UFC 300: Jiří Procházka vs. Aleksandar Rakič – datum, analýza, kurzy, tip a live stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Nejlepší český MMA zápasník Jiří Procházka vyhlíží pátý souboj v UFC. Na jubilejním 300. turnaji v Las Vegas ho vyzve Srb Aleksandar Rakič. Rozbor zápasu a radu, kde sledovat Procházku online v livestreamu najdete v tomto článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Procházka ukončil Rakiče TKO ve 2. kole - Video a průběh ZDE

AKTUÁLNÍ INFOANALÝZA A TIP
LIVESTREAM – VÁHAZÁPASY UFC 300
JAK SE SÁZÍ

MMA bojovník Jiří Procházka Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 300: 9,9/10

  • Datum a místo konání: 13. 4. 2024 (od 23:00 SEČ), Las Vegas, USA
  • Nabídka sázek: Kurzy na všechny zápasy najdete u sázkových kanceláří

Jiří BJP Procházka vs. Rakic kdy zápasí? Datum, dějiště, čas, turnaj UFC 300

Vrátit se na vítěznou vlnu! Bývalý šampion polotěžké váhy Jiří Procházka se na ostře sledovaném turnaji UFC 300 utká v noci ze soboty 13. dubna na neděli 14. dubna okolo 2:00 se srbským bojovníkem Aleksandarem Rakičem. Udělá BJP důležitý krok směrem k titulové šanci? Sledujte Procházku živě zdarma v livestreamu ZDE.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

UFC 300 Las Vegas: hlavní zápas PRELIMS Procházka – Rakic

Výroční galavečer UFC 300 nabídne jedno hvězdné jméno vedle druhého. Na obrovsky prestižní události má díky Jiřímu Procházkovi zastoupení také Česká republika, byť souboj s Rakičem poněkud překvapivě vévodí úvodní prelims kartě a přijde na řadu jako 8. zápas v pořadí, v neděli mezi 2:00 – 3:00.

UFC 300 program a složení hlavní karty cílí především na americké fanoušky, a tak půjde český samuraj do akce netradičně brzy. To však nic nemění na tom, že UFC 300 je zárukou skvělé podívané, kterou by si neměl nechat ujít žádný fanoušek bojových sportů.

⭐UFC 300⭐
⏰ Kdy: 13. dubna 2024, od 23:00 našeho času
🎟️ Kde: T-Mobile Arena, Las Vegas, USA
✏️ Karta: Program a výsledky ZDE
✅ Procházka v kolik hodin: Neděle 14. dubna 2:00 – 3:00.
▶️ Livestream: Tipsport TV

Procházku s Rakičem spojuje poměrně dlouhá historie na poli trashtalku, ke kterému má srbský bijec dlouhodobě žijící a trénující ve Vídni hodně blízko. K vzájemnému souboji se schylovalo už před lety, avšak do hry vstoupilo zranění na obou stranách.

Srbská raketa se vrací do ostrého zápasu po takřka 2 letech, kdy laboroval s kolenními vazy. Procházka zase bude chtít odčinit listopadovou porážku s Alexem Pereirou v Madison Square Garden. Pro oba je vzájemné střetnutí extrémně důležité.

„Aleksandar Rakič na mě dlouhodobě cílí a jsem rád, že mu jeho přání utkat se se mnou můžu teď splnit. Na zápas se hodně těším, protože má atraktivní styl a je hodně nebezpečný. Chci mu ale ukázat, že jsem na úplně jiném levelu.

Chtěl jsem se po zápase s Pereirou vrátit co nejdříve a jsem rád, že mi to UFC umožnilo. Některými výroky mě Rakič naštval, snažím se si to ale nebrát osobně. Vnímám ho jako další překážku na mé cestě. Půjdu tam, porazím ho a pak si vezmu zpátky titul,“ říká Jiří Procházka

Zápas Procházka vs. Rakič, stejně jako všech 13 duelů UFC 300, můžete sledovat v živém přenosu na Tipsport TV. Všechny nově registrované sázkaře po ověření účtu na pár kliknutí Tipsport odmění vstupním bonusem 300 Kč, za který si můžete rovnou vsadit na svého favorita a užít si tak ještě více napětí při sledování zápasů.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

UFC 300 online: Rakič vs. Procházka zápas 2024 - polotěžká váha 3x5 min. – sázkový tip a analýza

Jiří Procházka provedl v přípravě na UFC 300 řadu drobných změn. Především se soustředil na to, aby zapracoval na chybách z posledního duelu s Alexem Pereirou, který pro české barvy nedopadl podle očekávání. Oproti loňskému roku je na tom ovšem daleko lépe po zdravotní stránce, což je velmi důležitá zpráva.

