Karlos Benda komentuje Kajínkovo odstoupení a přístup Red Face. Dělají všechno, aby neuspěli, říká

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Ani tentokrát nezvládnou v Red Face fanouškům doručit, co slíbili. Kam se poděly dva hlavní zápasy? Počínání organizace nevěřícně komentuje populární zápasník Clash of the Stars Karlos Benda.

Karlos Benda Foto: Clash of the Stars

Proč Kajínek nenastoupí?

Organizace Red Face bohužel ani tentokrát nezvládne doručit zápasy, které už pár týdnů promuje. Z hojně komentovaného souboje Aleše Bejra a Jiřího Kajínka náhle sešlo, a tak je nasnadě otázka, proč se organizaci nedaří dlouhodobě nakopnout tím správným směrem.

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

Kromě Kajínka se také podle všeho neúčastní ani avizovaný Tadeáš Růžička. Jak je možné, že od účasti na turnaji upouští zápasníci, kteří by měli být vázáni smlouvou? Na to se ptá i Karlos Benda a nabízí prostou odpověď.

„On (Jiří Kajínek) chtěl do smlouvy, že se mu nic nestane, žádný zranění. Třeba že by mu Bejr dal loket nebo něco. No, a všichni víme, že Bejr je dost velký pi*us na to, aby i v tom boxu dal Kajínkovi nechtěně loket. Chápu ale, že pokud chtěl tohle Kajínek do smlouvy, tak to je zcela zcestný,“ okomentoval Karlos Benda na svém youtubovém kanálu.

„Ale pojďme k tomu zásadnímu. Takové inside info, co říkali někteří zápasníci Red Face – říkalo to vícero zápasníků Red Face – je to, že někteří na předešlém Red Face podepisovali v den zápasu teprve svou smlouvu,“ prozradil zákulisní informace Benda.

„Zdůrazňuju, že nevím jistě, jestli je to pravda, ale vzhledem k tomu, že to řeklo víc lidí, tak tomu asi budu věřit. Ale v tomhle případě u Jiřího Kajínka víme, že to tak bylo, že Jiří Kajínek ještě neměl podepsanou smlouvu. To samý Mawar,“ podotknul Karlos.

„Je fascinující, že někdo, kdo se tam stará o propagaci a sociální sítě, je schopnej začít promovat galavečer, lákaj lidi, aby si kupovali vstupenky a přitom nemají podepsanou smlouvu. (...) Je fascinující, jak to Red Face celé dělá špatně. A mě to mrzí, já jim to přeju, ale udělat z deseti kroků devět a půl špatně, to je taky umění,“ dodal na závěr Benda.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři MerkurXtip

Využij vstupní bonus až do výše 10 000 Kč

Online sázková kancelář MerkurXtip nabízí 100% bonus k prvnímu vkladu až do výše 10 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u MerkurXtip

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dwayne Johnson

VIDEO: Dwayne Johnson ukazuje svůj první MMA trénink. Ztvární veterána UFC s pohnutým osudem

Dwayne Johnson aka Rock zveřejnil záběry z prvního tréninku MMA, které trénuje kvůli novému filmu.💪 Jak si Johnson vedl, uvidíte v...

Shem Rock

Eden hlásí nečekanou bitvu! Dočkáme se souboje, který jsme měli vidět už minulý rok

Karta v Edenu bude skutečně tak nabitá, jak se slibovalo.💪👌Teď přibyl duel, který jsme měli vidět už dávno, ale zdálo se, že se ho nikdy...

Losene Keita se na výhru pořádně nadřel

Keita ve Frankfurtu přežil klinickou smrt, Langer předvedl comeback z říše snů. Brož padl

Na turnaji Oktagon 57 ve Frankfurtu se děly velké věci. Černý panter Losene Keita byl v zápase s Agy Sardarim v největším problémech své...