Definitivní sbohem? McGregor utrpěl vážné zranění a prohrál

Dustin Poirier i napodruhé porazil Conora McGregora. Bohužel pro celé MMA ale dopadla trilogie tím nejhorším možným způsobem. Vážně poraněnou nohou fenomenálního Ira.

Conor McGregor si vážně poranil nohu Foto: Profimedia

Dustin Poirier porazil Conora McGregora. Utkání musel ukončit doktor

MMA bývá občas velmi kruté. Třetí vzájemný duel mezi Dustinem Poirierem a Conorem McGregorem pro sebe i tentokrát získal americký zápasník. Jeho vítězství je ale hořkosladké. Po Dustinově velké dominanci v prvním kole musel totiž nakonec bitvu ukončit doktor pro velmi vážně poraněný kotník Conora McGregora.

Pár vteřin před koncem úvodního kola bitvy Poirier - McGregor 3 se stalo to, co si nepřál žádný fanoušek na světě. Conor McGregor šel totiž k zemi poté, co jeho kotník zůstal zkroucený v nepřirozeném úhlu pod tíhou váhy jeho těla. A průšvih byl na světě. Následně ho Poirier ještě zasypal sprchou úderů, po opakovaných záběrech celé situace však bylo jasné, že tohle je konec.

Tento výsledek zápasu tak jen přilil olej do ohně. Oba se opět počastovali mnoha urážkami a zlá krev pokračuje dál. Conor sice v pozápasovém rozhovoru slíbil, že tohle není konec. Jenže případný další vzájemný duel je vysoce nepravděpodobný. Naopak bude mít bývalý dvojnásobný šampion UFC plné ruce práce, aby se po tomto zranění ještě vůbec vrátil do klece. Věřme, že tohle pro ikonu MMA není konečná.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Dustin Poirier v zápase s Conorem McGregorem

Dustin Poirier - životopis a profil zápasníka UFC

Dustin Poirier je americký profesionální MMA zápasník ⭐ a bývalý šampion lehké váhy UFC. Na svém kontě má hned dva fenomenální skalpy ⛔...

Třetí bitva Poirier vs. McGregor definitivně rozhodne

UFC 264: Poirier vs. McGregor 3 informace a datum

UFC 264 ⚡ s hlavním zápasem McGregor vs. Poirier 3 se koná už 10. července 2021. ❤️ Podívejte se na kompletní informace a návod ke...

Conor McGregor je nejznámějším MMA fighterem

Conor The Notorious McGregor - MMA zápasy, statistiky a životopis

Conor McGregor je nejslavnější MMA bojovník všech dob❤️. Jeho popularita zásadním způsobem ovlivnila vzestup tohoto sportu✔️. Toto je jeho...