UFC Fight Night: Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr - datum a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slovenského fightera Ľudovíta Kleina čeká třetí zápas v UFC. Tentokrát se pokusí vrátit na vítěznou vlnu proti bývalému trojnásobnému šampionovi M-1.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Lajoš Klein prohrává s Natem Landwehrem na škrcení ve třetím kole. Slovenskému bojovníkovi tento zápas vůbec nevyšel, soupeř dominoval především v klinči, kde sebral svému soupeři spoustu energie, což se nakonec ukázalo být rozhodující. 

ANALÝZA, TIPKARTA
LIVE STREAM

Lajoš Klein se chystá na svůj třetí zápas v UFC Foto: Fortuna

Hodnocení UFC Fight Night: 9,2

  • Datum a místo konání: 16. 10. 2021, Las Vegas, Nevada, USA
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy turnaje UFC Fight Night je možné si vsadit

Druhá porážka v řadě pro Lajoše Kleina. Landwehr ho v polovině třetího kola utáhl na anacondu

Tenhle zápas prvnímu Slovákovi v UFC zkrátka nevyšel. Landwehr velmi dobře dokázal hlídat Lajošovy nebezpečné head kicky a v postoji se k ničemu výraznějšímu nedostal. Naopak Američan si pomáhal thajským klinčem na pletivu, díky čemuž sebral Kleinovi spoustu energie. Jeho druhý pokus v zápase o škrcení technikou anakonda byl těsně před polovinou třetího kola úspěšný a slovenský fighter musí vstřebat další nepříjemnou porážku.

 

UFC Fight Night: Landwehr vs. Klein dnes - informace a preview

Mr. Highlight je zpátky! Lajoš Klein se po posledním nepovedeném zápase vrací na místo činu, aby si spravil chuť a opět ukázal, jak obrovský potenciál v něm dřímá. V sobotu 16. 10. jej v Las Vegas čeká nebezpečný Nate Landwehr, jenž si stejně jako svěřenec Attily Végha, libuje ve tvrdých přestřelkách v postoji. Dočkáme se dalšího KO z dílny prvního Slováka v UFC?

Sleduj Lajoše Kleina v jeho třetím zápase ŽIVĚ ZDE. Vše, co musíš udělat pro sledování livestreamu na Fortuna TV, je pohodlně a snadno se zaregistrovat online. Obratem navíc bereš skvělý vstupní bonus, za který si můžeš rovnou vsadit.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Lajoš Klein má za sebou v organizaci UFC dva zápasy. Na úvod knockoutoval Shanea Younga, poté se v nešťastném zápase těsně na body podlehl Mikeu Trizanovi. Právě poslední fight sice nedopadl vítězně, přinesl ovšem nové a cenné zkušenosti.

Lajoš se nyní vrací po zranění levého kotníku a většinu přípravy, včetně sparingů absolvoval ve vyhlášeném Sanford gymu na Floridě. Od vstupu mezi světovou UFC elitu udělal borec zápasící v pérové divizi obrovský progres po výkonostní i marketingové stránce.

Lajoš Klein (17-3) Nate Landwehr (14-4)
Výhry Výhry
✏️KO / TKO: 8x ✏️KO / TKO: 8x
✏️Submise: 8x ✏️Submise: -
✏️Body: 1x ✏️Body: 6x
Prohry Prohry
✏️KO / TKO: 1x ✏️KO / TKO: 2x
✏️Submise: 1x ✏️Submise: 1x
✏️Body: 1x ✏️Body: 1x

Ve svém třetím vystoupení proti Nateu Landwehrovi se bude chtít vrátit ke svým osvědčeným zbraním, což jsou zejména smrtící highkicky a naskočená kolena. Naopak delší a taktikou svázané duely Lajošovi nejsou příliš po chuti. Dominovat by měl, i pokud se zápas dostane na zem. Kromě osmi knokautů si totiž v kariéře připsal stejný počet vítězných submisí.

