Eden hlásí nečekanou bitvu! Dočkáme se souboje, který jsme měli vidět už minulý rok

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Karta v Edenu bude skutečně tak nabitá, jak organizace slibovala. Teď navíc přibyl duel, který jsme měli vidět už dávno, ale za vyhrocených okolností z něj sešlo a zdálo se, že se ho už nikdy nedočkáme.

Shem Rock Foto: OKTAGON MMA

Nečekaný duel

Karta v Edenu dostává ta největší jména OKTAGONu, zápasy, které navážou na úvod pyramidy Tipsport Gamechanger, která odstartovala v Ostravě, ale také duely, v které jsme už nedoufali.

Zaregistruj se online a vsaď si u SYNOT TIP

Organizace OKTAGON MMA se rozhodla fanouškům doručit souboj Rock vs. Pokorný, který se zdál ještě nedávno nemožný. Jaroslav Pokorný byl totiž po zrušeném listopadovém souboji tak naštvaný a tak otrávený z chování Shema Rocka, že už neměl chuť se s Angličanem potkat v kleci ani kdekoli jinde. Těžko říct, co změnilo Jukeboxův názor, duel byl ale v každém případě připsaný na červnovou kartu.

Jak dopadne vážení tentokrát?

Anglicko-české bitvy mezi „zločincem“ Shemem Rockem a „mužem zákona“ Jaroslavem Pokorným měla proběhnout už v listopadu minulého roku. Shem ale během staredownu na vážení přestřelil a napadl Pokorného takovým způsobem, že nebyl s to nastoupit do zápasu.

Pokorný poté mluvil o tom, že dění na vážení bylo jen vyvrcholení předchozích nepříjemných událostí, kdy se prý on i jeho rodina stali terčem šikany Rocka, jeho rodiny i jeho fanoušků.

Už se zdálo, že Pokorný je tak znechucený, že už ztratil i zájem se Angličanovi mstít v kleci, a navíc se zdálo, že Rock po tomto incidentu OKTAGON MMA opustí. Pak ale organizace nečekaně oznámila, že britský drzoun podepsal další smlouvu. Nový začátek oslavil soubojem na birminghamském turnaji, kde zvítězil.

Před Rockovou bitvou v rámci turnaje OKTAGON 56 vyšel rozhovor, kde o sobě Shem prozradil spoustu zajímavého. Možná se organizace rozhodla anglickému provokatérovi trochu upravit mediální obraz a Rock si tak mohl získat nějaké ty příznivce i v řadách českých fanoušků.

sipka Více čtěte zde: Máte Shema Rocka za notorického potížistu? Tady je 5 faktů, díky nimž ho možná vezmete na milost

Uvidíme tedy, zda bude Rock tentokrát sekat latinu a jestli vážení proběhne v klidu. Prozatím se zdá anglický bojovník z nešťastné situace poučený, koneckonců připravil o zápas i sebe, snad mu to tedy vydrží a my se duelu Rock vs. Pokorný nakonec dočkáme.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři SYNOT TIP

SYNOT TIP - získej skvělé bonusy

Zaregistruj se online u SYNOT TIPu a získej zdarma 300,-, bonus až 10 000 Kč ke vkladu a "sázku bez rizika" 500 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u SYNOT TIP

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Brož a Eckerlin po zápase

Týden s FightLive #14: Keitova těsná výhra, Muradovův záhadný odchod a pravidla duelu Paul-Tyson

V uplynulém týdnu jsme se dočkali mnoha nových, někdy šokujících informací, nových vítězství a porážek.🫣 Zrekapitulujte si s námi to...

Losene Keita se na výhru pořádně nadřel

Keita ve Frankfurtu přežil klinickou smrt, Langer předvedl comeback z říše snů. Brož padl

Na turnaji Oktagon 57 ve Frankfurtu se děly velké věci. Černý panter Losene Keita byl v zápase s Agy Sardarim v největším problémech své...

Makhmud Muradov

Mach Muradov potvrzuje konec v UFC. Popisuje, jak se novinku o rozchodu s organizací dozvěděl

Ještě nedávno se zdálo, že budoucnost Macha Muradova bude nadále spjata s UFC, všechno je ale jinak.👀Mach přiznal, že zpráva o odchodu ho...