Tohle je box 4: Pejsar, Šour, Agateljan, Bezvoda - info a karta

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V sobotu se v Ústí nad Labem uskuteční čtvrtý boxerský galavečer organizace Tohle je box. K vidění budou hned tři titulové zápasy, včetně loučícího se Pavla Šoura. Všechny důležité informace k akci přinášíme v tomto článku.

TIP A INFOZÁPASY, VÝSLEDKYPŘÍMÝ PŘENOS

Václav Pejsar a Pavel Šour se spolu utkají už potřetí Foto: Profimedia

Turnaj Tohle je box 4: Pejsar vs. Šour, Agateljan vs. Bezvoda, Jurko vs. Budera

Milovníci klasického boxu si v sobotu přijdou na své. Od 18:00 se v ústecké Slunetě koná turnaj organizace Tohle je box 4, za kterou stojí bývalý mistr světa Lukáš Konečný. Pavel Šour se před definitivním odchodem do sportovního důchodu potřetí střetne s houževnatým Václavem Pejsarem.

Tentokrát si to oba borci rozdají o titulový pás nově vzniklé kategorie Bridge weight do 101,6 kilogramů. Podaří se Pejsarovi poprvé skolit legendárního českého těžkotonážníka? Vsaďte si na box s atraktivním bonusem za pouhou online registraci

Box - sleduj průběh zápasu zde

Šour vs. Pejsar kurzy, analýza, sázkový tip

Pavel Šour se ve svých 40 letech loučí s profesionální kariérou v boxu. Bývalý držitel titulu těžké váhy kývl na trilogii s Václavem Pejsarem, kterého dokázal v minulosti dvakrát porazit. Střet dvou plzeňských rodáků proběhne v oficiální váze Bridge weight do 101,6 kg. Právě tato hmotnostní kategorie je ideálním kompromisem, neboť zatímco Šour je řízná těžká váha, Pejsar boxuje především v křížové váze.

V samém závěru kariéry má tak oblíbený „Pablo“ před sebou velkou výzvu. Nejenže se utká s velmi silným a mladším soupeřem, zároveň se bude muset poprat i se shazováním přebytečných kil do zmíněného limitu. Šour se na tento duel připravoval po boku nejlepšího českého boxera Vasila Ducára a pod vedením trenéra Martina Vainara.

BILANCE
Pavel Šour (15-9-0) Václav Pejsar (19-13-0)

Václav Pejsar se dlouhodobě řadí mezi nejlepší české boxery s poměrně bohatými zkušenostmi. Rád přijímá těžké zahraniční výzvy, kde se mu ale nedaří výrazněji prosadit. Pejsar o zápas se Šourem hodně stál a motivace na třetí pokus porazit českou legendu bude hrát oproti končícímu soupeři podstatnou roli. Předchozí dva vzájemné duely skončily výhrou Pavla Šoura, avšak oba proběhly v těžké váze, kde je Šour jako doma.

Titulový duel je vypsán na 10 kol po 3 minutách a rozhodovat bude fyzická kondice. Pejsar bude v utkání lehčí a tedy pohyblivější. Jeho cílem bude ukončit Šoura před časovým limitem, což se mu povedlo hned 15x ze svých celkových 19 výher v kariéře. Zajímavá je také skutečnost, že má Pejsar na dosah zisk třetího titulu ve třech různých vahách, což ukazuje na jeho schopnost se dobře přizpůsobit. Zapomínat nelze ani na fakt, že Pejsar bude mít jakousi „výhodu domácího prostředí“, neboť ho zaštiťuje právě Lukáš Konečný.

TIP: V. Pejsar zvítězí, v kurzu 2,83 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Kurz na vítězství Václava Pejsara je velice atraktivní pobídkou

Tohle je box 4 zápasy a výsledky (fight card)

Tady se podívejte na seznam všech potvrzených zápasů turnaje Tohle je box 4. Po skončení galavečeru zde najdete i výsledky všech duelů.

TOHLE JE BOX 4 PROGRAM + VÝSLEDKY
Bridgerweight title fight 10x3min. Václav Pejsar (body) vs. Pavel Šour 23:20
Middleweight title fight 10x3min. Tomáš Bezvoda vs. Viktor Agateljan (body) 22:30
Exhibition fight 3x3 min Michal Řehák vs. Stanislav Eschner 21:40
75 kg, 6x3 min. Róbert Rácz vs. Aliaž Venko 21:25
67 kg, 6x3 min.
Julian Vogel (TKO) vs. Artemii Pikulin 20:55
67 kg, 4x3 min. Marlon Dzemski vs. Bazargur Jugder 20:30
72 kg, 4x 3min. Robin Rehse vs. Tomáš Gašpar 20:15
52 kg, 6x2 min. Alexas Kubicki vs. Claudia Ferenczi 19:50
67 kg, 4x3 min. Tom Laske vs. Jan Kafka 19:30
91 kg, 4x3 min. Viktor Trush vs. Nicolas Holcapfel 19:15
Light heavyweight title fight Josef Jurko vs. Ondřej Budera (body) 18:40
+91 kg, 8x3 min. Kem Ljunquist vs. Jacek Krzysztof Piatek 18:20
91 kg, 4x3 min. Antonio Polychronidis vs. Jan Török 18:00

Kde sledovat Tohle je box 4 živě? Přímý přenos ČT Sport, online live stream

Přímý přenos mezinárodního galavečeru profesionálního a amatérského boxu z Ústí nad Labem odvysílá veřejnoprávní stanice ČT Sport v sobotu od 21:00. Zároveň doporučujeme sledovat i nabídku livestreamů na Fortuna TV, kde se můžete pravidelně dívat na spoustu eventů z bojových sportů. Za jednoduchou online registraci navíc přijdete na pěkný bonus, za který si můžete rovnou vsadit na vámi vybrané sportovní klání.

Pavel Šour na předchozím galavečeru Tohle je box 3 přišel o pás šampiona těžké váhy proti Tomáši Šálkovi. Ten nedávno překvapil celou scénu přerušením sportovní kariéry. Na celý zápas se podívejte tady.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kdy je Tohle je box 4 a kde se koná?

Boxerský turnaj Tohle je box 4 se koná v Ústí nad Labem (Sluneta) už v sobotu 25. června od 18:00. Veškeré informace a zajímavý sázkový tip přinášíme uvnitř článku

2️⃣ Kde je možné podívat se na zápasy Tohle je box 4?

Na akci Tohle je box 4 bude k vidění dohromady 13 duelů, včetně tří utkání o titul ČUBP. Kompletní fight card, výsledky a návod na sledování najdete v článku

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Floyd Mayweather v exhibičním zápase s Donem Moorem

Další balík peněz pro Mayweathera. Kdo je jeho příští soupeř?

Neporažený americký boxer Floyd Mayweather ani v důchodu nemá nouzi o zajímavé kšefty. Tentokrát se v Japonsku utká s místní vycházející...