RFA 12: Ďatelinka vs. Corujo – info, program, karta, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Považská Bystrica tento víkend zažije další, v pořadí dvanáctý turnaj RFA. Tentokrát se představí jména jako Ďatelinka, Fapšo, Toporcer a další. V článku naleznete základní informace a celou kartu.

DATUM A INFO
KARTA A VÝSLEDKY
FAPŠO vs. VUKOVIČ
ĎATELINKA vs. CORUJO
LIVESTREAM A VSTUPENKY

Milan Ďatelinka Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje RFA 12: 8,7/10

  • Datum: 9. září 2023 (19:00)
  • Místo konání: Mestská športová hala, Považská Bystrica

RFA 12 Považská Bystrica: Fapšo o titulovou šanci a Hošek znovu v kleci Real Fight Arena

Už tuto sobotu (9. 9. 2023) bude hostit Mestská športová hala v Považské Bystrici dvanáctý číslovaný turnaj organizace RFA. Představí se tu mnoho skvělých bojovníků a třešinkou na dortu pak bude hlavní zápas Vukovič vs. Fapšo, kterému v zápase půjde o titulovou šanci a odvetu v jednom s Joiltonem Lutterbachem, s nímž na body prohrál v turnaji RFA 4.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

V turnaji organizace po dlouhé době uvidíme také Davida Hoška, který si od posledního souboje v Real Fight Arena odskočil do organizací KSW a IAF. V posledním zápase RFA si bohužel připsal se srbským bojovníkem Nenadem Avramovićem prohru na body, a tak má jistě v plánu si dalším zápasem ve slovenské organizaci spravit chuť a reputaci.

RFA 12
📅 KDY 9. 9. 2023 (19:00)
🚩 KDE Mestská športová hala
🤼 KARTA program a výsledky
▶️ LIVESTREAM PPV realsport.tv

Tentokrát ho v kleci bude čekat Michal Glos, který naposledy zaznamenal stejnou prohru s Janem Fajkem. Pánové se tedy poperou o návrat na vítěznou vlnu. Silnou stránkou Michala Glose je boj na zemi, ale i Hošek má na kontě dvě výhry na submisi. Druhý zmíněný však nasbíral nejvíce vítězství pomocí KO nebo TKO, a tak se nejspíš bude snažit Glose dostat co nejrychleji v postoji.

Sebastian Fapšo vs. Radovan Vukovič – info a analýza

Pro Sebastiana Fapša jde v tomto souboje o víc než jen o řadovou výhru. Pokud bude v zápase štěstí stát na jeho straně, bude mít znovu šanci prověřit své síly s Joiltnem Lutterbachem. S tím Fapšo prohrál v rámci turnaje RFA 4 na body. Fapšo od roku 2020 v podstatě střídá prohru s výhrou, pokud se mu však teď podaří porazit Vukoviče, vydobude si tím ideální pozici pro to, aby Lutterbacha vyzval nejen k odvetě, ale boji o titul.

BILANCE
Sebastian Fapšo (2-3-0) Radovan (4-5-0)
Výhry Prohry Výhry Prohry
KO/TKO: 1 KO/TKO: 0 KO/TKO: 3 KO/TKO: 3
na body: 1 na body: 3 na body: 1 na body: 2

Radovan Vukovič si v Real Fight Arena proti Fapšovi střihne svou premiéru. V poslední době si rodák z Černé hory připisoval jednu prohru za druhou – momentálně má tři prohry v řadě – a bude si chtít nejspíš na slovenském bijci zlepšit bilanci.

Fapšo by se v každém případě měl mít před Černohorcem na pozoru, protože když už se mu podaří vyhrát, obvykle svého soupeře pošle k zemi hned v prvním kole na KO nebo TKO. Oba zápasníci mají zatím na kontě jen pár zápasů a dle jejich statistik jen těžko soudit, kdo z nich bude mít v souboji navrch – Fapša ale bude rozhodně pohánět velká motivace.

Milan Ďatelinka vs. Cristian Corujo (původně Ivan Vladimir) – info a analýza

Milan Ďatelinka je šikovný slovenský bojovník. MMA se věnuje už od patnácti let a fanoušky bojových sportů zaujmul především čtyřmi suverénními výhrami (v prvním kole porazil Mikuláška, Salčáka, Brože a Hoška) v organizaci Oktagon MMA, díky kterým si vysloužil titulovou bitvu s Karlosem Vémolou. Ten slovenského bojovníka uškrtil taktéž v prvním kole a od té doby se Ďatelinkovi nedaří naskočit na vítěznou vlnu.

Po nezdaru s českým Terminátorem se rozhodl Ďatelinka přestoupit do slovenské organizace RFA, kde bohužel prozatím zaznamenal jen prohry – první s Nenadem Avramovićem, jenž ho v prvním kole udolal na gilotinu, a druhou s Dominikem Humburgerem, který ho ukončil na KO/TKO v druhém kole.