Z porážky, která přišla po dlouhých 8 letech a sérii 13 výher, bude chtít v Las Vegas jednoznačně těžit. Neortodoxní a pro soupeře velice nečitelný styl je fanouškům dobře známý, teď však půjde o to zůstat dostatečně trpělivý, držet se dané strategie a v pravou chvíli prokázat zabijacký instinkt elitního knoukatera.

Procházka má na svém kontě 25 KO/TKO z celkových 29 výher, což budí obrovský respekt. Pod trenérem Janem Stachem, který se k týmu připojil před několika měsíci, výrazně zapracoval na grapplingu a wrestlingu, čímž načerpal novou dávku sebevědomí. Vzhledem k typologii zápasu se ale tady očekává spíše bitva v postoji. MMA je ale v tomto ohledu hodně nevyzpytatelné.

JIŘÍ PROCHÁZKA: Posledních 5 zápasů
Prohra Alex Pereira TKO 2 (4:08) UFC 295 11.11.2023
Výhra Glover Teixeira Submise 5 (4:32) UFC 275 12. 6. 2022
Výhra Dominick Reyes KO 2 (4:29) UFC on ESPN 23 1. 5. 2021
Výhra Volkan Oezdemir KO 2 (0:49) UFC 251 11. 7. 2020
Výhra C.B. Dollaway KO 1 (1:55) Rizin 20 31. 12. 2019

Aleksandar Rakič zápasy UFC, statistiky, bojový styl

Srbský bojovník Aleksandar Rakič zápasí pod rakouskou vlajkou a už řadu let je součástí vyhlášeného American Top Teamu. Aktuální pětka polotěžké váhy má za sebou velmi složité období kariéry, protože v posledním duelu s Janem Blachowiczem v květnu 2022 mu ve třetím kole praskl vaz v koleni, což ho na dlouhou dobu vyřadilo ze hry.

Rakič se vyžívá především v postoji a nesmírně nebezpečné jsou jeho kopy, ať už se jedná o lowkicky, či highkicky. V zápasech často využívá obrácený (levoruký) gard a svůj styl má založený na skvělém pohybu, kdy nechává přední nohu hodně vytaženou, aby mohl vysílat zmíněné kopy. Tímto způsobem například ve svém 2. zápase v UFC už po necelé minutě boje brutálně knockoutoval Jimiho Manuwu.

Aleksandar Rakič Foto: Profimedia

Rakič je v zápasech vždy fantasticky připravený po fyzické stránce a díky prakticky nevyčerpatelnému kardiu dotáhl do vítězného bodového konce zápasy s Thiagem Santosem či Anthony Smithem.

Je ale samozřejmě otázkou zda, a případně do jaké míry, se na něm podepíše dlouhá pauza i operované koleno. Stále se však jedná o technicky špičkového zápasníka, který navíc hýří velkým, často až hraničním, sebevědomím.

ALEKSANDAR RAKIČ: Posledních 5 zápasů
Prohra Jan Blachowicz TKO (zranění) 3 (1:11) UFC on ESPN 36 14.5.2022
Výhra Thiago Santos Body 3 (5:00) UFC 259 6.3.2021
Výhra Anthony Smith Body 3 (5:00) UFC Fight Night 175 29.8.2020
Prohra Volkan Oezdemir Body 3 (5:00) UFC Fight Night 165 21.12.2019
Výhra Jimi Manuwa KO 1 (0:42) UFC Fight Night 153 1.6.2019

Souboj Procházka vs. Rakič je jakožto netitulový vypsán na 3 kola po 5 minutách, což nahrává vyššímu tempu hned od úvodních vteřin. Procházka je co do počtu MMA zápasů zkušenějším borcem a vzhledem k nabytým zkušenostem z posledních duelů, si paradoxně bude chtít na svůj moment počkat a nehnat se bezhlavě za ukončením, což ho v posledním duelu stálo výsledek.

Je to však právě Procházka, kdo by měl v utkání udávat tempo a tlačit svého soupeře do nekomfortních pozic. Stále však musí být na pozoru, protože Rakič se umí vytasit s nečekaným kontrem, kterým by mohl Procházku překvapit.

Proti Oezdemirovi i Reyesovi rozhodl BJP o svém vítězství ve 2. kole, a také v tomto případě tušíme, že by se mohl lámat chléb právě v této pasáži. Z kurzové nabídky Tipsportu na tiket vybíráme sázku na to, že Procházka vyhraje na KO/TKO ve skvělém kurzu.

