Bitva Terminátora s Pirátem je v ohrožení! Důvod možná překvapí

Nad původně plánovaným termínem duelu Karlose Vémoly s Pirátem Krištofičem se stahují mračna. Za vším je pořadí, ve kterém by měli oba nastupovat.

Zápas Terminátora s Pirátem je v ohrožení Foto: Karlos Vémola

Zápas Karlos Vémola vs. Pirát Krištofič na konci roku nebude? Obě strany se přou o pořadí nástupu, nervozita by se dala krájet

Jen pár dní po oficiálním oznámení termínu bitvy Vémola vs. Krištofič je kolem očekávané titulové řežby (30.12.) pořádně dusno. Na vině je relativní malichernost, a sice pořadí ve kterém by měli oba zápasníci nastupovat.

Během tohoto týdne se oba kohouti počastovali několika nevybíravými vyjádřeními. Věc, které by se v ideálním případě měla řešit interně, se bohužel odehrává na sociálních sítích, konkrétně prostřednictvím livestreamů na Instagramu a YouTube.

A o co vlastně jde? Pirát má právo do tohoto utkání za běžných zvyklostí nastupovat, co by úřadující šampion váhy jako druhý, tedy do červeného rohu. S tím má však Karlos Vémola zásadní problém. Důvodů je několik, tím hlavním je však nulový respekt ke svému soupeři, kterého nepovažuje za plnohodnotného šampiona. A také domácí prostředí. O možném řešení nepříjemné situace se bude v následujících dnech hojně debatovat.

V rámci svého vysílání k tomu řekl:

"Pirát je kašpar. Já nebudu nastupovat první do modrého rohu, navíc doma. Není to plnohodnotný šampion. Mám své zásady a tohle je jedna z nich. Nebudu tam čekat na Piráta, až si laskavě napochoduje jako druhý, tohle se nestane. Za téhle situace já nenastoupím."

Karlosovu reakci vyvolalo také Pirátovo vyjádření, které umístil na svůj YouTube kanál:

"Karlos pořád říká, že to bude jen o náhodě, jestli ho dokážu vypnout v postoji. Náhoda v tomhle ale neexistuje, jsou to nacvičené věci. Já mám tři měsíce na kvalitní přípravu a ja se dokážu připravit na kohokoliv. Nemyslím si, že ta technika na zemi je v jeho podání kdovíjak úžasná. Ano, dokáže pracovat s těžištěm, ale to je tak vše..."

Pirátovi mimochodem vadí i postup organizace Oktagon, která vypustila upoutávku na jejich vzájemný zápas bez jakéhokoliv upozornění. Na kompletní vyjádření obou bojovníků se podívejte zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...