MMA BILANCE
Milan Ďatelinka (8-7-0) Cristian Corujo (2-5-0)
Výhry Prohry Výhry Prohry
KO/TKO: 5 KO/TKO: 3 KO/TKO: 2 KO/TKO: 5
submise: 3 submise: 4 submise: 0 submise: 0
na body: 0 na body: 0 na body: 0 na body: 0

Původně si měl Milan střihnout zápas ve střední váze s Ivanem Vladimirem, situace se ale bohužel na poslední chvíli změnila a Ďatelinka se musí smířit nejen s novým soupeřem, ale i novou domluvenou váhou – čeká ho španělský bojovník Cristian Corujo se smluvenou váhou do 88 Kg.

Corujovi půjde stejně o hodně jako Ďatelinkovi. Jeho bilance čítá čtyři prohry v řadě a je jasné, že by rád tuto smolnou sérii otočil. Pro Španěla půjde však o první zápas od srpna 2021, a vzhledem k tomu, že zápas vyfasoval na short notice, příprava pravděpodobně nebude stoprocentní.

Ďatelinka většiny svých výher dosáhl šikovným strikingem a nejednoho soupeře ukončil v prvním kole KO/TKO. Kromě Salčáka nebo Miroslava Brože se mu takto podařilo porazit například také Františka Fodora.

A právě těmto koncům má Španěl tendenci podléhat – všechny prohry zaznamenal před limitem na KO/TKO. Ďatelinkovi by tedy mohl stačit jediný dobře mířený úder, aby Coruja poslal úspěšně k zemi.

RFA 12: Ďatelinka, Fapšo, Hošek, Toporcer a další – program, výsledky a karta (fight card)

Adam Neupauer kývnul na první zápas v organizaci s o něco zkušenějším Dominikem Toporcerem. Ten v RFA sbírá jednu výhru za druhou a všechny soupeře se mu zatím podařilo ukončit před limitem. Neupauera, který má za sebou zatím jeden profesionální zápas (v prvním kole během turnaje Colosseum Fight Night 2 ukončil Richarda Dobrotku), tedy čeká nelehká výzva.

RFA 12: Program a výsledky
Hlavní karta
Real Fight 81 kg Radovan Vukovič vs. Sebastian Fapšo
MMA Middleweight
Milan Ďatelinka vs. Cristian Corujo
MMA Middleweight Michal Glos vs. David Hošek
MMA Bantamweight
Adam Neupauer vs. Dominik Toporcer
Prelims
MMA Welterweight
Roland Szolnoki vs. Adam Jakubík
MMA Lightweight Ibragimov vs. TBA
Realfight 81 Lukáš Piffko vs. Adrian Bartl
Am. MMA, featherweight
TBA vs. Dávid Šajben
YouTube free prelims
Am. MMA, featherweight Marek Luštiak vs. Kristian Nguyen

RFA 12: Jak turnaj sledovat živě online? PPV, vstupenky

Turnaj můžete sledovat prostřednictvím PPV, které lze zakoupit na oficiálních stránkách organizace realsport.tv. Zápasy budou také ke zhlédnutí na platformě Voyo, která je partnerem organizace. Vstupenky lze zakoupit v sítích prodejen Ticketportal.sk nebo Predpredaj.sk.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

*️⃣ Kdy a kde proběhne turnaj RFA 12?

Turnaj RFA 12 se uskuteční v sobotu 9. září od 19:00 v Považské Bystrici. Další informace o turnaji najdete v článku.

*️⃣ Jak a kde sledovat živý přenos RFA 12?

Turnaj RFA 12 můžete sledovat prostřednictvím PPV, které lze zakoupit na oficiálních stránkách organizace realsport.tv. Turnaj můžou sledovat i předplatitelé platformy Voyo. Další informace o turnaji najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mikulášek to v Trnavě absolutně nezvládl

Šok! Václav Mikulášek nezvládl zápas s outsiderem Kokym. Zápas skončil podivným ukončením

Tak tohle se absolutně nečekalo. Hlavní zápas turnaje FABRIQ 3 v Trnavě mezi Mikuláškem a Kokym měl velmi zvláštní průběh a především...

Pavol Neruda a Ondřej Novotný

Obrovský krok pro Oktagon MMA! Nové spojenectví slibuje další růst

Organizace Oktagon MMA oznámila další důležitý krok na své cestě. Nově se turnaje a celá řada projektů bude vysílat na světové televizní...

McGregor si zatrénoval s Ianem Garrym

VIDEO: McGregor vs. Garry. Neporažený mladý Ir si zaspároval s životním vzorem

Iana Garryho s trefnou přezdívkou „The Future“ ne a ne porazit. Talent mladého Ira vidí i jeho velký vzor Conor McGregor. Ten ho prověřil...