Box: Tim Tszyu vs. Dennis Hogan – kurzy a tip

Z pohledu bojových sportů extrémně nabitý březen zakončí ve středu dopoledne boxerský duel super velterové váhy mezi neporaženou hvězdou Timem Tszyu a irským veteránem Dennisem Hoganem. Favorit zápasu je v tomto případě jednoznačný.

Boxer Tim Tszyu Foto: Profimedia.cz

Box: O mezinárodní titul Super Velterové váhy: Tim Tszyu – Dennis Hogan informace, datum

Jedna z největších hvězd světové boxerské organizace WBO Australan Tim Tszyu se v rámci „přípravy“ na zvučná jména TOP 10 super velterové divize utká ve středu 31. 3. v 11:00 našeho času s Dennisem Hoganem. Ten je na světovém žebříčku až ve třetí desítce. Hledáš-li sázku s opravdu vysokou pravděpodobností, vsaď si na domácího zápasníka. Klikni ZDE a vyzvedni si příjemný bonus 500,- za snadnou online registraci

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

WBO Global Super Welter Title, Austrálie: Tszyu vs. Hogen sázkový tip

Tim Tszyu (17-0) v kariéře prozatím nezakusil hožkost porážky a ve svých 17 vítězných duelech své soupeře 13x ukončil před časovým limitem. Jeho pozornost se dlouhodobě upíná na zcela jiná jména, vzhledem ke koronavirovým opatřením ale bere šestka divize nyní za vděk zápas s irským protivníkem. 26 letý rodák ze Sydney je ve světě boxu považován za obrovsky talentovaného fightera a hlavního aspiranta na titul mistra světa WBO v super velterové váze.

Ten momentálně drží Argentinec Brian Carlos Castano, který nedávno porazil Patricka Teixeru. Pro Tima Tszyu bude zápas s irským boxerem naprostou formalitou. Kromě nepoměrně větší kvality a většímu rozpětí paží, má i výhodu domácího prostředí. Cokoliv jiného, než dominantní výhra, bude obrovským šokem.

TIP: Vítěz: Tim Tszyu, v kurzu 1,11 sipka Vsadit u Sazkabetu s bonusem za registraci

Tim Tszyu je velkým favoritem tohoto duelu

Dennis Hogen (18-3-1) naposledy zápasil v roce 2019 a nestačil na současnou jedničku super velterové divize Jermalla Charla. V témže roce padl také s jedničkou střední váhy Jaime Munguiaou a vzestup žebříčkem vzhůru se prozatím nekonal. Jeho třetí porážka v řadě navíc nyní visí ve vzduchu, protože Tszyu je srovnatelně kvalitním soupeřem, jako předchozí Hogenovi vyzyvatelé. V 36 letech už od Ira žádné zázraky nečekejme. Tento zápas je obrovská tutovka, byť je ve sportu možné prakticky cokoliv.

Sázej u Sazkabet a ber příjemný bonus na první sázky

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Box, Mike Tyson - Zdroj Leonard Zhukovsky, Shutterstock.com

Tyson se opět vrací! Vyzve nenáviděného rivala

Železný Mike ještě neřekl v ringu poslední slovo. A tak nás čeká naprostá bomba! Tváří v tvář opět vstanou dvě legendy, které na přelomu...

Anthony Joshua se utká s Tysonem Furym

Box: Domluveno! Joshua se utká s Furym o tituly

Bitva Tysona Furyho s Anthonym Joshuou je domluvená. 🥊 Duel, který v novodobé historii boxu nemá konkurenci, proběhne v roce 2021.

Jake Paul se utká s Benem Askrenem v boxerském duelu

Box: Jake Paul vs. Ben Askren informace a kurzy

Zápas mezi youtuberem Jakem Paulem a UFC veteránem Benem Askrenem 🧨 proběhne 17. dubna. ✅ Podívejte se na informace a návod ke sledování v...