Box: Petrášek vs. Krištofič - kurzy, tip a online livestream

Na boxerském galavečeru Oktagon Underground dojde na souboj dvou výrazných postav domácí bojové scény. V hlavním předzápase celé karty se Miloš „Meloun“ Petrášek utká se Samuelem „Pirátem“ Krištofičem. Detailní analýzu a zajímavý sázkový tip najdete v článku.

Miloš Petrášek má před sebou boxerský zápas s Pirátem Krištofičem Foto: OKTAGON MMA

Oktagon Underground: Meloun Petrášek vs. Pirát Krištofič box 4x3min.

Jedním z nejvyhrocenějších duelů turnaje Oktagon Underground je česko-slovenský duel Petrášek - Krištofič. Po ohlášení zápasu vypukly mezi oběma osobní spory, které doprovodil poměrně ostrý a nečekaný trashtalk.

Byť jsou to oba ryzí MMA zápasníci, s boxem mají své zkušenosti. Povede se Melounovi v sobotu 21. května okolo 22:00 jako vůbec prvnímu ukončit Piráta před časovým limitem a naplnit tak roli favorita? Vsaďte si na zápas Petrášek - Pirát s bonusem za online registraci zde

Box - sleduj průběh zápasu zde

Pirát vs. Petrášek box Oktagon – kurzy, sázkový tip a info

Pirát Krištofič má před sebou na boxerském galavečeru Oktagon Underground v O2 Aréně obrovsky těžkou výzvu. Slovenský ranař se utká s Milošem Petráškem v klasickém boxu ve váze do 91 kilogramů v zápase na 4 kola po 3 minutách. Bývalý MMA šampion střední váhy bude v zápase oproti soupeři lehčí a celkově by měl z pohledu fyzických parametrů na Melouna ztrácet.

O jeho sebevědomí ale jasně vypovídá fakt, že si pouhých 13 dnů po tomto eventu domluvil další zápas na Fight Night Challenge 2. Právě na úvodní akci této organizace se jasně ukázalo, že zápasy proti větším a těžším soupeřům dávají Pirátovi obrovsky zabrat, neboť v závěru loňského roku remizoval v boxerském zápase s Alexem Cvernou.

Piráta ovšem není radno podceňovat. Svěřenec Attily Végha mnohokrát ukázal velkou houževnatost a srdce bojovníka, který se za žádných okolností nevzdává. Napříč sporty ho nikdy nikdo nedokázal porazit před limitem. Jeho technika boxu je zároveň na velice solidní úrovni.

Miloš Petrášek je dvorním sparingem Jiřího Procházky, či Karlose Vémoly a na tento duel se připravoval, podobně jako Terminátor, mimo jiné ve vyhlášeném pražském Rohovníku s absolutní domácí špičkou a pod dohledem legendárního trenéra Míti Soukupa.

Právě tvrdá, devítitýdenní příprava se v zápase projeví a Meloun půjde od prvního kola po KO. I on má s boxem určité zkušenosti, v minulosti dokonce absolvoval boxerské utkání v Hradci Králové a to se nyní bude ohromně hodit. Na svého soupeře je navíc díky osobním rozepřím velice dobře mentálně připraven a ve vyprodané O2 Aréně plánuje rozdávat tvrdé bomby.

TIP: Miloš Petrášek zvítězí v kurzu 1,40 sipka Vsadit u Tipsportu zde

Miloš Petrášek jde do zápasu jako výrazný kurzový favorit

Pirát Petrášek sledovat box dnes: kde se podívat na utkání živě online?

Galavečer boxu Oktagon bude možné sledovat také živě online na Tipsport TV. Tentokrát tady však poběží zdarma zápasy pouze na Prelims kartě, kde se například představí Vlado Lengál, Jakub Bahník, nebo Apollo Silva.

Zápasy na hlavní kartě můžete sledovat pomocí placeného PPV streamu na Oktagon.tv. Cena pay-per-view je 10,99 EUR v předprodeji a 13,99 EUR v den konání akce. Zápas Pirát vs. Petrášek můžete tedy sledovat pouze tímto způsobem. Na živý přenos Oktagon Underground v televizi v tuzemsku určitě nenarazíte, což platí i o volně dostupných online livestreamech na internetu.

1️⃣ Kdo je favorit zápasu Pirát vs. Petrášek?

Kurzy sázkových kanceláří poměrně výrazně favorizují českého zápasníka Miloše Petráška. Analýzu i sázkový tip najdete v článku tady.

2️⃣ Jaké jsou na boxerský zápas Petrášek vs. Pirát kurzy?

Vzhledem k delší a tvrdší přípravě jde do utkání v roli favorita český fighter Miloš Petrášek. Jak jsou vypsány na utkání Petrášek vs. Pirát kurzy, se dozvíte v článku.

3️⃣ Jak box Pirát sledovat dnes proti Melounovi?

Na zápas v boxu mezi Pirátem Krištofičem a Milošem Petráškem se můžete podívat online živě. Konkrétní detaily rozebíráme uvnitř tohoto článku.


Hodnocení turnaje OKTAGON UNDERGROUND: 9,9/10

  • Datum a místo konání: 21. května 2022, O2 Arena, Praha
  • Kurzová nabídka: Na všechny zápasy si můžete vsadit u sázkových kanceláří

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Samuel Pirát Krištofič na tiskové konferenci

Samuel Pirát Krištofič - životopis a zápasy MMA bojovníka

Samuel Pirát Krištofič ☠️ je kontroverzní slovenský bojovník, který je pověstný svým houževnatým stylem boje✨. Detailní pohled na jeho...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...