TIP: Jiří Procházka vyhraje na KO/TKO v kurzu 2,60 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Rakic vs Procházka TIP

Procházka Rakič statistiky: prohry, výhry, způsob ukončení

V přehledu níže se podívejte, jak Jiří Procházka zápasy nejčastěji ukončuje, a jak je na tom Procházkův soupeř Aleksandar Rakič.

JIŘÍ PROCHÁZKA ALEKSANDAR RAKIČ
31 let, 193 cm 32 let, 195 cm
Výhry: 29 Výhry: 14
✏️KO / TKO: 25x ✏️KO / TKO: 9x
✏️Submise: 3x ✏️Submise: 1x
✏️Body: 1x ✏️Body: 4x
Prohry: 4 Prohry: 3
✏️KO / TKO: 3x ✏️KO / TKO: 1x
✏️Submise: 1x ✏️Submise: 1x
✏️Body: - ✏️Body: 1x

Kdy a kde sledovat livestream Procházka vs. Rakič online: Tipsport TV, přímý přenos v televizi – Procházka kde sledovat live video?

Návod pro sledování zápasu Jiřího Procházky je velice jednoduchý. Stačí KLIKNOUT ZDE a vychutnat si přímý přenos online na Tipsport TV. Stream ze zápasu najdete v sekci live, kde si stačí vyhledat zápas a spustit přenos přes ikonu play. K dispozici je i sledování přes celou obrazovku na mobilu, ať už skrze mobilní aplikaci nebo webové rozhraní.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Po dokončení registrace obdrží všichni nově zaregistrovaní sázkaři vstupní bonus 300 Kč na první sázky. Stávající klienti musí pro sledování zápasu Rakič – Procházka zdarma splnit jednoduchou podmínku vsazeného tiketu za minimálně 30 kč v posledních 7 dnech.

UFC 300 kde sledovat Procházka živý přenos s Rakičem v televizi (TV)?

UFC 300: Rakič vs. Procházka v TV nabídne placená sportovní stanice Nova Sport 6. Zmínit můžeme variantu zakoupení oficiálního PPV (UFC Fight Pass), což ale vzhledem k online livestreamu u Tipsportu nedává příliš smysl. Bližší informace o přímém přenosu najdete ZDE.

UFC 300 o titul: Pereira vs. Hill, Weili Zhang vs. Yan Xiaonan, Gaethje vs. Holloway

Po dlouhých 15 měsících se v kleci představí bývalý šampion Jamahal Hill, který již vyléčil přetrženou achillovku a v hlavním zápase večera bude čelit současnému králi polotěžké divize Alexi Pereirovi, který titul získal v listopadu proti Jiřímu Procházkovi. V hlavním předzápase dojde na ryze čínský souboj. O titul slámové váhy si to rozdají Weili Zhang a Yan Xiaonan.

Justin Gaethje bude v rámci hlavní karty obhajovat svůj titul BMF pro největšího tvrďáka UFC proti Maxi Hollowayovi. Bývalý šampion pérové váhy se pro tento duel přesouvá do lehké divize a v zápase vynikajících boxerů se dá čekat parádní přestřelka v postoji.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

UFC 300 karta – program, zápasy, výsledky UFC dnes (13.4.2024)

Vzhledem k velkolepé sportovní události, jaká nás v polovině dubná čeká se nabízí častá otázka jaké jsou zápasy UFC 300. V tomto případě si fanoušek rozhodně přijde na své, protože se dá čekat strhující podívaná plná skvělých ukončení i zvratů.

Kompletní program a výsledky UFC 300 najdete v tabulce níže. Za jménem je vždy uvedena aktuální bilance konkrétního bojovníka. V tomto článku zároveň najdete také podrobný online report ze zápasu Jiřího Procházky.

FIGHT CARD UFC 300
Hlavní karta
Light heavyweight title fight 5x5
Alex Pereira (9-2) vs. Jamahal Hill (12-1)
Strawweight title fight 5x5
Weili Zhang (24-3) vs. Xiaonan Yan (17-3)
Lightweight title "BMF" fight 5x5
Justin Gaethje (25-4) vs. Max Holloway (25-7)
Middleweight Bo Nickal (5-0) SUBMISE vs. Cody Brundage (10-5)
Lightweight
Charles Oliveira (34-9) vs. Arman Tsarukyan (21-3) BODY
Prelims
Light heavyweight Jiří Procházka (29-4-1) TKO vs. Aleksandar Rakič (14-3)
Featherweight
Calvin Kattar (23-7) vs. Aljamain Sterling (23-4) BODY
Bantamweight
Holly Holm (15-6) vs. Kayla Harrison (16-1) SUBMISE
Featherweight Sodiq Yusuff (13-3) vs. Diego Lopes (23-6) TKO
Lightweight Jalin Turner (14-7) vs. Renato Moicano (18-5-1) TKO
Strawweight Jessica Andrade (25-12) BODY vs. Marina Rodriguez (17-3-2)
Lightweight Bobby Green (31-15-1) BODY vs. Jim Miller (37-17)
Bantamweight Deiveson Figueiredo (22-3-1) SUBMISE vs. Cody Garbrandt (14-5)

