Kde sledovat Oktagon 58 živě ▶️ Odveta století Végh vs. Vémola 2 live stream zdarma

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Velkolepý MMA turnaj v Edenu OKTAGON 58: Vémola vs. Végh 2 je konečně tady. Jak a kde tenhle očekávaný svátek sledovat online zdarma? Poradíme vám v článku.

Attila Végh a Karlos Vémola Foto: Martin Sekanina / CNC / Profimedia

Kde sledovat OKTAGON 58: Vémola vs Végh? Přímý přenos (livestream) online zdarma na TV Tipsport

Ani letos nás nemine unikátní letní akce, která doručí neopakovatelnou atmosféru. Oblíbenou Štvanici nahradí podstatně větší Fortuna Arena v Edenu, která svou kapacitou snadno strčí všechny dosavadní tuzemské MMA turnaje do kapsy. U tohoto MMA svátku zkrátka nemůže chybět žádný fanoušek bojových sportů, a tak je dobré vědět, kde se dá tahle událost sledovat. Klikněte zde a sledujte OKTAGON 58: Vémola vs. Végh 2 živě a zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jak sledovat přímý přenos Attila vs Vémola OKTAGON 58 online

Jako v případě každého turnaje organizace OKTAGON MMA, i zápasy tohoto eventu bude přenášet živě sázková kancelář Tipsport. Že tu ještě nemáte účet? Nevadí, právě naopak, máte tak jedinečnou možnost se u sázkové kanceláře během pár minut zaregistrovat a získat tak speciální registrační bonus ve výši 500 Kč.

Nejenže pak budete moci na TV Tipsport sledovat živě turnaj OKTAGON 58 a spoustu dalších různých sportovních utkání, ale také si budete moci za svůj bonus poprvé vsadit a udělat si tak přímý přenos ještě zajímavější.

Pokud již u sázkové kanceláře Tipsport máte založený účet, pro sledování livestreamu zdarma stačí jen učinit v posledních sedmi dnech před turnajem sázku v hodnotě alespoň 30 Kč.

Vémola Végh Tipsport

Přímý přenos OKTAGON 58 (Attila vs. Vémola) živě na oktagon.tv. Jaká je cena PPV?

Přímý přenos turnaje lze sledovat také skrze oficiální livestream organizace OKTAGON MMA. Stačí si jen zaplatit jednorázové zhlédnutí turnaje na stránkách oktagon.tv. PPV se ovšem v den turnaje zvyšuje na 400 Kč.

Oktagon 58 v TV: Odveta století v Edenu na O2 TV na Premier Sport 4 Extra

Akci bude možné pustit live také na televizní stanici Premier Sport 4 Extra. Turnaj v Edenu živě tu budou moci sledovat nejen stávající zákazníci O2 TV, ale každý, kdo si přímý přenos zaplatí.

Livestream spustíte na webových stránkách o2tv.cz nebo na jakémkoli zařízení, které disponuje aplikací O2 TV. V předprodeji zaplatíte za sledování turnaje 320 Kč, v den akce se však cena zvedá na 400 Kč.

Oktagon 58 Vémola Végh free prelims zdarma na Youtube

Karta turnaje OKTAGON 58 odstartuje free prelims zápasem, který bude ke zhlédnutí zdarma na Youtube. V tomto duelu se utkají „lucky loseři“ projektu Tipsport Gamechanger Attila Korkmaz a Makwan Amirkhani. Zápas proběhne po slavnostním zahájení události po šesté hodině večerní.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a kde sledovat Oktagon 58 dnes live?

Turnaj OKTAGON 58 proběhne 8. 6. 2024. Sledovat jej budete moci například skrze livestream sázkové kanceláře Tipsport. O dalších možnostech se dozvíte v článku.

2️⃣ Jak dnes sledovat Odvetu století Végh vs Vémola zdarma?

Odvetu století a všechny zápasy turnaje OKTAGON 58 můžete zdarma sledovat na TV Tipsport. Stačí se jen zaregistrovat. Pokud u sázkovky již účet máte, je třeba v posledních sedmi dnech před turnajem učinit sázku v hodnotě 30 Kč.

3️⃣ V kolik hodin dnes sledovat Attila Végh vs. Karlos Vémola online?

Odveta století Vémola vs. Végh 2 by měla začít kolem 22:45. Více podrobností o live streamu se dozvíte uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Attila Végh a Karlos Vémola

Kozma s Pirátem predikují vítěze Odvety století a způsob ukončení. Jak bude bitva roku probíhat?

Zbývá už skutečně jen několik hodin do Odvety století.🔥👌 David Kozma a Pirát se promluvili o tom, jak tento souboj vidí oni. Kdo vyhraje,...

Oktagon 58 - Vemola vs. Vegh, vazenie, datum a misto

Oktagon 58 Végh vs. Vémola: Kdy a kde sledovat vážení a závěrečné staredowny?

Všechny bojovníky turnaje Oktagon 58 🔥 čeká v pátek první důležitá mise. Jak se Vémola, Végh a ostatní účastníci galavečera poperou s...

Oktagon 58 - Kozma vs. Surdu - analyza a tip

Oktagon 58: Zápas David Kozma vs. Ion Surdu – datum, analýza, kurzy a tip

V jednom z nejočekávanějších zápasů Oktagonu 58 ⚡ se proti sobě postaví domácí zápasník “Růžový Panter” David Kozma a moldavský “Dracula”,...