UFC 276: Adesanya vs. Cannonier informace, kurzy a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Pátá obhajoba titulu střední váhy pro Israela Adesanyu i završení epické trilogie mezi Volkanovskim a Hollowayem. To jsou hlavní highlighty číslovaného turnaje UFC 276, který proběhne v noci ze soboty na neděli v Las Vegas. Podrobnosti přinášíme v tomto článku.

ANALÝZA A TIPFIGHT CARDLIVESTREAM

Israel Adesanya má před sebou pátou obhajobu titulu střední váhy Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje UFC 276: 9,6/10

  • Datum a místo: 2. července (3. července od 00:30 SEČ), Las Vegas, USA
  • Nabídka sázek: Sázkové kanceláře vypsaly na tento turnaj mnoho kurzů

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier - datum, aktuální info

Na skvěle obsazeném turnaji UFC 276 uvidíme hned dvě titulové bitvy. Šampion Israel Adesanya bude bránit titul střední váhy proti Jaredu Cannonierovi. Král pérové divize Alexander Volkanovski se potřetí v kariéře utká s Maxem Hollawayem. Dočkáme se překvapení, nebo šampioni udrží své pásy? Sledujte turnaj UFC 276 živě na Fortuna TV

MMA - sleduj průběh zápasu zde

UFC 276 kurzy: Adesanya vs. Cannonier sázkový tip a preview

Israel Adesanya je neoddiskutovatelným králem střední váhy UFC do 84 kilogramů. Fighter s přezdívkou „The Last Stylebender“ prohrál v kariéře jediný zápas, když se pokoušel ovládnout zároveň i polotěžkou divizi. Tam ale narazil na legendární polskou sílu Jana Blachowicze, který mu připravil dosud jediné červené políčko ve statistikách.

Adesanya se s každou další obhajobou zlepšuje a nabírá sebevědomí. Titul získal už v říjnu 2019 a od té doby na něj nenašli vítězný recept dvakrát Vettori s Whittakerem, Costa ani Romero. Ve střední váze se v organizaci UFC utkal s 11 soupeři a všechny dokázal porazit.

„Izzy“ už dávno není jen ortodoxním postojářem. Má skvělou obranu proti takedownům a hlavně vysoké zápasnické IQ. Dokáže měnit taktiku podle potřeby a průběhu zápasu, což patří společně s psychikou k jeho vůbec nejsilnějším zbraním a znovu to povede k úspěšné obhajobě titulu.

TIP: Adesanya zvítězí, v kurzu 1,22 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Adesanya jde do zápasu jako velký kurzový favorit

Jared Cannonier je MMA obojživelníkem, který se z těžké váhy postupně vyshazoval až do střední váhové kategorie. To v moderním smíšeném bojovém umění nevídáme často, „The Killa Gorilla“ se ale díky tomu může pochlubit neuvěřitelně tvrdou ránou, což pocítil naposledy Derek Brunson. A právě tato váha mu jednoznačně sedí.

Také 38letý Američan Jared Cannonier zároveň zraje jako víno. V posledních 6 zápasech zapsal jedinou porážku (Whittaker) a momentálně má v zádech sérii dvou vítězství (Gastelum, Brunson). Hlavní tahák eventu UFC 276 Adesanya – Cannonier bude soubojem skvělých strikerů, avšak rychlost a technika Adesanyi je na úplně jiné úrovni.

BILANCE
Israel Adesanya (22-1) Jared Cannonier (15-5)

UFC 276 zápasy, program, výsledky - Adesanya vs. Cannonier fight card

Hlavní předzápas turnaje UFC 276 obstará skutečná lahůdka. Trilogie Volkanovski vs. Holloway 3 slibuje pořádnou válku a pravděpodobně i poslední možnost pro Hollowaye sesadit Volkanovskiho z trůnu. Do akce jde i kontroverzní Sean O’Malley a o pozornost si rozhodně říká i zajímavý duel Strickland vs. Pereira, ze kterého vzejde další titulový vyzyvatel střední váhy.

UFC 276 PROGRAM & VÝSLEDKY
Middleweight Israel Adesanya (c) def. Jared Cannonier body
Featherweight Alexander Volkanovski (c) def. Max Holloway body
Middleweight Alex Pereira def. Sean Strickland KO
Welterweight Bryan Barberena def. Robbie Lawler TKO
Bantamweight Pedro Munhoz vs. Sean O'Malley NC
Preliminary card (ESPN / ABC / ESPN+)
Lightweight Jalin Turner def. Brad Riddell sub.
Welterweight Jim Miller def. Donald Cerrone sub.
Welterweight Ian Garry def. Gabriel Green body
Middleweight Dricus du Plessis def. Brad Tavares body
Early preliminary card (ESPN / ESPN+ / UFC Fight Pass)
Middleweight André Muniz def. Uriah Hall body
Women's Flyweight Maycee Barber def. Jessica Eye body
Women's Bantamweight Julija Stoliarenko def. Jessica-Rose Clark sub.

Kde sledovat UFC 276 živě online? Livestream Fortuna TV, Premier Sport

Stejně jako všechny turnaje, také extrémně nabitý turnaj UFC 276 najdete v nabídce livestreamů na Fortuna TV. Vychutnat si můžete všechny zápasy živě a samozřejmostí je přítomnost oblíbených live sázek. UFC 276 v televizi nabídne placená stanice Premier Sport. K dispozici je i možnost zakoupit UFC Fight Pass.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Jaké jsou zápasy UFC 276?

Turnaj UFC 276 servíruje skutečně nabitou kartu plnou hvězd. K vidění budou dva titulové zápasy i mnoho dalších atraktivních duelů. Kompletní fight card UFC 276 najdete zde

2️⃣ Kdy a kde sledovat UFC 276 online livestream?

Galavečer UFC 276 proběhne v noci ze soboty 2. července na neděli 3. července našeho času (hlavní karta od 4:00) v Las Vegas. Podrobnosti a návod na sledování přímého přenosu najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Israel Adesanya je bojovníkem v UFC

Israel Adesanya - životopis a zápasy bojovníka UFC

Israel Adesanya je bývalý šampion střední váhy ✨ nejprestižnější MMA organizace světa UFC. Vytáhlý Nigérijec s novozélandským občanstvím je...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...