktuálně jsou na turnaji Oktagon 26 potvrzené následující zápasy. Pořadí na fight card už se nejspíše nebude měnit. Po skončení jednotlivých zápasů zde jako obvykle naleznete i aktualizované výsledky.

OKTAGON 26 FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY, ZÁPASY
middleweight Samuel Krištofič vs. Marcin Naruszczka
bantamweight Lucie Pudilová vs. Talita Bernardo
welterweight Matúš Juráček vs. Tato Primera
bantamweight Lucia Szabová vs. Cornelia Holm
light heavyweight Miloš Petrášek vs. Vlado Neferanović
OKTAGON 26 PRELIMS
bantamweight Janne Elonen-Kulmala vs. Farid Basharat
flyweight Tereza Bledá vs. Edna Oliveira Ajala
welterweight Felix Klinkhammer vs. Anatoliy Tarasenko
strawweight Magda Šormová vs. Chiara Penco
middleweight Ondřej Raška vs. Daniel Brunclík
featherweight Peter Gabal vs. Dawid Kareta
EARLY PRELIMS
light heavyweight Daniel Škvor vs. Ilya Lupinov

Oktagon 26 sledovat online livestream na Tipsport TV s bonusem zdarma

Oktagon 26 livestream bude možné sledovat živě prostřednictvím Tipsport TV. Na Tipsportu budou online streamy všech zápasů Oktagonu 26. Ke sledování přímého přenosu je potřeba si vsadit tiket za 30 Kč a následně můžete vidět všechny duely v online streamu. Pro nové sázkaře je navíc připraveno 500 Kč za registraci. Ke každému fightu jsou jako obvykle připraveny i live sázky.

SLEDUJTE OKTAGON 26 ŽIVĚ A ZDARMA

Oktagon 26 online stream přes Oktagon PPV cena / Oktagon 26 přímý přenos v TV

Jako obvykle bude samozřejmě k dispozici i oficiální livestream Oktagonu 26 přes Oktagon PPV. Stream poběží na Oktagon.TV. Cena za online streamu celého galavečeru Oktagon 26 je v předprodeji 9,99 eur. V den konání turnaje můžete stream pořídit za 12,90 eur.

Přímý přenos v televizi bohužel neuvidíme. Jedinou možností je sledování celého turnaje přes zmíněné livestreamy.

Oktagon 26 vstupenky na Štvanici / Oktagon 26 cena lístků

Vstupenky na Oktagon 26 se vyprodali během dvou dní. V té době dokonce ani nebyl znám jediný zápas, který se na Štvanici uskuteční. Lístky bylo možné pořídit v různých cenových kategoriích. Nejdražší VIP vstupenky stály přibližně 15 tisíc korun. Ty nejlevnější šlo naopak zakoupit do tisícikoruny. Při prodeji fanoušci viděli v jakém procentu kapacity se aktuálně nachází. Podle aktuálních vládních opatření, kdy pravděpodobně ještě nebude povolená plná kapacita, následně Ticketportal rozešle vstupenky.

Oktagon 26 Summer Fest

Promotéře organizace Oktagon si pro fanoušky připravili i Oktagon Summer Fest, který proběhne v pátek a v sobotu. V pátek zde uvidíme oficiální vážení. Na tomto festivalu zároveň uvidíme hudební hvězdy jako Rytmus, Marpo, Strapo a další. V sobotu navíc budou moci návštěvníci festivalu, který se nedostali na Štvanici sledovat i celý galavečer Oktagon 26 na velkoplošné obrazovce.

Oktagon 26 Štvanice karta kompletní kurzy na všechny zápasy

 

Oktagon 26 live stream zdarma na Youtube video

S největší pravděpodobností opět uvidíme úvodní zápas na kartě zcela zdarma v livestreamu na Youtube. Aktuálně se můžete podívat na promo video k Oktagonu 26. Po skončení turnaje navíc na Youtube naleznete záznamy všech zápasů.

Karlos Vémola měl bojovat na Štvanici, ale kvůli zranění se bohužel na Oktagonu 26 neukáže

1️⃣Kdy a kde se koná turnaj Oktagon 26?

Turnaj Oktagon 26 se koná 24. července na pražské Štvanici. Na galavečeru budou moci být přítomní fanoušci.

2️⃣Kteří bojovníci budou na Štvanici na Oktagonu 26?

Hlavním zápasem je je bitva Samuel Krištofič vs. Marcin Naruszczka. Na turnaji budou ovšem i další velmi kvalitní bojovníci jako Lucie Pudilová, Tereza Bledá, Miloš Petrášek, nebo Daniel Škvor.

3️⃣Jaké jsou kurzy na zápas Krištofič vs. Naruszczka?

Kurzy v hlavním zápase, ve kterém nahradil Karlose Vémolu slovenský Samuel Pirát Krištofič, jsou zcela vyrovnané. Pro aktuální kurzy se podívejte do tohoto článku.

4️⃣Bude možné sledovat živě Oktagon 26 v livestreamu?

Celý Oktagon 26 bude vysílán v livestreamu. Pro kompletní návod ke sledování se podívejte do tohoto článku. Živě tak bude možné vidět celou zápasovou kartu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...