Rakic vs. Procházka váha, staredown, tisková konference

Velmi důležitým momentem před samotným zápasem bude samozřejmě závěrečná tisková konference a také staredown, kde se jeden druhému bude snažit dostat pod kůži a získat pro sebe výhodu před bojem.

  • Jiří Procházka 93,4 ✅
  • Aleksandar Rakič 93,4 ✅

Zajímavé informace, video a další podrobnosti včetně oficiální váhy, vám přinášíme na našich sociálních sítích Facebooku a Instagramu.

sipka Čtěte také: Jirka Procházka nechává nahlédnout do své přípravy. Součástí tréninku je i karate

Jak se sází na zápas Procházka vs. Rakič u Tipsportu a Fortuny – srovnání kurzů a varianty sázek

Vypsané kurzy u sázkových kanceláří v Česku se mírně liší, stejně jako nabídka doprovodných podsázek: způsob ukončení, počet kol a další) Aktuální přehled kurzů na vítězství najdete níže v přehledné tabulce.

Procházka vs. Rakic kurz:

💰Náběr sázek u Tipsportu:

  • Výhra Procházky → 7,04 mil. Kč
  • Výhra Rakiče → 279 091 Kč

💰Náběr sázek u Fortuny:

  • Výhra Procházky → 2,665 mil. Kč
  • Výhra Rakiče → 287 675 Kč

Uvedené údaje jsou k 12.4. 2024

Tipy redakce Fight-Live.cz na zápas Jiřího Procházky proti Aleksandaru Rakičovi

Pro inspiraci přikládáme na zápas UFC 300: Procházka – Rakić tipy členů naší redakce.

TIPY REDAKCE FIGHTLIVE.CZ
Kdo Tip Kurz
Marek Procházka vyhraje KO/TKO 2,60
Nicole Procházka vyhraje na submisi 8,00
Pavel Rakič vyhraje 1,91
Jan Procházka vyhraje 1,83

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a proti komu má Jiří Procházka další zápas (UFC 300 datum)?

Jiří BJP Procházka se 5 měsíců od porážky s Pereirou vrací do klece. Na jubilejním turnaji UFC 300 v Las Vegas otestuje jeho aktuální formu Aleksandar Rakič. Analýzu zápasu i aktuální informace najdete v článku zde.

2️⃣ Kdy bude zápas Procházka – Rakič (v kolik hodin)?

V kolik hodin Procházka vyzve Aleksandara Rakiče nelze s přesností určit, neboť se to bude odvíjet od délky předchozích zápasů fight card UFC 300. Zápas Procházka vs. Rakič je hlavním zápasem prelims karty, takže orientační čas je v neděli 14. dubna mezi 2:00 – 3:00 v noci.

3️⃣ Jak sledovat živě Rakič vs. Procházka zdarma online live stream?

Duel Rakič vs. Procházka UFC 300 je možné sledovat v online live streamu na Tipsport TV. Více informací najdete na tomto místě.

4️⃣ Jaké jsou kurzy Procházka vs. Rakič?

Kurzy Procházka vs. Rakič najdete u všech sázkových kanceláří v Česku a jejich přehled přinášíme v článku. Šance obou bojovníků jsou podle bookmakerů velmi vyrovnané, Češi ale tradičně více věří Jiřímu Procházkovi.

5️⃣ Bude k dispozici ze zápasu Rakič – Procházka online report?

Ano, v článku najdete podrobnou textovou reportáž z 5. duelu Procházky v UFC. Zároveň se můžete už nyní podívat na program UFC 300 a další důležité informace.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Jiří Procházka

Jiří Procházka: Vracím se ke kořenům. Český samuraj prozradil, na co se v přípravě soustředí

Jiřího Procházku čeká co nevidět bitva s Alexandarem Rakićem.👊 Jak na srbského bojovníka trénuje a co od Pereiry změnil v přípravě?