Jakub Speaker Jíra – životopis moderátora Clash of the Stars, producenta, manažera

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Většina lidí ho zná jako moderátora kontroverzní, avšak čím dál populárnější organizace bizarních zápasů. Kariéra Jakuba Jíry začala ale dávno předtím. Přečtěte si, kdo je Speaker Jíra a čemu se věnoval před Clash of the Stars.

VĚKVÝŠKAPŘÍTELKYNĚ
CLASH OF THE STARS

Jakub Jíra Foto: Clash of the Stars

Jakub Jíra Clash of the Stars – věk, výška a další základní info

Speakera Jakuba Jíru zná asi většina z nás v roli moderátora čím dál populárnější organizace Clash of the Stars. Jeho kariéra se ale začala rozvíjet dávno před tím, než jeho spolupráce s majiteli organizace vznikla. Mohli jste ho vidět coby reportéra některé z tuzemských televizí nebo slyšet jeho hlas v jednom z českých rádií.

JAKUB JÍRA
🗓️Datum narození / věk 6. 8. 1997
🦁Znamení Lev
📌Místo narození Tábor
📐Výška 177 cm
🚧Povolání speaker, moderátor, producent, režisér, dabér

Jakub Jíra v Clash of the Stars

Jakub Jíra v organizaci bizarních zápasů působí především jako moderátor, svou práci ale odvádí i v zákulisí. Vzhledem k jeho známostem mezi influencery byl na počátku projektu klíčovou osobou, díky níž se podařilo kontaktovat a posléze podepsat smlouvu s mnohými zápasníky.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„Mě to hrozně naplňuje, musím říct, že dlouho mě nic nenaplňovalo tak jako ta práce, kterou v Clash of the Stars odvádím. Fakt musím říct, že ta práce je pro mě svým způsobem práce snů, protože miluju srandu, miluju, když je to za hranou, miluju, když je to přehnaný a když je kolem toho velký humbuk,“ přiznal Jíra v rozhovoru pro CzechCloud.

Jakuba Jíru v rámci Clash of the Stars vídáme během veškerých tiskových konferencí a také turnajů organizace, kde program uvádí po boku jednoho z majitelů Tomáše Linh Le Syho.

Jakub Jíra moderátor Clash of the Stars

Jakub Speaker Jíra producent, moderátor, influencer, režisér

Jakub začínal jako rozhlasový a televizní moderátor a mohli jste ho vídat například v pořadu televize Óčko Moje Love, který byl o běžných každodenních problémech.  Jakuba Jíru ale znají i fanoušci pořadu NETuse, který běžel na internetové platformě TV Stream.cz. Svého času se Jíra také objevoval za mikrofonem Prima Cool nebo CNN Prima News.

Zaregistruj se online a vsaď si s bonusem za registraci u Fortuny

Jakub Jíra u některých pořadů figuroval také v roli producenta. Prvně si to vyzkoušel v roce 2018 u pořadu Sportovec na den, později u pořadů NaFrajera a Muser live, u něhož se chopil i režie.

Od roku 2022 vídáme tvář Jakuba Jíry hlavně ve spojitosti s Clash of the Stars, kde působí především jako moderátor, avšak jeden z majitelů organizace Tomáš Linh Le Sy nejednou zdůraznil, že je Jakub Jíra nedílnou součástí týmu a pro organizaci a hladké plynutí turnajů je nenahraditelný.

Vzhledem k jeho dlouholetým aktivitám na internetu má ve světě influencerů velké množství kontaktů, což zužitkoval právě v Clashi, kam dokázal dostat celou řadu známých tváří virtuálního prostoru.

Jakub Jíra a Aleš Bejr Clash of the Stars

Speaker a dabér Jakub Jíra – rádio, reklama a dabing

Jestliže jste Jakuba Jíru nikdy neviděli, dost možná jste přinejmenším slyšeli jeho hlas. Speaker ho propůjčil vysílání na rádiích Kiss Jižní Čechy, Spin, Seejay nebo audioportálu Sweepcast.

sipka Podívejte se na kompletní informace k turnaji Clash of the Stars 8

Kromě toho namluvil nespočet reklam a věnoval se i dabingu. Coby dabér se podílel na českém znění filmů Grace, kněžna monacká, Souboj cti, V oku tornáda nebo seriálů Dr. House, Námořní vyšetřovací služba nebo Odložené případy.

Jakub Jíra Like House

Jakub Jíra se podílel na tvorbě některých pořadů pro FTV Prima. Velké oblibě se těšil například Like House, reality show, kde skupina influencerů soutěžila o výhru 500 000 Kč. Diváci mohli sledovat, jak se vyvíjejí vztahy účastníků a jak se dokážou vypořádat s různými výzvami a úkoly.

Jakub Jíra ve filmu – ONEMANSHOW a Cool Girl

Jakub Jíra se v poslední době objevil také ve dvou českých filmech. Minulý rok jsme ho mohli vidět v hodně očekávaném snímku ONEMANSHOW: The Movie Kamila Bartoška alias Kazmy a poté v komediálním dramatu Cool Girl, kde si hlavní role zahrály influencerky Anna Šulcová, Dominique Alagia a Kristal Shine.

Jakub Jíra agentura – JÍRA INDUSTRIES

Jakub Jíra využívá svých kontaktů s influencery i v rámci agentury Jíra Industries. To je společnost, která vám pomůže nastartovat kampaň s dalekým dosahem právě díky spolupráci s těmi nejznámějšími influencery. Jakub Jíra se živí také jako manažer influencerů a v souvislosti s tím také pravidelně spolupořádá Tábory s TikTokery & Influencery.

