Kdy a kde sledovat box: Fury vs. Wilder 3? Live stream i v TV

Završení boxerské trilogie a dlouho se táhnoucího sporu je doslova za rohem. Návod na sledování obhajoby titulu WBC Tysona Furyho najdeš v článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Tyson Fury porazil Deontaye Wildera na KO v 11. kole. 

Tyson Fury bude hájit svůj pás WBC proti Deontayu Wilderovi Foto: Profimedia

Tyson Fury - Deontay Wilder 3: jasná záležitost, nebo překvapení?

Ten zápas bude sledovat celý svět. Současný šampion těžké váhy organizace WBC bude 9. října (neděle 10. října okolo 6:00 ráno našeho času) čelit potřetí v kariéře Američanovi Wilderovi. Gypsy King jde do bitvy v pozici jasného favorita a cokoliv jiného, než jeho výhra by byla obrovským šokem. Vsaď si na světový box s bonusem za online registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Box patří mezi nejsledovanější sportovní akce planety a nejinak tomu bude už o tomto víkendu. Přestože má několikrát odložený duel Fury vs. Wilder 3 poměrně velkého favorita, v samotném ringu se nakonec může stát cokoliv.

Deontay Wilder i Tyson Fury si přijdou na obrovské peníze a také velkou slávu. V samotném duelu ovšem Tyson Fury bude dominovat díky své výšce, většímu rozpětí paží i fantastickém pohybu a rychlosti úderů. Všechny vyjmenované aspekty boje jsou v královské sportovní disciplíně naprosto zásadní a rozhodují o vítězi.

V prvním vzájemném měření sil v roce 2018 se zrodila překvapivá a velmi diskutovaná remíza, o dva roky později Fury knockoutoval Wildera těsně za polovinou zápasu a získal šampionský pás WBC.

Fury box dnes: kde sledovat třetí duel s Deontayem Wilderem?

Fanoušci boxu mají pro tento zápas hned několik variant, jak se na zápas podívat živě. Do své programové nabídky jej zařadila placená sportovní stanice Sport 1.

Na své internetové platformě BT Sport Box bude ostře sledovaný duel Wilder – Fury 3 vysílat pořádají boxerská organizace. Nákup přístupu k PPV streamu vyjde na částku okolo 700 Kč. Na dostupnost dalších, běžné dostupných livestreamů na internetu se nedoporučujeme spoléhat.

Zábavnou volbou budou naopak live sázky během zápasu na Fortuně, kde za snadnou online registraci bereš obratem příjemný sázkový bonus do tvých začátků.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny


🎦V kolik hodin bude zápas Tyson Fury vs. Deontay Wilder 3?

Zápas Tysona Furyho s Deontayem Wilderem přijde na řadu okolo 6:00 ráno v neděli 10. 10. 2021. Tento čas je způsoben časovým posunem, jelikož se akce koná v Las Vegas v USA. Kde sledovat utkání FURY VS. WILDER 3 se dočteš v článku ZDE


Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tyson Fury se opět utká s Deontayem Wilderem

Box: Tyson Fury vs. Deontay Wilder 3 livestream a datum

Už 9. října uvidíme třetí boxerský zápas Tysona Furyho 🥇 s Deontayem Wilderem o titul WBC v těžké váze. pro kompletní informace se...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Marina Rodriguez má extrémně nebezpečné kopy

UFC Fight Night: Rodriguez vs. Dern - fight card a live stream

Víkendový turnaj UFC Fight Night nabídne v hlavním zápase bitvu předních bojovnic slámové váhy, které nikdy v kariéře neprohráli před...