Třaskavá bitva na Heroes Gate 25 se bohužel znovu odkládá

Tento zápas je snad zakletý. Pikantní fight a hlavní tahák galavečeru Heroes Gate 25 musí znovu měnit termín. Proč na vyhrocený střet nedojde?

Petr Vondráček se ani tentokrát s Petrem Karešem neutká Foto: Instagram/vondracekk1

Duel Kareš vs. Vondráček se opět ruší, na vině jsou zdravotní problémy

Několikrát odložený zápas Petra Vondráčka s Petrem Karešem se ani tentokrát neuskuteční. Zajímavý střet dvou kontroverzních zápasníků, který už několik let doprovází hodně ostrý trashtalk z obou stran, se měl uskutečnit již tento čtvrtek na akci Heroes Gate 25. Nyní je ale jasné, že v tomto termínu se souboj neuskuteční.

Galavečer Heroes Gate 25 tak přichází o hlavní lákadlo. Zápas musel tentokrát zrušit Petr Vondráček pro blíže nespecifikované zdravotní problémy. Ve svém vyjádření to okomentoval následovně:

"Bohužel se s Petrem Karešem nemohu ve čtvrtek utkat, jekoliž už deset dní netrénuju a právě teď dobírám druhé antibiotika a moje tělo je velice oslabené. Po domluvě s mým doktorem jsme se rozhodli zápas zrušit, zároveň už pracujeme s protistranou na novém termínu zápasu. Chci se omluvit Láďovi Kutilovi a všem fanouškům, co si kvůli mému zápasu zakoupili VIP stoly. Bohužel za této situace nemůžu do zápasu nastoupit".

Fanoušci přitom tento duel očekávají už více než 2 roky, kdy měl původně proběhnout ještě v organizaci XFN. Srovnání účtů přímo v ringu pod pravidlami K1 mělo proběhnout na akci Heroes Gate, jehož promo si vzala na starost organizace Oktagon MMA. A právě v rámci rozhovoru s Ondřejem Novotným létaly vzduchem nejen nevybíravá slova, ale také pěsti. Oficiální zápas se však znovu nuceně odkládá.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.