Slavná organizace One Championship zavítá do Česka

Asijská organizace One Championship uspořádá na jaře turnaj v Česku. V zápasech se ukáží i Tomáš Hron a Václav Sivák.

Organizace One Championship se poprvé ukáže v Česku Foto: thebigland/Shutterstock.com

Skvělá zpráva! V Česku se uspořádá turnaj One Championship

Slavná asijská organizace bojových sportů One Championship uspořádá turnaj v České republice. Galavečer Road To One Europe by se měl konat už na jaře. Konkrétní termín se ještě kvůli koronavirové situace stále řeší. Návštěvu One Championship dojednal promotér Adrian Smrčka. Klikněte zde a vsaďte si na bojové sporty s bonusem.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Zápasit se bude v 8oz rukavicích podle pravidel K-1. Turnaj One FC v Česku rovněž proběhne i s vyřazovacím pavoukem, kde vítěz následně postoupí do osmičlenného finále. Ve čtyřkové pyramidě se v domácím vydání One Championship představí Tomáš Hron, který aktuálně ladí formu i na chystaný Oktagon Underground: Last Man Standing. Chybět by na českém One FC galavečeru neměl ani Václav Sivák.

První galavečer projektu One Championship: Road To One Europe se v listopadu konal v Jekatěrinburgu. Kromě Česka by se měly tyto turnaje One FC konat i v Německu a Holandsku. Finálová pyramida by se pak měla rozhodnout na konci roku 2021 v Singapuru.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.