Bellator 267: Elina Kallionidou vs. Petra Částková livestream

Turnaj Bellator 267 se koná netradičně v Londýně už tento pátek! Do ostrého boje se vrací česká bojovnice Petra Částková. Kde sledovat její zápas?

SÁZKOVÝ TIPKARTALIVESTREAM

Petra Částková se v pátek vrací do kolotoče MMA Foto: Instagram/petra_castk

Bellator 267: Velký návrat české lvice! Co předvede Částková dnes živě v Londýně?

Aktualizováno: Petra Částková bohužel prohrává v prvním kole na submisi (heel hook).

Nestává se příliš často, aby se česká reprezentantka v MMA objevila na kartě jedné z největších světových organizací. Petra Částková má před sebou svůj druhý zápas v organizaci Bellator. S Řekyní Elinou Kallionidou se utká na turnaji v Londýně, který startuje v parádním čase v pátek od 18:30 našeho času.

Vsaď si na Bellator 267 se vstupním bonusem ZDE. Ten získáš u Fortuny za pohodlnou online registraci, kterou kompletně pořešíš z pohodlí domova.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Petra Částková je 38letá česká bojovnice, která se pyšní MMA bilancí 4 výher a 3 porážek. Svěřenkyně trenéra Andrého Reinderse se vrací po delší zápasové pauze. Naposledy se představila v roce 2019, kdy na turnaji pod organizací XFN porazila Vladenu Yavorskou z Ukrajiny. Dříve Částková nastupovala také v Oktagonu.

Svoji premiéru v Bellatoru zažila v roce 2018 a těsně podlehla na body Holanďance Denise Kielholtzové. Částková je bývalá úspěšná thajboxerka, amatérská mistryně ČR v Muay Thai i K1. Právě o svůj nebezpečný postoj se bude opírat ve druhém zápase v Bellatoru. Mimochodem smlouvu má v tuto chvíli celkem na 3 duely, takže ji v nabité konkurenci uvidíme následně ještě minimálně jednou.

Elina Kallionidou představuje pro Částkovou pořádnou výzvu. Její bilance v MMA je 7 výher a 4 porážky, přičemž poslední dva duely pro ni dopadly neúspěšně. O 16 let mladší řecká fighterka prohrála všechny své dosavadní zápasy až na body, a také ona těží ze svého strikingu, co by někdejší mistryně své země. Zajímavostí je, že v Bellatoru se poprvé představila už v roce 2016, tedy v pouhých 17 letech! Není tedy pochyb o tom, že v ní dřímá velký talent, třebaže se ji v poslední době úplně nedaří.

TIP: Částková vyhraje, v kurzu 2,55 sipka Vsadit u Fortuny

Petra Částková se do zápasového kolotoče vrátí vítězně

André Reinders se nechal slyšet, že očekává spíše delší zápas, který se bude odehrávat v postoji. Sama Částková by soupeřku ráda ukončila například Ground and Pound po úderu z „levé zadní“. Na tiket posíláme výhru české reprezentantky v atraktivním sázkovém kurzu.

Bellator 267: Douglas Lima vs. Michael Venom Page (MVP) 2 - fight card

V této tabulce najdeš všechny zápasy turnaje Bellator 267, včetně aktualizovaných výsledků.

BELLATOR 267 Londýn, Anglie
Hlavní karta
Welterweight
Dougles Lima vs. Michael Page (body)
Featherweight Leah McCourt (body) vs. Jessica Borga
Featherweight
Robert Whiteford NC Andrew Fisher
Light Heavyweight Luke Trainer (TKO) vs. Yannick Bahati
Lightweight Yves Landu vs. Tim Wilde (body)
Prelims
Welterweight
Lewis Long (submise) vs. Michael Dubois
Lightweight Kane Mousah vs. Davy Gallon (body)
Flyweight Elina Kallionidou (submise) vs. Petra Částková
Welterweight Jack Grant (TKO) vs. Nathan Jones
Featherweight Fabacary Diatta (body) vs. Nathan Rose
Strawweight Chiara Penco (submise) vs. Katharina Dalisda
Bantamweight Khurshed Kakhorov (body) vs. Jair Junior

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Kde sledovat zápas Kallionidou vs. Částková živě? Přímý přenos v TV, online live stream na internetu

Jak se po delší době povede ostřílené české zápasnici muší váhy můžeš sledovat několika způsoby živě. Turnaj Bellator 267 vysílá od 18:30 sportovní stanice Nova Sport 2. Zápas české bojovnice přijde na řadu v polovině Prelims karty. K dispozici je samozřejmě také oficiální PPV stream. Případnou alternativou mohou být také volně dostupné streamy na internetu.

Částková video z oficiálního vážení

Hodnocení Bellatoru 267: 8,9/10

  • Datum a místo konání: 1. 10. 2021, Londýn, Anglie
  • Nabídka sázek: na zápasy organizace Bellator si můžeš vsadit u sázkových kanceláří

*️⃣Kde a kdy má Petra Částková zápas v Bellatoru?

Česká MMA bojovnice se v pátek 1. 10. 2021 utká v Londýně s nebezpečnou řeckou soupeřkou. VŠE O TURNAJI BELLATOR 267 NAJDEŠ TADY V ČLÁNKU

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...