KSW 79: De Fries vs. Duffee kurzy, analýza, program a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Polská organizace KSW se poprvé se svým turnajem představí v Česku. Galavečer KSW 79 v Liberci láká na několik známých českých tváří. Podívejte se na kompletní informace i zajímavý sázkový tip.

INFO A TIPPROGRAM, VÝSLEDKY
LIVESTREAM – ONLINE REPORT

KSW 79 Liberec Foto: KSW

Hodnocení turnaje KSW 79: 8,9/10

  • Datum a místo: Sobota 25. února 2023, od 19:00, Liberec
  • Nabídka sázek: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechny zápasy karty

KSW 79 Liberec: Phil De Fries vs. Todd Duffee, Viktor Pešta vs. Daniel Omielanczuk zrušeno

MMA turnaj přední evropské organizace KSW se poprvé v historii uskuteční v České republice. Kromě zvučných světových hvězd v čele s fenomenálním Philem De Friesem, se představí i čtyři čeští a jeden slovenský zástupce. Kromě toho promotéři slibují bohatý doprovodný program, velkolepou show i několik překvapení. Sledujte zápasy KSW 79 živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

MMA turnaj KSW dnes: Čtyři Češi a jeden Slovák jdou do boje (KSW free stream info a preview)

Přední český bojovník Viktor Pešta měl na turnaji KSW 79 v Liberci načít novou etapu své kariéry. V rámci premiérového turnaje polské organizace na českém území ho ale v duelu s ostříleným Danielem Omielanczukem pro nemoc nakonec neuvidíme.

Na akci naopak nebude chybět slovenský obr Tomáš Možný, knockouter David Hošek, nebo vycházející česká hvězda Dominik Humburger, který nastoupí do hlavního předzápasu celé karty.

Promotér Oktagonu Ondřej Novotný nevnímá vstup KSW do České republiky jako narušení korektních vztahů a přímou konkurenci, třebaže původně se ohledně tohoto kroku ohradil.

Vedení KSW se v každém případě podařilo pro liberecký turnaj poskládat poměrně zajímavou kartu, které vévodí titulová bitva těžké váhy mezi šampionem Philem De Friesem a Toddem Duffeem.

TURNAJ KSW 79
📆 Kdy: Sobota 25. 2. 2023, 19:00
🎟️ Kde: Home Credit Arena, Liberec
✏️ Karta: Zobrazit
▶️ Livestream: Fortuna TV

KSW online: Dominik Humburger vs. Jorge Luiz Bueno kurz, sázkový tip

Dominik Humburger je v současnosti jedním z nejzajímavějších prospektů české MMA scény. Voják z povolání působí mezi profesionály od roku 2021 a dosud si připsal 5 přesvědčivých vítězství, včetně skalpu Milana Ďatelinky v rámci organizace RFA. (TKO ve 2. kole).

Humburger se připravuje pod vedením Petra Monstera Knížete a debut v KSW zaznamenal v srpnu 2022, kdy porazil TKO Boryse Borkowskiho. V této přípravě absolvoval mimo jiné sparingy i tréninkové jednotky s Karlosem Vémolou a Machem Muradovem, a tak se dá čekat, že jeho výkon půjde opět nahoru.

V Liberci navíc bude bojovat před domácími fanoušky, neboť z tohoto severočeského města pochází. Zda to ale bude výhoda, se ukáže až v samotném zápase. V dosavadních zápasech se český bijec profiloval zejména jako postojář, a tak bude zajímavé sledovat, jak si bude počínat proti velmi šikovnému grapplerovi. Původní soupeř Nemanja Nikolic se v závěru přípravy nešťastně zranil, a tak byl povolán velmi nepříjemný brazilský náhradník.

BILANCE
DOMINIK HUMBURGER (5-0) JORGE BUENO (6-1-1)

Dominik Humburger vs. Jorge Bueno Foto: KSW

Jorge Bueno není pro domácí fanoušky neznámé jméno. V září 2022 uškrtil na turnaji Oktagon 35 v Brně Marka Mazucha a naposledy pod organizací Superior Challenge na konci roku zničil Tamirlana Dadaeva, který se mihnul v RFA.

