V hlavních zápasech Fight Night Challenge kralovali favorité

V Brně dnes proběhl první turnaj nové organizace Fight Night Challenge. K vidění bylo 7 boxerských zápasů. Diváky pobavila skvělá show i tvrdé KO!

Attila Végh ve vyrovnaném utkání porazil Patrika Kincla na body Foto: Instagram/veghattila

Attila Végh porazil Kincla v hlavním zápase a potvrdil roli velkého favorita

Netradiční podívaná v boxerském ringu. Takový byl proběhnuvší turnaj Fight Night Challenge, na kterém několik celebrit z hudebního světa i profesionálních fighterů navléklo boxerské rukavice!

V hlavním taháku celého večera se zpět do ostrého zápasu vrátil legendární Attila Végh, který si musel vypořádat se změnou soupeře na poslední chvíli. Výzvu nakonec přijal český MMA bojovník Patrik Kincl, který se v boxerském utkání na 4x3 minuty prezentoval velmi sympatickým výkonem, navzdory nulové přípravě na tento duel.

Velký kurzový favorit Attila Végh byl zejména v první polovině zápasu rychlejší na nohou a díky natrefovaným úderům nakonec zvítězil na body. Po zápase ale okamžitě vysekl svému soupeři velkou poklonu.

Rytmus vzdoroval statečně, na Gábora Borárose si ale nepřišel

Slovenský rapper Patrik Vrbovský, alias Rytmus se ve svém utkání postavil známému MMA bojovníkovi, Gáboru Borárosovi. Historicky první vítěz reality show Oktagon Výzva ovšem slovenskému hudebníkovi v zápase prakticky nic nepovolil a sám zasypal soupeře mnoha údery.

Rytmus ale opět prokázal, že má srdce bojovníka a žádný z tvrdých úderů ho nedokázal srazit k zemi. Ve třetím kole poslal Boráros Rytmuse do počítání, což jen podtrhlo jeho celkovou dominanci, která vedla k přesvědčivému vítězství na body.

sipka Průběh a výsledky zápasů Fight Night Challenge najdeš tady

Vyostřený souboj slovenských rapperů skončil nekompromisním KO

O vůbec první knockout historie Fight Night Challenge se překvapivě postaral Frayer Flexking. Ten dokázal ve druhém kole uspat rappera Čistychova přesným hákem na bradu, čímž dokonale korunoval povedený výkon v utkání.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Atilla Végh

Attila Pumukli Végh - životopis a zápasy MMA bojovníka

Attila Pumukli Végh je nejlepším slovenským MMA bojovníkem všech dob❗ Podařilo se mu i získat titul v polotěžké váze americké organizace...

Samuel Pirát Krištofič na tiskové konferenci

Samuel Pirát Krištofič - životopis a zápasy MMA bojovníka

Samuel Pirát Krištofič ☠️ je kontroverzní slovenský bojovník, který je pověstný svým houževnatým stylem boje✨. Detailní pohled na jeho...

Conor McGregor je nejznámějším MMA fighterem

Conor The Notorious McGregor - MMA zápasy, statistiky a životopis

Conor McGregor je nejslavnější MMA bojovník všech dob❤️. Jeho popularita zásadním způsobem ovlivnila vzestup tohoto sportu✔️. Toto je jeho...