Clash of the Stars 4: Grznár vs. Roubíček kurzy, tip a livestream

Kontroverzní Filip Grznár znovu nechybí na kartě turnaje Clash of the Stars. Veterán organizace, který nevynechal ani jeden galavečer, tentokrát poměří síly s velmi šikovným Filipem Roubíčkem, který bere zápas doslova na poslední chvíli. Podívejte se na informace k utkání, sázkovou inspiraci a jednoduchý návod na sledování.

Filip Grznár rozdává před zápasem úsměvy na všechny strany Foto: Facebok/Clash of the Stars

CotS 4: Filip Grznár vs. Filip Roubíček kurzy, info, datum

V Clash of the Stars stále neporažený Filip Grznár vyhlíží další výzvu. V sobotu 11. března se měl původně utkat se slovenským speakerem, motivátorem a byznysmenem Pagym, jeho místo však na poslední chvíli zaujme mladý český bojovník Filip Roubíček. Jak se Grznár vypořádá s náhlou změnou soupeře? Vsaďte si na zápas s bonusem za online registraci ZDE

Vsaďte si na Clash of the Stars s mimořádným bonusem u Fortuny

Filip Grznár vs. Roubíček analýza a tip (3x5min., 93 kg)

Filip Grznár jde na turnaji Clash of the Stars 4 v O2 Univerzu už do svého čtvrtého utkání pod touto organizací a jako jediný tak nechyběl na žádném galavečeru. Důvod je prostý, v jeho případě se totiž snoubí sportovní výkony s kontroverzí a online dosahy, což je pro vedení doslova snová kombinace. Fenomén Grznár zkrátka přitahuje pozornost.

Vyhlášený rebel si v posledním utkání poradil s rivalem Alešem Bejrem, kterému nejprve zlomil nos a poté ho ukončil TKO. Grznárovou hlavní doménou je ovšem boj na zemi, kde ideálně využívá svoje kilogramy a velkou sílu získanou z dob působení v kulturistice.

Vzhledem k hromadě svalů, které vyžadují obrovské množství kyslíku, je pro něj problém delší průběh zápasu. Nepříjemná je i změna soupeře na poslední chvíli. Nový protivník navíc představuje daleko větší hrozbu a má naprosto jiný styl.

Martin Sedlák, alias Pagy je slovenský kreativec, kterého v Česku příliš mnoho lidí nezná. Jedno je ale jisté; nebojí se velké výzvy ani pozornosti, proto hned po turnaji CotS 3 vyzval na souboj jednoho z nejtěžších možných soupeřů, Filipa Grznára.

Pagy byl v minulosti součástí projektu organizace Oktagon, kde v rámci show Oktagon Výzva trénoval Lucii Szabovou. K bojovým sportům a trénování má velmi blízko, svého času byla jeho domovským gymem bratislavská OFA. V současnosti trénuje pod vedením Matěje Királyho v King’s gymu. Především na slovenské bojové scéně jde o dobře známé jméno, přestože v posledním období se věnuje spíše jiným projektům.

Svérazný Pagy ale nakonec proti Grznárovi nenastoupí. Důvod je velmi nezvyklý. Na poslední tiskové konferenci v pražském klubu Duplex týden před konáním galavečeru totiž někdo použil ve velké míře pepřový sprej, který konkrétně přítomnému Pagymu způsobil zdravotní obtíže. Na svém Instagramu následně vzkázal, že s takovým chování se absolutně neztotožňuje a z organizací nechce mít nic společného.

Nečekanou šanci tak dostává fanouškům dobře známý Filip Roubíček. Ten už toho, navzdory nízkému věku stihl poměrně hodně, včetně světových i evropských titulů v kickboxu a disciplíně sanda.

  • Kurz na vítězství: Grznár (2,53)
  • Kurz na vítězství: Roubíček (1,47)

Na předchozím galavečeru se Roubíček postavil v kleci hned dvěma protivníkům najednou. I díky zakázaným, ač přehlíženým úderům, ale prohrál TKO. Na vém kontě má skalp Karlose Bendy, kterého na druhém galavečeru porazil na body.

Proti Filipu Grznárovi bude mít velkou váhovou nevýhodu, v postoji by naopak mohl těžit ze své rychlosti. Celkově ale nemá absolutně co ztratit, neboť vzal zápas dva dny před turnajem.

TIP: Více než 1,5 kola,v kurzu 1,65 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Kurzy na počet kol

Kdy a kde sledovat Grznár vs. Roubíček živě online? PPV, Live stream

Všechny zápasy turnaje Clash of the Stars 4 můžete sledovat také živě v online livestreamu. Placené PPV lze zakoupit na clashofthestars.tv, což bude zřejmě jediný způsob, jak se podívat na galavečer pomocí streamu. Na zajímavé povídání v rámci předturnajové tiskovky B4theclash se podívejte ve videu níže.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hodnocení turnaje CLASH OF THE STARS 4: 9,9/10

  • Datum a místo konání: 11. 3. 2023 OD 18:00, O2 Univerzum, Praha
  • Nabídka sázek: Fortuna vypsala kurzy na všechny zápasy

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tadeáš Veselý platí za velkého průšviháře organizace

Clash of the Stars 4: Tadeáš Veselý vs. Fayne kurzy, tip, analýza

Tenhle spor je hodně osobní.⚡ Tadeáš Gangstaboy Veselý a Miroslav Fayne Loner si na turnaji Clash of the stars 4 plánují vyříkat své...

Tomáš Le-Sy a Psychopat Bejr na tiskovce Clash of the Stars

CotS 4: Pepřák předčasně ukončil tiskovku. Může za to Bejr?

Čtvrté Clash of the Stars se nezadržitelně blíží a dění kolem turnaje je čím dál vyhrocenější. Proč musela organizace předčasně ukončit...

Jaroslav Kotlár má před sebou další zápas v Clash of the Stars

Clash of the Stars 4: Kotlár vs. Huhu kurzy, analýza a tip

Nejznámější sekuriťák v Česku Jarda Kotlár jde znovu do boje ⚡. Na co si v tomto souboji těžkých vah vsadit a kde zápas sledovat? Poradíme...