Tomáš Le Sy prozrazuje zákulisní perličku o Red Face a vysvětluje, proč v Clashi odmítli Kajínka

I zdánlivě bezmezný Clash of the Stars má své mantinely. Promotér Tomáš Le Sy prozradil, proč odmítli angažmá nejslavnějšího vězně Česka a otevřeně se vyjádřil k zvláštnímu počínání Red Face.

Tomáš Linh Le Sy Foto: Clash of the Stars

Proč Clash odmítl Kajínka?

Organizace Red Face před nedávnem promovala zápas Psychopata Aleše Bejra s nejznámějším vězněm Česka Jiřím Kajínkem. Ze zápasu ale nakonec záhadně sešlo. Myšlenka Kajínkovy účasti na turnaji bizarních zápasů se ale podle všeho nezrodila spolu s Red Face, ale už s Clash of the Stars.

Zaregistruj se online a vsaď si u Fortuny

„My jsme nabídku na angažmá Kajínka u nás dostávali pravidelně během posledních dvou let od různých lidí, ale vždycky jsme to odmítli. Nechtěli jsme dávat prostor člověku, který je odsouzený za dvojnásobnou, myslím, vraždu a je známý pouze vlastně tím. To byl pro nás vždycky mantinel, který jsme nechtěli překročit.

Ano, oni to promovali, že už ten zápas bude. Nevím, jestli prodávali lístky na to, to si nejsem jistý, a pak ten zápas zrušili, takže to je taková jejich, řekl bych, klasika. Nemám na to co jiného říct, než že je to zvláštní počínání, zvláštní strategie,“ pronesl Tomáš Linh Le Sy v rozhovoru pro CNN Prima News.

Le Sy: Rozdíl mezi námi a Red Face je markantní

Organizace Clash of the Stars si dokázala v rekordním čase získat velkou popularitu a tak se dalo čekat, že se dříve nebo později na scéně objeví nějaká konkurence. V tomto případě to byla organizace Red Face, která však produkčně nedosahuje ani zdaleka kvalit Clashe.

„Značka Clashe ve srovnání se značkou Red Face vypadá extrémně dobře. Ten rozdíl je tak markantní, že nám to hraje do karet. Oni promovali pět galavečerů, dva z toho zrušili, tři se nějakým způsobem uskutečnily, ale nevypadaly moc úspěšně,“ shrnul Le Sy.

V Red Face už se párkrát spálili, když promovali zápasy, které neměli podložené smlouvou, nebo zveřejnili nepravdivou informaci. Příkladem takové klamavé reklamy je například promo o vyprodaném turnaji.

„My jsme se dozvěděli takovou perličku ze zákulisí, promotéři Red Face tvrdí, že jsme ty lístky na jejich akci vykoupili my, jako Clash, aby tam nikdo nepřišel,“ smál se Tomáš Linh Le Sy. „Je to šílené, ale nevím, co tím sledovali, jestli si mysleli, že si ti lidi nevšimnou, že je ta hala prázdná. Zvláštní počínání z jejich strany,“ uzavřel Le Sy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Čonny vs. Datel

V Clashi to zase lítá! Čonny rozhazuje mouku, Datel se vyjadřuje k údajnému sypání.

Začíná nám obvyklá série předturnajových B4THECLASH a jako první si to mezi čtyřma očima vyříkávali Čonny a Datel.👀 A bylo pěkně horko.🔥

Václav Mikulášek

Vašek Mikulášek se opírá do Karlose Bendy. Co se mu na oblíbenci Clash of the Stars nelíbí?

Vašek Mikulášek nejde pro ostrá slova daleko.🫣👊 Tentokrát se jeho terčem stal populární bojovník Clash of the Stars Karlos Benda.👇

Jakub Jíra a Tomáš Le Sy

Clash of the Stars 8 datum, účastníci, program, vstupenky, live stream a sázkové kurzy

Turnaj Clash of the Stars 8 se premiérově koná v Ostravě.☝ Podívejte se na sázkové kurzy, a kde sledovat zápasy Clash 8 živě online v...