UFC Fight Night: Michael Trizano vs. Ľudovít Klein kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nejlepšího slovenského fightera současnosti čeká druhé vystoupení v UFC už 8. května. Lajoš Klein se v něm postaví Michaelu Trizanovi, který se vrací po delší zápasové pauze. Šance obou aktérů na vítězství analyzujeme v tomto článku a přidáváme tip na sázení i návod, kde sledovat duel živě a zdarma.

AKTUÁLNÍ INFOANALÝZA A TIPFIGHT CARD TURNAJELIVESTREAM

Ľudovíta Klein čeká v UFC druhý zápas Foto: Fortuna

Hodnocení turnaje UFC Fight Night: 9,7/10

  • Datum a místo konání: 8. 5. 2021 (od půlnoci ze soboty na neděli), Las Vegas
  • Nabídka sázek: Na celý turnaj si vsadíš u sázkových kanceláří

UFC Fight Night: Lajoš Klein vs. Michael Trizano datum, informace

Aktualizováno: Ludovít Klein bohužel ve velmi vyrovném zápase nakonec na Michaela Trizana nestačil. Klein nakonec prohrál po jednomyslném rozhodnutí na body

Mr. Highlight Lajoš Klein stojí na prahu další velké výzvy! Po 8 měsících se vrací na scénu UFC, aby 8. května 2021 přidal další díl skládačky na cestě k titulu pérové váhy. Jeho soupeř, Američan Michael Trizano, si na zápasový adrenalin musel počkat vinou zranění celé 2 roky. Potvrdí Lajoš roli obrovského favorita a na svátek vítězství oslaví další výhru? Sleduj zápas Klein vs. Trizano ŽIVĚ A ZDARMA - jednoduše klikni ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Ľudovít Klein MMA dává vše a v zápase s Mikem Trizanem to bude chtít prodat

Po vítězné premiéře se pro Lajoše Kleina dlouho a obtížně hledal další soupeř. Aby ne! Jeho pověstný high kick hned na úvod ochutnal Shane Young, kterému na oficiálním staredownu nebyla nic platná ani novozélandská haka. Lajoš vlétl mezi elitu jako tornádo a vylepšil svůj parádní profi record na 17 výher a 2 porážky. Specialista na tvrdé knockouty i učebnicové submise na zemi, ukončil hned 16 soupeřů, před časovým limitem.

V rámci přípravného kempu absolvoval tvrdé sparingy v Miami a je v naprosto fantastické formě. V organizaci UFC si potřebuje vylepšit renomé, protože při svém debutu nečekaně nesplnil váhový limit. To se ale v tomto případě rozhodně opakovat nebude. Naopak! Ve svém jubilejním 20. profesionálním zápase si půjde nekompromisně za vítězstvím.

Soupeř Lajoše Kleina: „The Lone Wolf“ Mike Trizano se vrací po dvouleté pauze, kdy naposledy prohrál

Největší zbraní (a zároveň handicapem) amerického MMA bojovníka Michaela Trizana je jeho aktuální forma, která je zahalena tajemstvím. O kvalitách ale naopak pochybovat nemusíme. Trizano je vítěz show The Ultimate Fighter, projektu z dílny UFC, a úspěšně se mihnul také v Bellatoru.

Zapomínat nesmíme ani na jeho úspěchy v boxu a velmi dobrou současnou bilanci 8 výher a 1 porážku. Ta však přišla právě v posledním ostrém zápase v roce 2019, kdy nestačil na Granta Dawsona (submise). Poté následovalo hned dvojité zranění, které na dlouhou dobu vyřadilo Trizana ze hry.

TIP: Lajoš Klein zvítězí, v kurzu 1,30 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem

Lajoš Klein ve druhém zápase v UFC přidá další výhru

Zkušenostmi na tom bude Lajoš i díky zápasové praxi o poznání lépe. Na tiket rozhodně patří výhra slovenského borce. Nebojácné povahy mohou vyzkoušet výhru Kleina KO/TKO, což se do přihodilo hned v 8 případech. Tato varianta je ohodnocena kurzem 2.