Jde o nebezpečného a komplexního Brazilce, který vyniká především ve wrestlingu a grapplingu a ve své váze mu v Brazílii patří 12. příčka. Nyní přijíždí na poslední chvíli bez větší přípravy. V Liberci ale nebude mít co ztratit.

Pro Dominika Humburgera představuje tento soupeř velmi těžkou prověrku. Zároveň se ale na typologicky podobného soupeře tvrdě připravoval, a tak by si i s touto nepříjemnou změnou na poslední chvíli měl umět poradit.

TIP: Humburger zvítězí, v kurzu 1,30 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Humburger kurz

KSW 79 zápasy (De Fries vs. Duffee): program a výsledky - fight card KSW Liberec

Kromě titulového duelu v těžké váze přitahuje pozornost odveta dvou bývalých kickboxerů Glory Možný vs. Wrzosek, tentokrát pod pravidly MMA. Do akce jde čtveřice českých bojovníků.

Novou výzvu má před sebou i „Sparťan“ David Hošek, který na úvod své KSW štace vyzve extrémně kvalitního Andrease Berga Gustafssona ze Švédska. Analýzu a tip najdete zde. Na program a výsledky KSW 79 se podívejte v přiložené tabulce. Podrobnou textovou reportáž z místa konání najdete níže v článku.

KSW 79 Liberec: fight card
Main card
Heavyweight 5x5 Phil De Fries (TKO) vs. Todd Duffee REPORT 9
Middleweight Dominik Humburger (body) vs. Jorge Bueno REPORT 8
Heavyweight Tomáš Možný vs. Arkadiusz Wrzosek (body) REPORT 7
Heavyweight Michal Kita (TKO) vs. Daniel Omielańczuk REPORT 6
Welterweight Brian Hooi (TKO) vs. Jivko Stoimenov REPORT 5
Middleweight David Hošek vs. Andreas Gustafsson (TKO) REPORT 4
Catchweight 68,5 Ramzan Jembiev (KO) vs. Murilo Delfino REPORT 3
Catchweight 59 kg Petra Částková vs. Natalia Baczyńska-Krawiec (body) REPORT 2
Middleweight Frederico Komuenha vs. Matyasz Viszlay (body) REPORT 1

Jak turnaj KSW 79 sledovat živě online zdarma? Live stream Fortuna TV, přímý přenos v televizi, PPV

Nejjednodušším způsobem, jak sledovat KSW Liberec živě, je pustit streamy na Fortuna TV, kde máte zároveň ideální přehled o všech sázkových live kurzech během zápasů. Pro nově registrované sázkaře je připraven parádní vstupní bonus a celá řada dalších benefitů.

Turnaj KSW 79 v TV live poběží i na stanici Nova action, případně streamovací platformě Voyo. K dispozici je také možnost zakoupit oficiální PPV stream organizace na kswtv.com v ceně 9,99 EUR.

KSW 79 lístky (vstupenky)

Vstupenky na KSW 79 jsou stále k dispozici v síti ticketportal v cenových hladinách od 800 – 8350 Kč. Prodej lístků od oznámení galavečeru postupuje pozvolna a bude zajímavé sledovat, zda se nakonec podaří naplnit kapacitu liberecké Home Credit Areny.

Zajímavostí je, že už v dubnu se zde koná turnaj organizace Oktagon, kde naopak i díky oznámené účasti Karlose Vémoly mizí lístky poměrně rychle.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Online report KSW 79 Liberec (Home Credit Arena, 25. 2. 2023)

Na tomto místě vám přinášíme detailní online reportáž ze všech zápasů turnaje KSW 79 v Liberci.

Phil De Fries vs. Todd Duffee

Tohle byla jednoznačná záležitost! Šampion Phil De Fries nenechal nikoho na pochybách, že on je králem těžké váhy organizace KSW. Todd Duffee se dostal už v první minutě zápasu do složité situace na zemi u pletiva.

Nejprve chvíli vzdoroval a odmítl i škrcení. V závěru kola ale rozhodčí správně odmával zápas ve prospěch De Friese, který zasypával soupeře tvrdými údery do hlavy. Phil De Fries po dominantním výkonu i nadále zůstává v KSW neporažen.

