RFA 10: Sivák vs. Tokhtarov datum, kurzy, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Neporažený český postojář Václav Sivák má před sebou první obhajobu titulu v organizaci RFA. Už v sobotu ho plánuje zastavit dekorovaný dagestánský šampion Ruslan Tokhtarov. Podrobnosti se dočtete v tomto článku.

TIP A KURZYKARTALIVESTREAM

Turnaj RFA 10 Havířov Foto: RFA

Hodnocení turnaje RFA 10: 8,6/10

  • Datum a místo: Sobota 13. května, od 18:00, Zimní stadion Havířov
  • Nabídka sázek: Vybrané zápasy najdete v nabídce sázkových kanceláří

RFA 10 Havířov: Václav Sivák vs. Ruslan Tokhtarov

Poprvé v tomto roce se do ostrého zápasu chystá hvězdný Vašek Sivák. Při své první obhajobě titulu RFA ho v sobotu 13. května v Havířově prověří nebezpečný Ruslan Tokhtarov. Natáhne bad boy vítěznou sérii? Vsaďte si na bojové sporty s bonusem za online registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Sivák zápas RFA: první obhajoba pásu ve váze do 66 kg – kurzy, preview

Václav Sivák se po delší odmlce zaviněné zraněním opět vrací do zápasového rytmu. Už v únoru musel pro zdravotní komplikace zrušit očekávaný zápas v Rusku s domácím Nabatim, teď je ale zpět v plné síle a znovu připraven rozdávat radost svými skvělými výkony. Jeho jméno má u nás i ve světě K1 navzdory nízkému věku obrovský zvuk.

Po prosincovém zisku titulového pásu a skalpu kvalitního Patrika Záděry, přichází na řadu první obhajoba. Na titul ve váze do 66 kilogramů si brousí zuby Ruslan Tokhtarov, kterého vynesla k titulové šanci poměrně překvapivá výhra nad Jakubem Kroftou. Sivák v přípravném kempu strávil několik týdnů v Thajsku a dá se čekat, že bude na tento souboj skvěle připravený po všech stránkách. Fanouškům se zároveň skýtá možnost vidět ho zápasit prakticky na domácí půdě, což by v budoucnu nemuselo být pravidlem.

sipka Na všechny zápasy a statistiky Václava Siváka se podívejte zde

Ruslan Tokhtarov je velmi zkušený čečenský bojovník dagestánského původu, který při své premiéře v organizaci RFA překazil titulové plány elitnímu Jakubu Kroftovi. Mezi amatéry nasbíral bilanci 20-0, na profesionálním bojišti 35 vítězství a 8 porážek. Jde o velmi komplexního zápasníka, který má zkušenosti i s MMA. Tokhtarov je rakouským šampionem WKF a WAKO a právě známý TOP Team ve Vídni je jeho domovským gymem, kde dlouhodobě působí.

Jeho styl je založený na neustálém tlaku dopředu, což bylo pěkně vidět v duelu s Jakubem Kroftou, ve kterém nakonec slavil jednomyslné vítězství na body. Sivák je světová postojářská extratřída a v tomto utkání by měl mít navrch především po technické stránce. Pohlídat si musí údery soupeře, který běžně nastupuje v o něco vyšší váhovce, a tak budou mít jeho rány nepochybně sílu. Aktuálně vypsané sázkové kurzy ovšem jasně napovídají, kdo je v tomto střetnutí velkým favoritem.

TIP: Sivák vyhraje, v kurzu 1,15 sipka Vsadit u Tipsportu zde

Václav Sivák je v tomto zápase velkým favoritem

RFA 10 zápasy: Sivák vs. Tokhtarov fight card (program, výsledky)

Na turnaji v Havířově uvidíme v akci hned několik zajímavých jmen. Hlavním MMA zápasem večera je duel Zsolty Bally s navrátivším Vojtěchem Garbou, který si rozmyslel svůj odchod do sportovního důchodu a teď chce odčinit poslední porážku.

Představí se také talentovaný Jakub Batfalský i vycházející hvězda ženského MMA, šampionka GAMMA a bojovnice s neuvěřitelně silným životním příběhem, Veronika Zajícová. Na kompletní kartu i výsledky se podívejte níže v tabulce.

REAL FIGHT ARENA 10 (HAVÍŘOV)
Hlavní karta
K1, title fight, 66kg Václav Sivák vs. Ruslan Tokhtarov
MMA, Light heavyweight Vojtěch Garba (TKO) vs. Zsolt Balla
Real Boxing, 81 kg Vitaly Bojko (body) vs. Michal Prázdný
MMA, bantamweight Daniel Ljaško vs. Tobiasz Le (TKO)
Prelims
MMA, heavyweight Lajoš Papp vs. Boris Glezgo
MMA, strawweight Veronika Zajícová vs. Amina Mukhamed (body)
MMA, lightweight Petr Orlovský vs. Jakub Batfalský (TKO)
MMA, Light heavyweight
Jan Veselík (body) vs. Glezgo
MMA Catchweight Jakub Krol (body) vs. Macko
Free Prelims
Real Fight, 92kg Lukasz Radosz (body) vs. Vít Vladár

Tipsport bonus 500 Kč

Jak a kde sledovat livestream Sivák vs. Tokhtarov RFA 10 v Havířově? Pay-per-view

Online stream na RFA 10 nabízí organizace spolu s přenosem na následující RFA 11 v Bratislavě za zvýhodněnou cenu. Informace najdete na realsport.tv. Vstupenky jsou stále k mání v síti predpredaj.sk a ticketportal.sk. Na poslední výkon Vaška Siváka, díky kterému získal titul, se podívejte zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kde sledovat RFA zápas Sivák zdarma dnes (13.5.)?

Živě Sivák vs. Tokhtarov nabídne platforma realsport.tv, kde si po zakoupení PPV můžete pustit všechny zápasy online. Analýzu a sázkový tip hlavního zápasu najdete zde.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Karlos Vémola a Patrik Kincl při staredownu

Oktagon 43: Kincl vs. Vémola 2 datum, kurzy, analýza a livestream

Karlos Vémola a Patrik Kincl se postaví tváří v tvář ⚡ v ostře sledovaném titulovém zápase o krále střední váhy organizace Oktagon MMA. 🥇...

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...