Na krátkou upoutávku, kterou vyprodukoval hlavní sponzor Lajoše Kleina - Sázková kancelář Fortuna, se podívej v tomto videu.

UFC on ESPN 24 (UFC on ESPN: Rodriguez vs. Waterson): Fight card, program a výsledky - kompletní karta

Tady se podívej na kompletní kartu turnaje. Po skončení v této tabulce najdeš výsledky jednotlivých zápasů i způsob ukončení. V hlavním zápase se bohužel pro zranění nepředstaví Dillashaw, kterému vystavil stopku nepříjemný cut z tréninku. Na seznam již zrušených zápasů tohoto eventu se můžeš podívat na webu Tapology. Lajošův zápas by měl celou kartu otevírat.

UFC FIGHT NIGHT FIGHT CARD, PROGRAM A VÝSLEDKY
MAIN CARD
Strawweight
Marina Rodriguez vs. Michelle Waterson
Welterweight Donald Cerrone vs. Alex Morono
Welterweight Neil Magny vs. Geoff Neal
Heavyweight Maurice Greene vs. Marcos Rogério de Lima
Catchweight
(160.5 lb)
Diego Ferreira vs. Gregor Gillespie
Strawweight Amanda Ribas vs. Angela Hill
PRELIMS CARD
Middleweight Phil Hawes vs. Kyle Daukaus
Featherweight Mike Trizano (body) vs. Ľudovít Klein
Middleweight Tafon Nchukwi vs. Jun Yong Park (body)
Welterweight Christian Aguilera vs. Carlston Harris (sub)

UFC live: Lajoš Klein živě proti Michaelu Trizanovi - online livestream na Instagramu, přímý přenos v TV

Turnaj, na kterém se bohužel nepředstaví v hlavním zápase i jeden z nejlepších fighterů žebříčku bantamové váhy UFC, Cory Sandhagen, půjde sledovat v přímém přenosu hned několika způsoby. Nejlepší variantou je livestream na Fortuna TV, protože na tomto místě můžeš včas a pohodlně sázet live sázky.

Přímý přenos poběží také na stanici Premier Sport a pravděpodobně se vyskytnou i volně dostupné streamy na internetu, které však často postrádají kvalitu.

Lajoš Klein nepoznal za dob působení organizaci Oktagon chuť porážky. Na jeho poslední výhru v česko-slovenské organizaci z února 2020 se podívej zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny


FAQ - často kladené otázky k nadcházejícímu zápasu Lajoše Kleina

1️⃣ Kdy, kde a v jaké váze nastoupí Lajoš do druhého zápasu?

Mr. Highlight nastoupí ke svému dalšímu zápasu v UFC 8. května 2021. Kolem půlnoci ze soboty 8. května na neděli 9. května našeho času. Turnaj proběhne v Las Vegas, tedy bez diváků na místě. Zápas bude opět ve váze do 66 kilogramů (featherweight). Analýzu a kurzy najdeš uvnitř článku tady.

2️⃣ Kdo je Michael Trizano?

Mike Trizano je 29 letý, americký MMA bojovník. 2 roky musel nuceně pauzírovat kvůli zranění. V minulosti ale dosáhl na několik zajímavých úspěchů. Jeho kariéru přibližujeme zde.

3️⃣ Jak dopadl Lajošův debut v UFC?

Výhrou. Svého protivníka v září roku 2020 nekompromisně knockoutoval a vstup mezi světovou elitu se mu vydařil skvěle. Ve svém druhém zápase je obrovským favoritem.

4️⃣ Kde bude možné sledovat zápas živě?

Pro sledování turnaje UFC Fight Night se nabízí hned několik možností. Všechny varianty sledování zápasu Klein - Trizano jsou detailně popsány tady.


Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Lajoš Klein zná jméno příštího soupeře

Další cíl Lajoše Kleina v UFC má jméno. O koho jde?

První Slovák v nejlepší lize MMA Ludovíť Klein už zná kromě termínu i jméno příštího soupeře. Jeho formu prověří svěřenec Stipeho Miocice...