Dominik Humburger vs. Jorge Bueno

První kolo hlavního předzápasu turnaje se neslo ve znamení oťukávání z obou stran. Humburger skvěle odmítl první pokus a takedown a když byl pokus číslo dva z dílny Buena úspěšný, dokázal liberecký rodák okamžitě stát a v postoji být aktivnější.

Ve druhém kole se ze zápasu stala grapplerská výměna na zemi, ve které měl nejprve navrch majitel černého pásu v BJJ, Brazilec Jorge Bueno. Všechny pokusy o škrcení ale český zápasník skvěle odmítl a nechal soupeře postavit rozhodčím. Celkově bylo toto kolo velmi vyrovnané a pro rozhodčí obtižně hodnotitelné.

Ve třetím kole Dominik Humburger senzačně odmítl všechny pokusy o takedown a sám byl v postoji nekompromisní. Bueno se sice pokusil o závěrečný nápor a přeci jen vzal českého bijce na zem. Humburger ale celkově mnohem lépe trefoval v postoji své údery a hlavně díky třetímu kolu si došel pro zasloužené vítězství na body. Po zápase si oba bojovníci za aplausu Home Credit Areny vyjádřili vzájemný respekt.

Dominik Humburger si připsal vítězství Foto: KSW

Tomáš Možný vs. Arkadiusz Wrzosek

Už nástup obou bijců do klece naznačil, že tohle bude bude neskutečná štípaná a úvodní kolo to jednoznačně potvrdilo. Halou mohutně povzbuzovaný Wrzosek kopal skvěle lowkicky, čímž několikrát poslal Možného s bolestivou grimasou k zemi.

I ve druhém kole pokračoval polský zápasník v demolici slovenského obra a postupně doslova rozkopal Možnému pravou nohu. 120kilový slovenský těžkotonážník si procházel peklem až do chvíle, kdy vyslal úder, který málem všechno změnil.

Možný poslal Wrzoska tvrdým hákem v polovině třetího kola k zemi, jenže ukončit se mu soupeře nepovedlo. Polský bijec zkušeně na zemi Možného svázal a nedovolil mu rozjet ground and pound. Wrzosek bere ve fantastickém zápase vítězství na body.

Michal Kita vs. Daniel Omielańczuk

V prvním kole dvou nesmírně zkušených těžkotonážníků se favorizovaný Omielańczuk dostal do poměrně velkých problémů na zemi, k ukončená zápasu ze strany Kity to ale nakonec nevedlo.

Ve druhém kole se naopak chopil iniciativy Daniel Omielańczuk, který po dvou minutách povalil Kitu na zem a tam ho trápil tvrdým ground and pound. Houževnatý a fyzicky skvěle připravený Kita ovšem poté, co rozhodčí oba borce znovu postavil, rozdával nepříjemné kopy, což  Omielańczukovi viditelně bralo vítr z plachet. Přesto šlo toto kolo na jeho stranu.

Ve třetím kole ovšem využil Kita momentu překvapení a vzal vyčerpaného Omielanzuka na zem, kde se pokoušel o škrcení Rear Naked Choke. To sice nevyšlo, přesto v závěru třetího kola ukončil soupeře TKO a zaslouženě vítězí.

Brian Hooi vs. Jivko Stoimenov

Bitva dvou elitních postojářů měla hned od začátku pekelné tempo. Podobně jako v zápase Davida Hoška, také v tomto případě rozhodovaly poslední vteřiny prvního kola. Přesná přímka Briana Hooie na nos Stoimenova rozhodla o tom, že si favorizovaný Holanďan připisuje cenný skalp. Polský zápasník se totiž po tomto úderu poroučel k zemi a tam se už nedokázal efektivně bránit.

David Hošek vs. Andreas Gustafsson

Tak tohle se rozhodčím vůbec nepovedlo. David Hošek se v závěru kola dostal na zemi pod palbu ground and pound Andrease Gustafssona, jenže rozhodčí jeho obranu vyhodnotil jako nedostatečně aktivní a společně s gongem prvního kola zápas k nelibosti českých fanoušků odmával.

Diváci v hale vyjádřili hlasitým pískotem nespokojenost s verdiktem a vyjádřili českému bojovníkovi podporu. Do budoucna je tedy možné, že se oba bijci potkají v kleci znovu.

