Je to parodie! říká André Reinders o organizacích bizarních zápasů. Co ho přesně irituje?

Trenér mnoha známých bojovníků André Reinders se řadí mezi odpůrce organizací bizarních zápasů a nijak se tím netají. Co přesně ho na současném fenoménu neprofesionálních fightů irituje?

André Reinders Foto: OKTAGON MMA

Je to absolutní dno!

Někteří současnému fenoménu neprofesionálních až bizarních soubojů fandí, jiní ho naopak odsuzují. Do druhé skupiny se řadí i známý trenér André Reinders, který se netají tím, že populárním formátem opovrhuje.

Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus.

„To nejsou prostě bojovníci. Historicky bojovníci byli ti, co udržovali řád v tý společnosti a chránili tu společnost, a byli to lidi, kteří zasvětili celý život tomu, aby byli lepší v tom, co dělaj,“ vysvětlil Reinders v rozhovoru pro eXtra.cz.

„A mě irituje, že každý z těch mých kluků tomu zasvětil život, každý den se probouzí s tím, že chtějí být lepší než včera, že chtějí být lepší bojovníci a jdou trénovat, přemýšlí o tom studiu, chodí na semináře.

Někteří desítky let zasvětili tomu, aby byli lepší bojovníci a pak tady je nějaký s prominutím hlupák, co si třikrát bouchne do pytle a hraje si na to, že je bojovník, to mě naprosto irituje. Jak se někdo může srovnávat s někým, kdo celý život zasvětil tomu, že trénuje?“ ptal se nechápavě trenér.

„Někteří naši partneři jsou hrdí, že podporujou opravdové bojovníky a pak tady přijde něco jako Clash of the Stars, které úplně dehonestuje ten sport, dehonestuje ty kluky, tu dřinu a to, co tomu dávaj. Pro mě je to ostuda, je to absolutní dno,“ přiznal bez skrupulí Reinders.

„Lidi, kteří by měli často patřit spíš do blázince a kteří mají podprůměrné IQ, a o fyzických schopnostech a dispozicích se ani nebudu bavit, si tam hrajou na bojovníky, a jediný, co to má společného s námi, je to, že se to odehrává uprostřed klece, ale jinak je to parodie.“

Zákaz vstupu do gymu

André Reinders je tak velkým odpůrcem, že si nepřeje, aby v jeho gymu trénoval kdokoli, kdo má s organizacemi podobného typu cokoli společného. Nedávno to například pocítil Rendys, jehož Karlos Vémola připravoval na zápas se Žralokem.

„On (Karlos Vémola) se mě zeptal, jestli může přijít ten Rendys k nám na trénink, a já jsem řekl, že ne. Protože jak říkám, nebudu připravovat někoho, kdo se připravuje na tyhle bizarní zápasy,“ řekl rozhodně Reinders.

➤ Čtěte také: Tady něco nehraje. Datlovy údajné příjmy z Clashe jsou předmětem diskuze. Kde je pravda?

André Reinders se tedy do rohu zápasníků Clash of the Stars rozhodně nechystá, zato ho ale v brzké době uvidíme v rohu OKTAGONu, a to hned několikrát. Do boje ještě letos vyprovodí Matěje Kuzníka, Matěje Peňáze, Magdu Šormovou, Daniela Škvora a samozřejmě Karlose Vémolu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Íránský Hulk

Íránský Hulk dští oheň a síru na celé Česko. Proč Čechy nekompromisně odepsal?

V sobotu se měl konat třetí galavečer RedFace, kde jsme měli konečně vidět v akci obávaného íránského Hulka.💪🟢 Ten ale zanevřel na celé...

Vášek Sivák se vyjádřil k pozápasovému incidentu

Zbytečný povyk? Vašek Sivák krotí vášně a vysvětluje incident po zápase v Košicích

Václav Sivák si na turnaji RFA 14 suverénním způsobem došel po 24. vítězství mezi profesionály, zároveň byl ale bezprostředně po zápase...

Max Green

Max Green se údajně stal terčem sexuálního násilí. Kdo na bojovníka Clashe dostal zálusk?

V kleci se mu zatím příliš nedaří, o náruživé fanynky ale Max Green evidentně nemá nouzi. Tuhle zkušenost by si ale raději odpustil. Jaká...