Kajínek reaguje na rýpavé dotazy fanoušků. Bytostně nesnáším lepšolidi, co se povyšují! říká

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Světem bizarních zápasů nedávno otřásla zpráva o nečekaném duelu. Psychopat Aleš Bejr se utká s nejznámějším vězněm Česka Jiřím Kajínkem. Ten se od některých fanoušků dočkal spousty nepochopení, a tak se rozhodl reagovat.

Jiří Kajínek Foto: Facebook/RedFace

Kajínek: Dělám to pro lidi, i pro peníze

Organizace Red Face se to rozhodla na poli bizarních zápasů skutečně rozjet. Nejdříve angažovali kontroverzního Aleše „Psychopata“ Bejra, kterého proslavilo Clash of the Stars, teď se rozhodli proti Alešovi postavit jednu z nejdiskutovanějších postav české kriminalistiky a našeho nejznámějšího vězně Jiřího Kajínka.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Jiří Kajínek má poměrně širokou fanouškovskou základnu a některým jeho příznivcům se jeho spojení s Red Face nepozdává. Novopečený bojovník organizace se rozhodl těmto zlým jazykům vysvětlit svůj úhel pohledu.

„Část z vás se hrozně diví, že vůbec něco takového dělám, hrozně se diví, jestli to mám zapotřebí a jestli si uvědomuju, jaký to je dno. Já bytostně nesnáším tyto lepšolidi, kteří označují ty druhé, že jsou podlidi a že dělají nějakou hroznou věc a že jim nesahají ani po kotníky,“ pronesl Kajínek ve videu na svém youtubovém kanále.

„Setkáváte se s tím dnes a denně, kdy někdo označí toho druhého, že to je méněcenný člověk a tím se vyzdvihuje mezi ty lepšolidi, mezi ty, kteří jsou lepší, chytřejší, inteligentnější. A když vidíte, jaké jsou schopni vytvořit bláboly a hlouposti, tak se tomu usmíváte,“ dodal.

„Celé je to ale pro vás, abyste se bavili, a samozřejmě je to taky o penězích. Dneska se dělá všechno pro peníze, takže je to spojené jedno s druhým,“ připustil nejznámější vězeň Česka.

„Člověk si má vyzkoušet všechno, tak já už zkusil skoro všechno, akorát nejsem alkoholik, nejsem feťák, neberu drogy, no tak se na mě nezlobte, že půjdu na chvilku bojovat s panem Bejrem,“ řekl na závěr Kajínek.

Jak tohle dopadne, budeme moci sledovat už 15. června, kdy se v Brně odehraje čtvrtý turnaj Red Face. Další duely eventu organizace pravděpodobně odtajní v následujících týdnech.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Speaker Jíra

Speaker Jíra má nového vyzyvatele. Dostaneš pořádnou budku! vzkázal mu potenciální soupeř

Speaker Jakub Jíra se čím dál častěji dostává do hledáčku zápasníků Clash of the Stars.👀 Kdo si ho vzal na mušku tentokrát?

Bendovi se nelíbí způsob výběru příštího soupeře

Co se to tu děje? Karlos Benda se ohrazuje proti výběru soupeře na Clash of the Stars 8

Situace okolo výběru soupeře pro Karlose Bendu na ostravský turnaj Clash of the Stars 8 se pořádně zamotává. Hvězda organizace nesouhlasí s...

Průběh zápasu Clash of the Stars

Kde sledovat Clash of the Stars online živě? Livestream a cena PPV

Online live stream Clash of the Stars ▶️ vyhledává před každým turnajem obrovské množství fanoušků. V tomto článku se dozvíte zásadní...