McGregor se představí v nové roli. Je teď majitelem světoznámé organizace soubojů na holé pěsti

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Conor McGregor skutečně ví, jak se dělá úspěch. Zdá se, že na co sáhne, to se promění ve zlato. Vedle zápasníka je také hercem a teď se stal dokonce vlastníkem světoznámé bojové organizace.

Nový vlastník BKFC Conor McGregor Foto: Profimedia / ČTK / AP / Evan Agostini

McGregor v nové roli

Conor McGregor je jeden z mála zápasníků, který dokáže výborně využít svého potenciálu a ze své kariéry úspěšného bojovníka se snaží vytřískat skutečně maximum.

Nedávno jsme ho mohli sledovat v remaku filmu Road House, kde si svou novou hereckou zkušenost užíval po boku hollywoodské hvězdy Jakea Gyllenhaala. Tím ale Conor ani zdaleka nekončí, teď už není jen zápansník a herec, ale také majitel světoznámé organizace soubojů na holé pěsti BKFC.

Betano

Bývalý dvojnásobný šampion UFC to oznámil v sobotu večer během turnaje BKFC KnuckleMania 4 v Los Angeles. Na základě dohody se společnost irské superhvězdy McGregor Sports and Entertainment stává spoluvlastníkem BKFC, přičemž Triller zůstává většinovým akcionářem společnosti.

„‚The Notorious‘ Conor McGregor zde. Dámy a pánové, dnes pro vás mám obrovské oznámení: Conor McGregor, já sám a společnost McGregor Sports and Entertainment jsme se stali vlastníky Bare Knuckle Fighting Championships,“ oznámil McGregor ve videu. „Vítejte v první lize. Davide Feldmane, baby, dokázali jsme to.“

sipka Čtěte také: Michael Chandler popisuje, jaké zbraně na McGregora chystá. Iron prozradil svou vizi zápasu

Conor McGregor tedy slaví jeden úspěch za druhým. Sotva splnil veškeré povinnosti kolem premiéry Road House, byl oznámený jeho dlouho očekávaný zápas s Michaelem Chandlerem, jehož se dočkáme už 29. června, a teď budeme irského bouřliváka navíc vídat ve spojení s oblíbenými souboji na holé pěsti.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mike Perry

Mike Perry udělal s Alvesem krátký proces. Teď neporažená jednička volá po pásu a bojovnících UFC

V sobotu večer se odehrál galavečer soubojů na holé pěsti👊 organizace BKFC.💪 Na Knucklemania IV táhnul mimo jiné hlavní zápas Perry vs....

Islam Makhachev

Makhachev hodnotí Poiriera. Kde vidí jeho slabiny a v čem je podle něj nejlepší v divizi?

1️⃣. června se neporažený Islam Makhachev utká se zkušeným Dustinem Poirierem.👊Kde dagestánský bojovník vidí soupeřovy slabiny a v čem...

Conor McGregor a jeho trenér John Kavanagh

Kavanagh popisuje McGregorovu formu. Prozradil, v čem má Conor oproti ostatním navrátilcům výhodu

Už zanedlouho se dočkáme velkolepého návratu Conora McGregora. Jak je na tom v tuhle chvíli irský bouřlivák s formou?💪 To prozradil jeho...