Pirát si myslí na Bellator. Mám to v hlavě, přiznává

Samuela Krištofiče, alias Piráta čeká na konci roku největší zápas dosavadní kariéry. Jeho myšlenky a smělé plány však sahají mnohem dále.

Pirát by si v budoucnu rád odskočil za novými zkušenostmi Foto: OKTAGON MMA

Piráta láká zápas v Bellatoru. Klapne to v budoucnu?

Slovenský fighter Samuel Krištofič střádá ambiciozní plány. Tím prvním je bezesporu uhájit titul střední váhy organizace Oktagon v duelu s Patrik Kinclem. Zároveň však na svém Instagramu opakovaně naznačil, že by se mu líbila zkušenost ve druhé nejlepší MMA organizaci Bellator.

Samuel Pirát Krištofič prožívá po zisku prozatímního titulu střední divize Oktagonu nejlepší období své kariéry. Na jubilejním turnaji Oktagon 30 v prosinci jej ale čeká pořádně těžká výzva. Na pás šampiona si brousí zuby nově příchozí prospekt Patrik Kincl.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Pirát o svém vítězství nepochybuje. Vše podřizuje předposlednímu dni roku a dosud největší životní bitvě. Přesto se jeho myšlenky občas rozutečou i do jiných koutů. Veřejně chová sympatie k organizaci Bellator, kam si při souhře dalších okolností rád odskočil nasbírat cenné zkušenosti.

„Snažím se myslet jen na nejbližší zápas. Pravdou ale je, že myšlenku odskočit si na zápas do Bellatoru nosím v hlavě“, prozradil Pirát v rámci komunikace s fanoušky na sociálních sítích.

Zkušenosti mentora a trenéra výhodou

Střípkem do mozaiky může být i Pirátův hlavní trenér a mentor Attila Végh. Právě on má totiž s organizací Bellator bohaté zkušenosti, v minulosti se zde dokonce stál šampionem a výrazně tím pomohl MMA na jeho vzestupu.

Vítěze Zápasu století však nyní zajímá především boxerský duel na Fight Night Challenge. Také pro Piráta není téma Bellatoru rozhodně na pořadu dne. Relativně brzy by se ale vše mohlo změnit. Podmínkou je samozřejmě oficiální nabídka od prestižní světové organizace a případná domluva s Oktagonem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

David Kozma bude obhajovat pás velterové divize proti Ivanu Buchingerovi

Oktagon 29: Kozma vs. Veličković - kurzy, fight card a stream

Oktagon 29 v Brně✔️ ozdobí titulová obhajoba Davida Kozmy proti zkušenému srbskému fighterovi Bojanu Veličkovičovi. Detaily k turnaji...

Šampion střední váhy organizace Oktagon MMA Patrik Kincl

Patrik Kincl - životopis a zápasy MMA bojovníka

Patrik "Inspektor" Kincl patří mezi nejlepší české MMA bojovníky☝ ve velterové a střední váze. Zároveň je trenér a tvůrce podcastů a videí...