Diego Kotlár se toho nebojí! Před zápasem si potetoval obličej

Do zápasu mu zbývá už jen pár dní a Diego Kotlár, jeden z aktérů pátého turnaje Clash of the Stars, si podle fotografie kolující na sociálních sítích nechal potetovat obličej. Je to moudré takhle těsně před soubojem?

Diego Kotlár Foto: Facebook/Clash of the Stars

Diego Kotlár: tetování těsně před zápasem?

Je známo, že s čerstvým tetováním je třeba se vyhnout spoustě věcí. Že byste se neměli nechat do nezhojeného obrázku mlátit v salónech považují za tak samozřejmé, že na to ani neupozorňují, zdá se však, že Kotlárova touha po nové ozdobě byla silnější než rozum.

Vsaďte si na svého favorita a získejte bonus za registraci ZDE

Diego Kotlár, který se chystá nastoupit v Clash of the Stars 5 proti Karlosovi Bendovi, neodolal a podle fotografie, která koluje na sociálních sítích, si nechal těsně před zápasem udělat nové tetování. Bizarní je to, že se nachází na místě (nad levým obočím), kam v sobotu s velkou pravděpodobností inkasuje pár ran.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Mezi ním a Karlosem Bendou vládne napětí a nejednou jsme byli svědky jejich společné hádky, a tak se dá očekávat, že si budou chtít dát pořádně do nosu. Kotlár si však novým obrázkem vytvořil na obličeji další slabé místo, které bude moci jeho protivník snadno využít, protože takový přesně mířený direkt do tetování asi nebude nic příjemného.

Karlos Benda je navíc fitness trenér a je ve skvělé formě, takže to s ním Diego bude mít už tak těžké. To si podle aktuálních kurzů myslí i sázková kancelář Fortuna, která viditelně favorizuje právě Bendu.

Benda vs. Kotlár kurzy

Už v sobotu 10. června se dozvíme, jak moc si tímto nápadem Diego Kotlár uškodil a zda Karlos Benda využije novou protivníkovu ozdobu ve svůj prospěch.

Podívejte se na předzápasové setkání Bendy s Kotlárem, které proběhlo v rámci B4THECLASH:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Datel vs. Dynamo v B4THECLASH

Datel chce do klece Kotlára! Jardu výzva rozzuřila

Pátý turnaj Clashe už je za rohem, a u jednoho stolu se v rámci tradičního B4THECLASH potkali bojovníci titulového zápasu Datel a Dynamo.

Tadeáše Veselého čeká zápas s Mawarem

„Dostane bití od amatéra,“ tvrdí vysmátý provokatér Veselý

V sobotu nás čeká již pátý turnaj bojové organizace Clash of the Stars a startovka opět nabízí mnoho nevídaných duelů, například souboj...

Kaluba a Gal se utkají v kleci

Clash of the Stars 5: Matouš Kaluba vs Ladislav Gal kurzy, livestream a tip

Pátý turnaj Clash of the Stars slibuje spoustu zábavy. Představí se i stálice Matouš Kaluba, proti němuž nastoupí Ladislav Gal. Kdo má...