Kdy a kde sledovat závěrečnou tiskovku Clash of the Stars 8? Live stream zdarma

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 350 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář MerkurXtip

50 free spinů zdarma + 200 Kč ke vkladu

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Dnes se v pražském klubu Duplex uskuteční závěrečná tisková konference před turnajem Clash of the Stars 8. Podrobnosti vám přinášíme v tomto článku.

sipka Clash of the Stars 8 Ostrava livestream - info zde

Václav Baba Jaga Mikulášek na tiskové konferenci Clash of the Stars Foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars 8 tiskovka dnes

Závěrečná tisková konference před ostravským turnajem se koná už dnes od 18:00 v pražském podniku Duplexu. K vidění bude opět mnoho bizarních situací, sebevědomých proslovů a zřejmě i potyček. Jak poslední přímá konfrontace účastníků osmého galavečeru zahýbe s kurzy? Vyzvedněte si bonus 300 Kč zdarma za registraci u Fortuny ZDE

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Pokud se budete chtít podívat na závěrečnou tiskovou konferenci v přímém přenosu, můžete si od 18:00 zapnout stream na oficiálním YouTube kanále organizace.

Turnaj Clash of the Stars 8 se nezadržitelně blíží a nervozita stoupá. Galavečer v Ostravě proběhne už v sobotu 22. června a čeká se opět obrovský zájem fanoušků. Dnes v podvečer si budou moci bojovníci vyříkat naposledy tváří v tvář dosud nevyřčené křivdy a dá se čekat, že security bude mít opět plné ruce práce.

Pakliže na beznadějně vyprodaný galavečer Clash 8 nemáte lístky, doporučujeme sledovat náš instagramový profil, kde soutěžíme o 5 vstupenek. Nezapomeňte si pečlivě přečíst podmínky soutěže.

Sleduj náš profil na Instagramu

Zopakuje Martin Kocián hudební vystoupení z úvodní tiskovky? Pustí se do sebe Karlos Benda s Taxi karem Blažkem podobně jako na B4THECLASH? Nejen to můžete sledovat v živém přenosu zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA – získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...

Bývalý kulturista a nyní zápasník se snahou prorazit v politice, Filip Grznár

Filip Grznár - životopis a zápasy kontroverzního bojovníka

Bývalý český kulturista Filip Grznár momentálně zápasí v MMA✔️ a svými pikantními výroky i svérázným vystupováním neustále přitahuje...

Průběh zápasu Clash of the Stars

Kde sledovat Clash of the Stars online živě? Livestream a cena PPV

Online live stream Clash of the Stars ▶️ vyhledává před každým turnajem obrovské množství fanoušků. V tomto článku se dozvíte zásadní...