Teď nebo nikdy! Životní zápas pro Lewise: Skolí Predátora?

Během letošního léta se dočkáme zajímavé odvety v těžké divizi UFC. Úřadujícího šampiona Francise Ngannou vyzve „Černá bestie“ Derrick Lewis, který z pozice velkého outsidera zaskočil nejednoho soupeře.

Derrick Lewis - Zdroj Mwsportsart, Shutterstock.com Foto: Mwsportsart/Shutterstock.com

V létě 2021 dojde na souboj těžkotonážníků Ngannou vs. Lewis 2. Zápas potvrdil Dana White

Vytoužený duel Ngannou vs. Jones se alespoň pro tentokrát odkládá. O příští titulovou šanci si 4 výhrami v řadě řekl často podceňovaný Derrick Lewis, který se v těžké divizi postaral o mnohá překvapení. Návratu Jona Jonese v tuto chvílí brání vysoké finanční požadavky.

A z toho důvodu není vztah mezi bývalým králem polotěžké váhy a šéfem UFC Danou Whitem vůbec idylický. Naopak, Jones se dokonce nedávno nechal slyšet, že už má všeho dost a chce z nejlepší světové ligy MMA odejít. Toto ukvapené prohlášení ale vzápětí ze svých sociálních sítí stáhl.

sipka Sleduj náš oficiální profil na Instagramu, ať ti žádná novinka neuteče

Hlavně proto dostane během léta Derrick Lewis šanci sebrat titulový pás čerstvému šampionovi Francisi Ngannou. Zápas sice vypadá na papíře poměrně jednoznačně, nenech se ale mýlit! 36letý američan v posledním zápase fantastickým zvedákem vypnul rozjetého Curtise Blaydese a přidal 4 výhru v řadě. O síle „Černé bestie“ se v minulosti mimo jiné na vlastní kůži přesvědčil i Viktor Pešta.

V souboji s Francisem Ngannou půjde o srovnání dvou excelentních strikerů. Ngannou si připsal 12 ze svých 16 výher na KO/TKO, Lewis ukončil tímto způsobem své soupeře hned ve 20 případech z 25 celkových výher.

Oba fighteři už jednou změřily své síly. V roce 2018 z toho byl ale extrémně nezáživný zápas, který Predátor vyhrál na body. Tentorát je ale situace jiná, a o zábavu bude rozhodně postaráno.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

UFC pás - Zdroj Andre Luiz Moreira, Shutterstock.com

3 důvody, proč Francis Ngannou může získat titulový pás

Ostře sledovaná odveta nejlepších těžkých MMA vah planety je tady! Kořist v podobě titulového pásu Stipeho Miocice vyhlíží predátor Francis...

Ludovít Klien prohrál proti Michaelovi Trizanovi

UFC Fight Night: Rodriguez vs. Waterson výplaty bojovníků

Ludovít Klein má za sebou druhý zápas v organizaci UFC. Slovenský fighter bohužel nestačil na Michaela Trizana. Podívejte se kolik Klein...

Francis The Predator Ngannou

Výzva pro Predátora: pomstí se šampionovi?

Jedním z největších taháků nadcházejících týdnů v rámci UFC bude odveta mezi držitelem pásu těžké váhy Stipe Miocicem a Francisem Ngannou.⚡...