David Hošek na Gustafssona nestačil Foto: KSW

Ramzan Jembiev vs. Murilo Delfino

Dámy a pánové tohle bylo KO, které se nevidí každý den! Po relativně vyrovnaném prvním kole vytáhl Ramzan Jembiev neuvěřitelně tvrdý a přesný highkick, kterým poslal soupeře na dlouhou dobu do bezvědomí.

Petra Částková vs. Natalia Baczyńska-Krawiec

Polská bojovnice Natalia Baczyńska-Krawiec na nic nečekala a hned od úvodních vteřin zabrala střed klece a po celé první kolo vyvíjela na Částkovou velký tlak pohybem dopředu.

Stejné strategie se držela i v dalším průběhu boje a Petra Částková složitě hledala cestu, jak skvěle připravenou soupeřku ohrozit. Podsaditá Krawiec prezentující se typickým zabaleným boxerským stylem přesně trefovala svoje údery a ve třetím kole dokonce poslala českou fighterku k zemi. Ta však ihned vstala ukázala srdce bojovnice, když nakonec dovedla zápas až do bodového rozhodnutí. O vítězství Natalia Baczyńska-Krawiec ale nemohlo být pochyb.

Petra Částková na svou soupeřku nestačila Foto: KSW

Frederico Komuenha vs. Matyasz Viszlay

Hned třemi povedenými takedowny se v prvním kole zahajovacího zápasu turnaje KSW 79 prezentoval slovenský bijec Matyas Viszlay. Kromě toho působil i zkušenějším dojmem, avšak zároveň mu v závěru kole viditelně docházela energie.

Druhé kolo začalo mnohem opatrněji z obou stran, po minutě ale vzal Viszlay soupeře na zem a scénář z prvního kola se opakoval. Komuenha ovšem ukázal poměrně dobrou obratnost a stejně jako v první pětiminutovce, i tentokrát svého protivníka dokázal přetočit.

V postoji se pak oba pokoušeli jeden druhého jednou ranou knockoutovat, což se ale nedařilo, a tak se šlo do posledního kola, navzdory velkému vyčerpání na obou stranách.

Ve třetím kole oba sotva stáli na nohou a tempo zápasu se výrazně zpomalilo. Ovšem i tentokrát si Viszlay počkal na svoji chvíli a v ideální okamžik doručil několikátý úspěšný takedown v zápase. Tentokrát ale zkoušel zápas ukončit nikoliv z plného guardu ale ze sidu, Komuenha byl i v tomto případě v hluboké defenzívě. Jeho obrana proti takedownům navíc vůbec nefungovala, což nakonec vedlo k jednoznačné výhře Matyase Viszlaye na body.


1️⃣ Jaké má turnaj KSW 79 v Liberci datum?

Turnaj KSW 79 s hlavním zápasem De Fries vs. Duffee a několika českými bojovníky na kartě se uskuteční v Liberci v sobotu 25. února od 19:00. Kompletní program a sázkový tip najdete v článku zde.

2️⃣ Jak dnes sledovat KSW 79 v Liberci živě online?

Pro sledování prvního galavečeru polské organizace KSW na našem území se nabízí hned několik variant. Podrobnosti a návod najdete uvnitř článku zde

3️⃣ Bude na libereckém turnaji KSW Martínek?

Přední český MMA zápasník Michal Martínek se bohužel na turnaji KSW 79 kvůli zranění nepředstaví. Figuruje alespoň v zákulisí, jako mentální podpora českým bojovníkům a expert ve studiu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český zápasník KSW Leo Brichta

Jak sledovat KSW livestreamy zdarma? Živě na Tipsport TV

Zápasy KSW ✨ můžete vidět zcela zdarma. Přímé přenosy totiž vysílá sázková kancelář Tipsport. ❤️ Podívejte se na kompletní návod k online...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Max Green a Matouš Kaluba si to opět rozdají v kleci. Tentokrát tam ale nebudou sami

Clash of the Stars 4: datum, zápasy, kurzy a online livestream

Turnaj Clash of the Stars Episode 4 ✨ je tu s další obrovskou dávkou bizáru a kontroverze. V článku najdete veškeré informace i aktuální...