UFC 301 Rio de Janeiro: Pantoja vs. Erceg i legendární José Aldo – program, kurzy, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Organizace UFC načíná čtvrtou stovku číslovaných galavečerů a tentokrát to rozbalí v brazilském Rio de Janeiru. Kolem hlavního titulového zápasu Pantoja vs. Erceg planou velké vášně, podívejte se na sázkovou analýzu a návod kde zápasy sledovat živě online.

SÁZKOVÝ TIPKARTALIVESTREAM

José Aldo se vrací do klece Foto: ČTK / AP / Alejandro Salazar/PXImages/Icon Sportswire

Hodnocení turnaje UFC 301: 8,1/10

  • Datum a místo konání: 4. května, Rio de Janeiro, Brazílie
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy si vsadíte u Tipsportu

UFC event (301, Brazílie) Pantoja, Aldo, Smith, Klose a další – Kde sledovat UFC dnes živě?

UFC se po takřka roce a půl vrací do exotické Brazílie. Karta je pochopitelně nabitá domácími jmény, přičemž v hlavním zápase turnaje bude titul muší váhy obhajovat šampion Alexandre Pantoja proti devítce váhy, Australanovi Ercegovi. Dokáže bývalý přemožitel Davida Dvořáka šokovat svět a nastolit novou éru v nejlehčí váhové kategorii? Sledujte UFC 301 zdarma živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Nenápadného Stevea Ercega si čeští fanoušci možná pamatují z duelu s Davidem Dvořákem. V červnu 2023 bral australský zápasník zápas na short notice a v samotném duelu jasně dominoval. Výsledkem byla výhra na body a úspěšný debut v nejprestižnější MMA organizaci planety.

Od té doby zaznamenal 28letý zápasník další dvě výhry a díky poslednímu skalpu zkušeného Matta Schnella na KO poskočil do elitní TOP 10 divize. Málokdo ale čekal, že hned příští souboj bude pro něj znamenat obrovskou výzvu v podobě titulové šance. Zamotaná situace v muší váze, kariérní pauza Brandona Morena i zranění některých borců ze špičky žebříčku zapříčinily, že Erceg dostává životní příležitost navždy se zapsat do historie UFC.

Prezident Dana White si díky tomuto matchupu vysloužil poměrně velkou kritiku a pokud se Erceg skutečně stane šampionem bude to situace naprosto nevídaná. Zajímavá je také úvaha nad tím, že při troše štěstí mohl být nyní na jeho místě právě David Dvořák.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Erceg je komplexním typem bojovníkem, jehož schopnosti krásně zapadají do moderního pojetí MMA. Je výborný v grapplingu, má vynikající kardio a extrémně nebezpečný je také v postoji, o čemž se zmíněný Matt Schnell přesvědčil na vlastní kůži po půl minutě druhého kola.

Alexandre Pantoja je daleko zkušenější harcovník a při své obhajobě v polovině prosince zcela vymazal nebezpečného Brandona Royvala (vítězství na body). Právě zkušenosti v kombinaci s domácím prostředím by v tomto zápase mohly hrát zásadní roli. Vzhledem k tomu, že Pantoja je ze všeho nejvíce obávaným zemařem, dá se čekat zajímavý vhled do grapplerských technik, včetně přecházení v pozicích a obrany.

TIP: Pantoja vyhraje, v kurzu 1,44 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Pantoja je kurzový favorit zápasu

UFC 301 karta (fight card) – zápasy a výsledky

Asi největším tahákem je hlavní předzápas ve složení Jonathan Martinéz vs. José Aldo. Brazilský veterán se vrací ze sportovního důchodu, aby ještě naposledy pohlédl soupeři do očí přímo uprostřed oktagonu. Bude to mít ale nesmírně těžké, protože Martinez vyhrál 6 posledních zápasů a především jeho kopy jsou mimořádně nebezpečné.

Na výsledky UFC 301 se můžete podívat v tabulce níže:

UFC 301: PROGRAM A VÝSLEDKY
Hlavní karta
Flyweight title fight 5x5 Alexandre Pantoja vs. Steve Erceg
Bantamweight Jonathan Martinez vs. José Aldo
Light heavyweight Anthony Smith vs. Vitor Petrino
Middleweight Michel Pereira vs. Ihor Potieria
Middleweight Paul Craig vs. Caio Borralho
Prelims
Featherweight Joanderson Brito vs. Jack Shore
Strawweight Karolina Kowalkiewicz vs. Iasmin Lucindo
Welterweight Elves Brener vs. Myktybek Orolbai
Featherweight Jean Silva vs. William Gomis
Lightweight Joaquim Silva vs. Drakkar Klose
Lightweight Mauricio Ruffy vs. Jamie Mullarkey
Flyweight Dione Barbosa vs. Ernesta Kareckaite
Lightweight Ismail Bonfim vs. Vinc Pichel
Flyweight Alessandro Costa vs. Kevin Borjas

Jak sledovat UFC 301: Pantoja vs. Erceg v livestreamu živě? Tipsport TV

Zápasy UFC v Brazílii můžete sledovat v neděli v noci od 00:15 živě na Tipsport TV. Hlavní karta přijde na řadu okolo 4:00 a titulový souboj je naplánován mezi 6:00 – 7:00 našeho času.

Pokud ještě u Tipsportu účet nemáte, právě teď za registraci a ověření účtu dostanete navýšený bonus 500 Kč. Hlavní kartu je možné sledovat také na kanále Nova Sport 6 a stream na celý galavečer, včetně přístupu k archivu je dostupný skrze UFC Fight Pass.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

*️⃣ Jaké jsou zápasy UFC 301 Brazílie?

Turnaj UFC 301 se koná v sobotu 4. 5. (neděle od 0:15 SEČ) v Rio de Janeiru v Brazílii. Do akce jde celá řada Brazilců v čele s José Aldem a Alexandrem Pantojou, kterého čeká druhá obhajoba titulu proti překvapivém jménu. Podrobnosti i sázkovou analýzu najdete v článku na tomto místě.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...