Podcast MMA Letem světem Ondřeje Novotného

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Máte rádi MMA a bojové sporty obecně? Pak mezi vaše zdroje informací a zábavy rozhodně musí patřit sportovní podcast s tématikou bojových sportů, jehož tvůrce je absolutní špičkou v oboru. O co jde se dozvíte v článku.

Ondřej Novotný je autor úspěšného podcastu MMA LETEM SVĚTEM Foto: OKTAGON MMA

MMA letem světem podcast: v hlavní roli Ondřej Novotný, hosté a dotazy diváků

Unikátní povídání se známými hosty a jejich osobité názory i zpověď. Podcast MMA Letem světem je doslova našlapaný zajímavým obsahem ze světa bojových sportů, speciálně MMA. Emoce tu proudí doslova na všechny strany a žádný fanoušek tohoto stále populárnějšího sportu by si tento oblíbený projekt neměl nechat ujít.

sipka Získejte vstupní bonus na sázení ZDE za jednoduchou online registraci

Tvůrcem i moderátorem v jedné osobě je Ondřej Novotný, jenž spoluvlastní největší česko-slovenskou organizaci Oktagon MMA. Sám přitom svůj podcast MMA Letem světem začal publikovat dávno předtím se popularita smíšeného bojového umění vystoupala do dnešních výšin. Konkrétně se první díly vysílané na YouTube datují do roku 2016.

MMA LETEM SVĚTEM
✏️Kdy: úterý, okolo 18. hodiny (mimořádně jiný den)
✏️Kdo: Ondřej Novotný a hosté
✏️Podcastové platformy: Youtube (kanál Fight Club News), Spotify, Apple a další
✏️Délka: 1 - 1,5 hod.

Je to právě Ondřej Novotný, kdo spolu s druhou polovinou Oktagonu, Pavolem Nerudou, stáli u zrodu MMA scény u nás, a kdo neustále posouvá hranice tohoto odvětví po sportovní i marketingové stránce.

A právě proto si jen těžko lze představit kompetentnějšího člověka, který má veřejně glosovat uplynulé i nadcházející MMA turnaje, či zajímavé akce, jenž se konají v zahraničí. Jeho postavení mu v neposlední řadě umožňuje hodnotit i výkony samotných bojovníků přímo v kleci.

A není na tom sám! V závěru druhé stovky odvysílaných dílů si na stálou pomoc přizval oblíbeného českého fightera Miloše „Melouna“ Petráška. „Ve dvou se to lépe táhne“ tu platí naprosto přesně. A fanoušci se týden, co týden skvěle baví.

Projekt MMA letem světem se do jisté míry svezl na vlně světového boomu podcastové tvorby u nás i v zahraničí. Ústřední postava organizace Oktagon tu se svými hosty odkrývá následující témata:

  • zákoutí příprav jednotlivých turnajů i samotných bojovníků
  • analýza plánovaných i uplynulých zápasů organizací Oktagon, UFC a dalších
  • hodnocení konkrétních turnajů, včetně „inside“ informací a názorů
  • pohled do zákulisí organizace Oktagon, bojovníků, trenérů, gymů atp.
  • Reakce na zajímavé akce u nás i v zahraničí
  • Otázky a odpovědi
  • MMA zprávy
  • Sázková inspirace a mnoho dalšího

Kdo by si však myslel, že je Ondřej Novotný zahlcen jen a pouze MMA, byl by na velkém omylu. Hlava Oktagonu je kromě toho také autorem fotbalového podcastu Kudy běží zajíc. Tím však výčet jeho aktivit rozhodně nekončí a prostudování si jeho životopisu, včetně současných projektů, nějaký čas zabere.


„Dámy a pánové, chlapci a děvčata, moji milí samurajové...“ Věta, která nesmí chybět na začátku každého dílu z úst Ondřeje Novotného


Co se týče MMA bojovníků, pravděpodobně nenajdete známé jméno, které by se alespoň jednou v tomto pořadu nemihlo. Souvisí to samozřejmě s pozicí a respektem Novotného napříč sportovní komunitou.

V minulosti si i do jiných sportovních podcastů dokázal přizvat takové osobnosti, jako jsou David Pastrňák, Karolína Plíšková, nebo Patrik Schick. Jeho chapadla, v pozitivním slova smyslu, sahají ve sportovním světě opravdu daleko. A to je výhra pro všechny strany.

Této popularity si samozřejmě všímá i celá řada partnerů, jenž touží být nějakým způsobem spojena s touto úspěšnou tvorbou. Jedním z nich je například Sázková kancelář Tipsport.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

MMA letem světem nové díly čeká technické vylepšení, v plánu je vyšší kvalita obrazu i zvuku

MMA letem světem patří mezi nejsledovanější české podcasty. Její čísla sledovanosti se v průměru pohybují mezi 70-80 tisíci shlédnutími na YouTube a desítky tisíc přiláká každý odvysílaný díl na dalších vysílacích službách.

Přesto plánuje Novotný do budoucna transformaci na další úroveň v podobě podcastového studia. Pokud je mu totiž z řad fanoušků vyčítáno, pak je to kromě nedochvilnosti právě kvalita zvuku i obrazu. Občas se také vyskytnou problémy s internetovým připojením, což je samozřejmě u online vysílání poměrně velká nepříjemnost. Do budoucna by se ale technické zabezpečení těchto podcastů mělo zlepšit.

Ocenění v anketě Podcast roku a Křišťálová Lupa

Díky obrovskému zájmu a popularitě podcastů Ondřeje Novotného se jeho tvorba pravidelně umisťuje na předních příčkách prestižních anket. V roce 2020 skončilo v hlasování diváků MMA letem světem na čtvrté příčce v kategorii autorský podcast. V hlasování Podcast roku 2021 bral tento oblíbený projekt osmé místo.

Pro zajímavost podcast Kudy běží zajíc se umístil v této anketě na čtvrtém místě. Rozhodně tedy pochyb o tom, že jde o jedny z nejlepších a nejzajímavějších podcastů, jaké si lze do svých uší pustit.

Youtube MMA letem světem podkast, neplést si s letem světem Applem

Ondřej Novotný není na českém internetu jediným, kdo používá slovní spojení „letem světem“. Fanoušci se při troše nepozornosti při hledání mohou místo MMA klece ocitnout mezi technologickými vychytávkami globálního giganta Apple.


1️⃣Kde sledovat MMA letem světem podcast?

Oblíbený podcast MMA Letem světem běží live na YouTube a následně je možné si ho poslechnout na dalších platformách. Jaký je obsah podcastu MMA LETEM SVĚTEM se dozvíte v tomto článku

2️⃣Kdo dělá podcast MMA letem světem?

Tvůrcem a moderátorem podcastu MMA Letem světem je Ondřej Novotný. Ten je známý především, jako ústřední postava největší tuzemské MMA organizace Oktagon.

3️⃣Kdy je MMA letem světem?

Podcast MMA Letem světem je vysílán na týdenní bázi, vyjímečně s menší přestávkou. Vysílacím dnem je zpravidla úterý (podvečer). Avizo o přesném čase dává sám Novotný prostřednictvím svého Instagramu. Vzhledem k pracovní a časové vytíženosti se může den a čas vysílání měnit v závislosti na konkrétní situaci.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...