UFC 289 živě: David Dvořák vs. Steve Erceg – datum, analýza, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

David Dvořák má před sebou další bitvu. Již po několikáté se mu bohužel nevyhnula změna soupeře na poslední chvíli. Kompletní info k jeho zápasu najdete v článku.

KURZY A TIPKARTALIVESTREAM

David Dvořák jde do svého šestého UFC zápasu Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 289: 8,9/10

  • Datum a místo konání: 10. 6. 2023 (11. 6. od 01:00 SEČ), Vancouver, Kanada
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy si můžete vsadit u sázkových kanceláří

UFC 289 Vancouver: David Dvořák vs. Steve Erceg aktuální info, datum a čas zápasu

Zastavit sérii porážek a udržet se v TOP 10 muší váhy. To je hlavní cíl Davida Dvořáka pro nadcházející galavečer UFC 289, který se uskuteční ve Vancouveru v noci ze soboty na neděli od 1:00 našeho času. Undertaker se střetne s narychlo povolaným Australanem Ercegem. Připíše si český borec čtvrtou výhru ve slavné organizaci? Sledujte UFC 289 živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Analýza a tip: Erceg – Dvořák kurzy (UFC 289)

David Dvořák celou přípravu směřoval na souboj s legendou Mattem Schnellem, ten se ale na poslední chvíli zranil a ze zápasu musel odstoupit. Svěřenec Patrika Kincla tak musí přepnout na nového protivníka, což se mu v UFC nestalo poprvé. Dobrou zprávou ale je, že se vedení organizace podařilo sehnat náhradního soupeře.

„Undertaker“ jde do boje po dvou porážkách v řadě, které utrpěl shodně na body s Matheusem Nicolauem a Manelem Kapem. Kromě červených políček do statistik si z těchto zápasů odnesl i zdravotní komplikace, po půl roce je ale zpět v plné síle a po absolvování velmi kvalitní přípravy.

„Erceg je šikovný wrestler a zemař, na což si musím dát pozor. Jsem na to ale dobře připravený a nebojím se toho, mám odspárováno nesčetně kol s wrestlery. Umí zahrozit také v postoji dominantním levým hákem. Na to všechno musím ready a dojít si pro vítězství“, svěřil se Dvořák ve svém vlogu na YouTube

BILANCE
David Dvořák (CZE) Steve Erceg (AUS)
20-5 9-1
31 let, 165 cm 27 let, 173 cm
The Undertaker Astro Boy

Steve Erceg vyhlíží svou premiéru v UFC, se kterou podepsal dlouhodobý kontrakt. Jeho premiéra měla přijít už v květnu, původní soupeř se ale zranil, a tak nyní bere za vděk tuto výzvu proti Dvořákovi.

Erceg naposledy zápasil v polovině února a jeho návrat do klece po roce a půl měl vítěznou příchuť. Jeho nejsilnější zbraní je především škrcení Rear Naked Choke, zda se ale dokáže prosadit mezi světovou elitou se teprve uvidí.

Pro Davida Dvořáka se sice jedná o nepříjemnou změnu, na druhou stranu je ale v situaci, kdy potřebuje za každou cenu zvítězit. Ercega si nemůže dovolit podcenit, což ale u tak zkušeného bojovníka hrozit nemělo. Vzhledem k tomu, že Eceg bere zápas na short notice, jde Dvořák do zápasu jako obrovský kurzový favorit. Tuto roli by měl zvládnout.

TIP: Dvořák vyhraje, v kurzu 1,24 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

David Dvořák je v zápase velkým favoritem

UFC 289: Nunes vs. Aldana fight card: program, zápasy, výsledky

Hlavním zápasem číslovaného galavečera je ženský titulový souboj v bantamové váze mezi Amandou Nunes a Irene Aldanou. Ještě zajímavější duel ale možná představuje utkání bývalého šampiona Charlese Oliveiry a Beneila Dariushe, jehož vítěz si nahlas řekne o titulovou šanci v našlapané lehké váze. Podívejte se na kompletní program a následně také výsledky.

UFC 289: Program, výsledky
Hlavní karta
Bantamweight 5x5 Amanda Nunes (body) vs. Irene Aldana
Lightweight Charles Oliveira (TKO) vs. Beneil Dariusz
Welterweight Mike Malott (submise) vs. Adam Fugitt
Featherweight
Dan Ige (body) vs. Nate Landwehr
Middleweight
Eryk Anders vs. Marc-André Barriault (body)
Prelims
Middleweight
Nassourdine Imavov no contest Chris Curtis
Flyweight
Jasmine Jasudavicius (body) vs. Miranda Maverick
Bantamweight
Aiemann Zahabi (TKO) vs. Aoriqileng
Featherweight Blake Bilder vs. Kyle Nelson (body)
Flyweight
David Dvořák vs. Steve Erceg (body)
Strawweight Diana Belbiţă (body) vs. Maria Oliveira

Kdy a kde sledovat Erceg vs. Dvořák livestream živě? Fortuna TV, přímý přenos v televizi

Šesté utkání Davida Dvořáka v UFC můžete sledovat živě na Fortuna TV tady. V sekci live najdete přímé přenosy ze všech zápasů, a navíc tu máte nejlepší možný přehled a sázkových kurzech během jednotlivých duelů.

Pro nově registrované sázkaře je připraven skvělý vstupní bonus na první sázky. Pro stávající uživatele platí pravidlo vsazeného tiketu za minimálně 30 Kč v posledních 7 dnech. Turnaj v TV odvysílá tradičně také placená stanice Premier Sport. Možností, jak Davida Dvořáka sledovat živě online je i nákup oficiálního UFC Fight Pass.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

*️⃣ Kdy, kde a s kým má David Dvořák zápas v UFC?

Českého bojovníka Davida Dvořáka potkala změna soupeře na poslední chvíli. Na turnaji UFC 289 ve Vancouveru změří síly s australským debutantem Stevem Ercegem. Analýzu a tip najdete zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Originální staredown mezi Datlem a Dynamem

Clash of the Stars 5 zápasy, datum, kurzy a online livestream

Pátý galavečer Clash of the Stars nese přízvisko „The champ is here“.🤴 Nouze opět nebude o vydatnou porci šokujících cringe výroků ☠️. Více...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...

Makhmud Muradov

Muradov se konečně vrací do klece! Známe jméno jeho soupeře

Muradova čeká další zápas tentokrát v Londýně a uzbecký bijec s českým srdcem už ví, kdo proti němu v kleci nastoupí. Jaké má proti...