Nate Landwehr je 33letý zápasník, jenž největší slávu zažil v prestižní ruské organizaci M-1 Global. Zde se stal trojnásobným šampionem pérové váhy, což ho katapultovalo až do slavné UFC. Borec s přezdívkou „Vlak“ ovšem v nejprestižnější organizaci na předchozí výsledky dosud nenavázal (1 výhra, 2 prohry).

TIP: Zápas nepůjde do třetího kola, v kurzu 2,24 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Na sázku, že zápas nepůjde do posledního kola je solidní kurz

Na konci února letošního roku prohrál Landwehr po necelé minutě boje, když ho naskočeným kolenem ukončil Julian Erosa. V každém případě je The Train velké jméno a rozhodně, které rozhodně nelze podceňovat. Lajoš nicméně bude v utkání rychlejší a ve všech aspektech boje soupeře předčí, proto čekáme jeho vítězství během úvodních dvou kol.

UFC Fight Night (UFC Vegas 40): Ladd vs. Dumont fight card (program, výsledky, zápasy)

V této tabulce najdeš nejen všechny zápasy karty, ale i konkrétní výsledky turnaje. V hlavním ženském zápase se představí Norma Dumont proti Aspen Ladd. Zápas Kleina by měl přijít na řadu jako první v rámci hlavní karty, tedy zhruba okolo 1:00 v neděli v noci.

UFC Fight Night
Hlavní karta
Woman's featherweight
Norma Dumont (body) vs. Aspen Ladd
Heavyweight Andrei Arlovski (body) vs. Carlos Felipe
Lightweight Jim Miller (KO) vs. Erick Gonzales
Woman's flyweight
Manon Fiorot (body) vs. Mayra Bueno Silva
Featherweight Ľudovít Klein vs. Nate Landwehr (submise)
Prelims
Middleweight Andrew Sanchez vs. Bruno Silva (TKO)
Welterweight Danny Roberts (body) vs. Ramazan Emeev
Flyweight Lupita Godinez vs. Luana Carolina (body)
Bantamweight Brandon Davis vs. Danaa Batgerel (TKO)
Woman's strawweight Arianne Carnelossi (submise) vs. Istela Nunes

Jak a kde sledovat zápas Klein vs. Landwehr živě? Online live stream, přímý přenos v TV

Fantastickou zprávou nejen pro fanoušky Lajoše Kleina, ale i celé UFC, je možnost sledovat turnaj UFC živě v parádní kvalitě na Fortuna TV. V televizi nabídne turnaj UFC Fight Night, včetně duelu Lajoše Kleina, sportovní stanice Premier Sport. Možností je samozřejmě i oficiální PPV live stream.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣Kdy má Lajoš Klein zápas v UFC?

Slovák Ludovít Klein se představí v sobotu 16. října (neděle 17. 10. okolo 1:00 našeho času) v rámci turnaje UFC Fight Night. Podrobnosti k jeho utkání se dočteš uvnitř článku

2️⃣Kde sledovat zápas Landwehr vs. Klein živě?

Pro sledování zápasu Lajoše Kleina existuje hned několik možností. Přímý přenos v TV i na internetu detailně popisujeme uvnitř článku.

3️⃣Jakou má Klein UFC bilanci?

Lajoš Klein dosud v UFC zapsal 1 výhru a 1 porážku. Celkově se ovšem pyšní fantastickým MMA recordem. Kolikrát zvítězil na KO či submisi se dozvíš v článku ZDE

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

UFC fighter Nate Diaz

Nate Diaz - životopis, kariéra a zápasy MMA bojovníka

Životní příběh Natea Diaze nepřestává přitahovat pozornost.🧨 Jaký ale ve skutečnosti je ☝, a proč mu tolik lidí nemůže přijít na jméno?

Kamaru Usman

Kamaru Usman - životopis, kariéra a zápasy UFC bojovníka

Kamaru Usman je bývalým šampionem ⭐ velterové váhy UFC i bývalou jedničkou P4P žebříčku. V článku se dozvíte vše o jeho kariéře, zápasech i...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...