Jakub Jíra instagram, Tik Tok, Facebook

Jakub Jíra je samozřejmě na internetu a sociálních sítích jako doma. Svůj instagram speaker_jira pravidelně zásobí novinkami ze svého hlavně profesního života. O tom, že má pevnou fanouškovskou základnu, svědčí i počet sledujících, který přesahuje 73 tisíc followerů.

Jakuba Jíru najdete i na sociální síti Tik Tok, kde ho sleduje přes 12 tisíc followerů, ale i na Facebooku, kde najdete mimo jiné i seznam společností, pro které Speaker pracoval.

Jakub Jíra, Tomio Okamura a kontroverze

Jakub Jíra nemá jen fanouškovskou základnu, ale také řadu hejtrů, kteří se neváhají ozvat, když mají příležitost. Tomáše Linh Le Syho se nejednou v rozhovorech ptali, čím to je, že mají někteří na Speakera tak spadeno.

„Kuba má takovou auru kolem sebe už z mládí, z minulosti, kdy byl asi kontroverznější, než je dneska, měl nějaké výroky a vyjádření, která v lidech jsou dodnes,“ vysvětlil Le Sy v podcastu RestDay.

„Já mám s Kubou dobrý vztah, Kuba dělá svou práci velmi dobře – a to nemluvím jen o moderování, ale i o těch zákulisních věcech –, takže já jsem s ním nadmíru spokojený, ale vzbuzuje takové smíšené emoce,“ dodal Tomáš.

V poslední době například Jakub rozčílil celou řadu fanoušků, když na svém instagramu promoval podcast s předsedou strany SPD Tomiem Okamurou. Fanoušci mu vyčítali, že se „neštítí ničeho“.

Jakub Jíra a Adam Kajumi

Dříve se Jakub Jíra objevoval na akcích, videích a fotkách bok po boku s influencerem Adamem Kajumi, později se ale rozkmotřili. „My jsme spolu dělali asi dva a půl roku a byli jsme mimo jiné dobří přátelé, protože jsme měli hodně podobný pohled na některé věci, ale pak jsme se začali rozcházet ve většině věcí nemorálního typu, co on předváděl,“ vysvětlil Jíra v podcastu Guseppe Talk.

„Adam je svým způsobem profík v tom, co dělá, na druhou stranu je problém, co dělá, nebo respektive co začal dělat, když jsme se rozešli, to je za mě úplnej extrém: žebrání na Tik Toku, menežování slečen na víme jaké platformě, s čímž nesouzním, a to je jen taková ta špička ledovce, o které ví veřejnost,“ dodal Jíra.

„Co můžu říct za sebe, tak nejvíc mě štve, že mi firma, kde je jednatelem, pro kterou jsem pracoval a dost jsem mu v ní pomohl, tak mi do teďka dluží peníze. Je to pár desítek tisíc, ale spíš jde o princip, pak samozřejmě Like House a pak proti mně chtěl také poštvat jednu známou televizní stanici a ta mě pak chtěla žalovat,“ vyjmenoval Jíra své důvody k ukončení spolupráce i přátelství s Kajumim.

Jakub Jíra přítelkyně

Jakub Jíra se svým soukromím chlubí jen zřídka. S fanoušky na instagramu sdílí fotografie ze speciálních společných chvil s přítelkyní, většina příspěvků se ale týká profesních záležitostí. V současné době je ale Jakub Jíra podle všeho ve vztahu s Natálií Minaříkovou.

Jakub Jíra rozchod s přítelkyní

Ještě předtím měl Jakub Jíra vztah s influencerkou Veronikou Hrůzovou, která se na Tik Toku pyšní více jak dvaasedmdesáti tisíci followerů. V září 2020 Jakub sám oficiálně oznámil na sociálních sítích jejich rozchod, nicméně ani ne rok nato se dal dohromady s Natálií, se kterou je dodnes.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣Kdo je Jakub Jíra?

Jakub Jíra je moderátor, influencer, producent i režisér známý hlavně na sociálních sítích a ve spojistosti s organizací Clash of the Stars. Více o něm se dozvíte v článku.

2️⃣Co dělá Speaker Jakub Jíra?

Jakub Jíra je televizní i rozhlasový moderátor. Kromě toho je manažer a producent. Detaily se dozvíte v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tomáš Linh Le Sy

Tomáš Le Sy prozrazuje zákulisní perličku o Red Face a vysvětluje, proč v Clashi odmítli Kajínka

I Clash of the Stars má své mantinely.👌 Tomáš Le Sy prozradil, proč odmítli angažmá nejslavnějšího vězně Česka a otevřeně se vyjádřil k Red...

Čonny vs. Datel

V Clashi to zase lítá! Čonny rozhazuje mouku, Datel se vyjadřuje k údajnému sypání.

Začíná nám obvyklá série předturnajových B4THECLASH a jako první si to mezi čtyřma očima vyříkávali Čonny a Datel.👀 A bylo pěkně horko.🔥

Václav Mikulášek

Vašek Mikulášek se opírá do Karlose Bendy. Co se mu na oblíbenci Clash of the Stars nelíbí?

Vašek Mikulášek nejde pro ostrá slova daleko.🫣👊 Tentokrát se jeho terčem stal populární bojovník Clash of the Stars Karlos Benda.👇