Mawar vs. Benda. Bitvy Davida a Goliáše se zřejmě dočkáme. Zvítězí síla, nebo zkušenost?

Karlos Benda už dlouho volá po soupeři z řad profesionálů. O duelu Mawar vs. Benda se jednalo už před časem, jenže veškerá jednání stopla Růžičkova kauza. Teď je zápas zřejmě zase na stole. Kdy se ho dočkáme?

Tadeáš Růžička Foto: Facebook/Clash of the Stars

Bitva Růžička vs. Benda zřejmě bude

Po vypuknutí Růžičkovy kauzy mu většina organizací dala stopku – některé definitivní a jiné dočasnou. Předpokládalo se, že tenhle stav bude trvat alespoň do doby, než se Tadeášova kauza vyšetří, RFA se ale rozhodlo dát Růžičkovi zápas ještě předtím, a zdá se, že tak prolomila ledy a inspirovala další. Vsaďte si na bojové sporty.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Podle informací, které Tadeáš Růžička zveřejnil na svém tiktokovém účtu, se znovu jedná o odloženém duelu s Karlosem Bendou, který byl aktuální právě v době, kdy na povrch vyplavalo video, které jeho kariéru na čas zastavilo.

„V Clashi bych měl bejt, domlouvá se zápas s Bendou, takže se můžete těšit, bude to velký,“ oznámil Tadeáš Růžička novinku. Vypadá to tedy, že nám Clash konečně doručí očekávaný zápas – nezkušený Goliáš vs. trénovaný David.

Karlos Benda už si za dobu zápasení v Clashi vytvořil slušnou fanouškovskou základnu. Jeden z Bendových fanoušků mu neváhal vyjádřit podporu a bez skrupulí Růžičkovi napsat, že ho Karlos porazí. To se mladému zápasníkovi a čerstvému šampionovi RFA samozřejmě nezamlouvalo.

„Benda mě porazí? Okej, já ho típnu v prvním kole. Až dostane pouliční zadní direkt do držky, tak pochopí, že fitko a bojový sporty jsou něco jinýho,“ reagoval odhodlaný Mawar.

➤ Čtěte také: V Clashi je to jediné tabu, v RedFace se toho ale nebojí. V Česku jde o jedno velké poprvé

Poté však našel pro svého budoucího soupeře i slova chvály. „Každopádně ho tímto nehejtuju, respektuju ho za to, co dokázal, ale teď se potká s opravdovou jedničkou,“ dodal Růžička.

Kdy se tohoto třaskavého duelu dočkáme, ještě není úplně jisté. Clash of the Stars zatím žádné oficiální stanovisko ani termín nepotvrdila, ale nejspíš není důvod, proč by se zápas neměl realizovat. Uvidíme, zda nás souboj čeká už v sedmém turnaji, nebo si budeme muset počkat trochu déle.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vašek Mikulášek

Marpo s Mikuláškem předvádí ukázkový trash talk. Dočkáme se v budoucnu zápasu?

Pro Vaška Mikuláška odchod z OKTAGONu konec neznamená, šlape do toho dál a je samá výzva.💪⚔️ Tentokrát si vybral Marpa, který si nedopustil...

Tadeáš Mawar Růžička

Myslel jsem, že můžu všechno, přiznal Tadeáš Růžička. Že by se konečně dostavila lítost?

Před týdnem si došel pro titul 🏆💪, humbuk kolem jeho kauzy téměř utichl a Tadeáš Růžička si, jak se zdá, konečně začíná sahat do svědomí...

Gábor Boráros mění obor

Gábor Boráros mění organizaci i obor? V jaké roli ho uvidíme v RFA, vás možná překvapí!

Gábora Borárose už zřejmě ze stopky v Oktagonu chytají roupy, a tak se chopil zajímavé výzvy.💪💥 Přečtěte si, v jaké roli ho představí...