Eckerlin hodnotí Brože a srovnává ho s Apollem. Frankfurtský král se vrací k hořké porážce

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Christiana Eckerlina už tuto sobotu v kleci prověří český bojovník Miroslav „Inkvizitor“ Brož. Jak svého soupeře německá hvězda vnímá? A jak vzpomíná na svou jedinou prohru v OKTAGONu?

Christian Eckerlin Foto: OKTAGON MMA

Eckerlin: Brož si zažije peklo

Christian Eckerlin je hvězdou německého MMA a fanoušky si získal i v České republice. V nadcházejícím zápasu ho v kleci frankfurtské Festhalle prověří český rváč a srdcař Miroslav „Inkvizitor“ Brož. Jak německý bojovník svého soupeře vnímá a jak ho vidí ve srovnání se svým posledním nezdarem jménem Apollo? Vsaďte si s bonusem za registraci ZDE.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Christian Eckerlin v rozhovoru pro n-tv.de prohlásil, že Miroslav Brož má sice se svými sedmi výhrami v řadě slušně našlápnuto, ale z jeho hlediska je předvídatelný. „Je to relevantní soupeř. (...) Úplně jiný typ bojovníka než Apollo. Není tak technický a rve to spíš silou a vůlí,“ řekl Eckerlin.

„Ale já jsem lepší ve všech oblastech. (...) Musíte být připraveni na všechny aspekty MMA. A to já jsem a Brož si tady ve Frankfurtu projde peklem,“ dodala německá MMA hvězda.

Prohra s Apollem je stále hořká

Eckerlin si po posledním zápase v OKTAGONu připsal po souboji s Leandrem „Apollo“ Silvou svou první porážku v organizaci. S veteránem UFC prohrál v listopadu minulého roku před zraky dvacetitisícové kolínské haly na body.

„Samozřejmě že mě ta porážka ještě pořád štve,“ přiznal Eckerlin. „Kdybych byl aktivnější, mohl jsem mu mnohem víc zatopit. Jakmile se ale Apollo přestal naoko krýt, chytře mě odvedl od původního gameplanu. Celkově vzato to byl ale pro německé MMA obrovský úspěch – a to je to, za co bojuju,“ dodal Eckerlin.

Jak Eckerlin řekl, Brož je jiný typ zápasníka než Apollo. Bude mu ale Inkvizitorův odhodlaný styl chutnat? To se dozvíme během turnaje OKTAGON 57 už tuto sobotu 4. května, kdy frankfurtská Festhalle znovu zažije pořádné zemětřesení.

Připomeňte si souboj Apollo vs. Eckerlin:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Oktagon oznámil velký návrat

Velký návrat do organizace Oktagon! Tenhle podpis smlouvy se rozhodně nečekal

Organizace Oktagon MMA se ve čtvrtek odpoledne vytasila s velice překvapivou zprávou. Bývalý vyzyvatel Karlose Vémoly se po nepříliš...

Ondřej Novotný

OKTAGON se chystá v nejbližší době uvolňovat zápasníky. Ondřej Novotný vysvětluje důvody

OKTAGON MMA roste bleskovou rychlostí a pod křídla přibírá stále více zápasníků.💪👊 Teď se ale chystá některé z nich uvolnit. Důvodů je...

Matěj Peňáz

Peňáze čeká pořádná grapplerská výzva. Money popisuje krušné začátky trénování boje na zemi

Matěj Peňáze, jehož čeká titulová bitva s výborným zemařem, promluvil o svých začátcích v MMA.💪 První tréninky grapplingu byly prý krušné.👀